Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a']słuchajcie !!!!
dostałam takiego maila !!!

co odpisać ?? nr tel potrzebny!!

podałam link do wątku , napisałam że dowiem się o nr tel .....

może to ona ....[/QUOTE]

Nigdy nie wiadomo moze to Szurka? Dostalas tel?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak Szurka zaginęła, szukano osób z okolicy:

[quote name='Sylwia K']szukam na mapie pomocy dogo ludzi z tamtych rejonów

nawiążałam kontakt już z Neigh -ona może w czwartek (tak jak ja i Leyla, więc pewnie się umówimy i spotkamy na miesjcu)

napisałam też do: kasiaNDM, shirrrapeira

bazyliah ma zapchaną poczte i do niej nie mogę napsiac:cool1:

szukam dalej osó z okolic...

i jeszcze obraczus87 - nie wiem, czy z okolic, ale chyba tak

Posted

[quote name='sylwija']mam nadzieję wielką..[/QUOTE]

Szureczko czy to Ty?
mysle ze najlepiej dac nr. do hoteliku pamietam,ze szukali Szurki wiec maja blisko i moga podjechhac tylko najpierw uprzedzic hotelik.

Posted

no nic , musimy czekać na kogoś z bliska...

napisałam do megii1 , i jeszcze dwóch osób z Serocka , tigry i romenki , tyle osób z Serocka znalazłam w użytkownikach

Posted

Ja od lutego będę mieszkać w Stanisławowie I a teraz jest tam non stop mój mąż więc może niech dzwoni do niego: 533-99-55-55; telefon do mnie to 504-62-02-19. Stanisławów jest koło Nieporętu, a tam są dwa bardzo podobne psiaki do Szurki, które mają włąścicieli. Zaraz po jej ucieczce jeździliśmy tam i pytaliśmy ale może akurat to Szurka. Ja tez jeżdzę na tej trasie minimum raz dziennie także będę się rozglądać.

Posted

[quote name='megii1']Ja od lutego będę mieszkać w Stanisławowie I a teraz jest tam non stop mój mąż więc może niech dzwoni do niego: 533-99-55-55; telefon do mnie to 504-62-02-19. Stanisławów jest koło Nieporętu, a tam są dwa bardzo podobne psiaki do Szurki, które mają włąścicieli. Zaraz po jej ucieczce jeździliśmy tam i pytaliśmy ale może akurat to Szurka. Ja tez jeżdzę na tej trasie minimum raz dziennie także będę się rozglądać.[/QUOTE]
to podam te dwa nr :) dzięki :)

Posted

autorka maila widziała ją dzisiaj o 7.40 rano ... ale cały czas chodzą mi po głowie te dwa psy podobne do Szurki .... aż niepojęte by to było gdyby to była ona po dwóch latach ....
poprosiłam żeby obejrzała jeszcze zdjęcia z pierwszej strony wątku ....

Posted

[quote name='lilk_a']autorka maila widziała ją dzisiaj o 7.40 rano ... ale cały czas chodzą mi po głowie te dwa psy podobne do Szurki .... aż niepojęte by to było gdyby to była ona po dwóch latach ....
poprosiłam żeby obejrzała jeszcze zdjęcia z pierwszej strony wątku ....[/QUOTE]

Dokładnie,ale cuda sie zdarzaja

Posted

Nie wiem czy to ona. Ja jej nie widziałam, a mój Darek mówi, że widział takiego psiaka jak opisujecie w naszych okolicach ale że to nie Szurka. Tylko, że może lepiej żeby jeszcze ktoś to potwierdził bo u nas nie była długo a z facetami i ich spostrzegawczością różnie bywa..

Posted

[quote name='megii1']Nie wiem czy to ona. Ja jej nie widziałam, a mój Darek mówi, że widział takiego psiaka jak opisujecie w naszych okolicach ale że to nie Szurka. Tylko, że może lepiej żeby jeszcze ktoś to potwierdził bo u nas nie była długo a z facetami i ich spostrzegawczością różnie bywa..[/QUOTE]

Dokładnie i mineło przeciez bardzo duzo czasu

Posted

Witam, ja jestem z Serocka i dwa razy dziennie pokonuję trasę serock - warszawa. W takim razie zaczynam się rozglądać za Szurką bo nic nie wiedziałam o temacie