coronaaj Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 lilk_a napisał(a):nadzieja zawsze się jakaś kołacze ... :( Tylko cos tutaj cisza i pewnie nikt Szurki juz nie szuka ale ja tez mam nadzieje....psy sie znajduja po dlugim czasie...gdzie jestes Szurko? Quote
tripti Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 żadnych wieści....:( mam pytanko, gdzie jest wątek ogólny Celestynowa, tam gdzie wstawiałyście fotki psiaków? było chyba coś takiego? ale na wątku linkowym schornisk, akurat nie ma linku do Celestynowa:( Quote
Sylwia K Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 był 2 wątki Celestynowa: mój i Tanitki. Ja od roku już nie jeżdżę do tego schroniska i nie uaktualniam wątku. Tanitka jeździ nadal ale swego wątku chyba też nie prowadzi juz. Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='tripti']żadnych wieści....:( mam pytanko, gdzie jest wątek ogólny Celestynowa, tam gdzie wstawiałyście fotki psiaków? było chyba coś takiego? ale na wątku linkowym schornisk, akurat nie ma linku do Celestynowa:([/QUOTE] No dalej nic nie wiadomo...oj Szurko czy jeszcze zyjesz???? Quote
lika1771 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 lilk_a napisał(a):nadzieja zawsze się jakaś kołacze ... :( Coraz mniej.Szurko................. Quote
lika1771 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie mam nadzieji, ile to juz czasu mineło.Szurko nie tak miało byc nie tak....................... Quote
coronaaj Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 lika1771 napisał(a):Nie mam nadzieji, ile to juz czasu mineło.Szurko nie tak miało byc nie tak....................... Psy znajduja sie nawet po roku lub wiecej... nigdy nie wiadomo.. Szurko moze gdzies jestes , moze w jakims domeczku??? Quote
Leyla Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 mam tylko nadzieje ,ze jest jej lepiej niz w schronie. Tam smierdzi jak w zadnym innym.....szczury, bloto i na calym terenie ani kawalka trawki.... Quote
malawaszka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Leyla kto robił to zdjęcie? w prawym dolnym rogu jest psiak - wydaje mi się, że sznaucerek? Quote
malawaszka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a ktoś tam bywa w tym schronie? żeby mógł popatrzeć czy taki psiak jest tam? Quote
coronaaj Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Leyla napisał(a):nie pamietam kto je robil.... A nie robila zdjec Sylwia K? Quote
Sylwia K Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 malawaszka napisał(a): w prawym dolnym rogu jest psiak - wydaje mi się, że sznaucerek? to ja robiłam zdjęcie to nie jest sznaucerek tylko zwykły szczeniak Quote
Sylwia K Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Kossu ma przerwę, Tanitka nadal odwiedza schron Quote
Sylwia K Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 a o Szurce nadal nic nie wiemy:-( Quote
sylwija Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 no właśnie, a co jest wpis na wątku, to z nadzieja biegnę zobaczyć, czy coś wiadomo.. Wierze, ze ktoś się nią zaopiekował, pokochał i dopieszcza na maxa :) Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
coronaaj Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='lika1771']Pamietam sunieczko[/QUOTE] Szureczko nie zapomnimy Ciebie....wszystko bylo bardzo dziwne. Quote
lilk_a Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 słuchajcie !!!! dostałam takiego maila !!! 11.10.2011r. - wtorek około godziny 7.40 na przystanku / Stanisławów Pierwszy / w stronę Nieporętu - widziałam szukającą jedzenia - Sunie - Szurkę. Często wchodzę na stronę schroniska w Józefowie i tam właśnie widziałam fotkę Szurki. Mam nadzieję, że zostanie odnaleziona bo robi się coraz zimniej / wyglądała na zmęczoną i głodną /. Przejeżdżam tą trasą dwa razy dziennie jeśli bym miała numer telefonu aby kogoś poinformować to mogłabym to od razu zrobić - szanse na odnalezienie były by większe... Życzę powodzenia w odnalezieniu suni... Jeśli będę mogła pomóc to proszę... Pozdrawiam Joanna co odpisać ?? nr tel potrzebny!! podałam link do wątku , napisałam że dowiem się o nr tel ..... może to ona .... Quote
Recommended Posts