Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 I to jest Carragan podstawowy błąd . Pies doskonale wyczuwa nstroje swojego pana, czy pani i denerwuje się wraz z nim. Wytłumacz sobie , że to jest tylko miła zabawa i przestań się denerwować. Właaściwie, to sama chyba nie wiesz czym się denrwjesz, jak rozsądnie o tym pomyślisz
matrix..... Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 my też odpuszczamy Częstochowę ale chciałbym pojechać jako widz :) W Raciborzu po jakiej rasie wchodzi Matrix?
tunio Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Draczyn,wiem ze to podstawowy blad i sobie to zawsze powtarzam,ale coz.... :wink: :lol: Matrix,po szkotach,a przed szkotami sa ruski,a przed ruskami sa polaki,a przed polakami..... :wink: :lol:
matrix..... Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 carragan napisał(a):Draczyn,wiem ze to podstawowy blad i sobie to zawsze powtarzam,ale coz.... :wink: :lol: Matrix,po szkotach,a przed szkotami sa ruski,a przed ruskami sa polaki,a przed polakami..... :wink: :lol: dzieki to mamy dużo czasu i na spokojnie sobie przyjedziemy, Matrix bardzo lubi długo rano spać :)
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Carragan, jeśli już wiesz, to już połowa sukcesu, a teraz postaraj się sobie to logicznie wytłumaczyć, że świat się nie zawali, jak wyjdziecie bez tytułu. Jeszcze dużo wystaw przed wami
tunio Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Draczyn,kiedy tytuly i oceny to ostatnie rzeczy ktorymi ja sie przejmuje :D JA po prostu mam specyficzna klaustrofobie w b.zaludnionych miejscach bo jestem typem odludka.Tyle,ze w tej sprawie Malenstwo sie we mnie ewidentnie nie wdalo i jezdzimy glownie dlatego,ze on to lubi :wink: Chociaz nie powiem,aby fakt ze ma zarowno ml.ch.pl jak i ch.pl byl nieprzyjemny :wink: A tak w ogole to gdzie Wy sie pojawicie ? Zaczynacie od krajowej w Wa-wie ? :D Matrix,wlasnie ze nie macie duzo czasu,bo przed Wami jest tylko ok. 14 psow :wink:
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Jak widzę z postów jesteś fantastyczną dziewczyną. przestań wreszcie być odludkiem. Zacznij wierzyć w siebie i w swojego psa, otrząśnij się cąrragan. Chcięć - o módz, a jest cała masa b. fajnych ludzi i nie warto być ludkiem. W kupie zawsze łatwiej
elżbietarusos Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Nie było mnie , bo miałam gościa. Psów w Toruniu nie było mało i były dosyć ciekawe.Jutro spojrzę w katalog , porozmawiam z hodowcami i coś napiszę.Widziałam jedną z suczek ocenioną na ocenę db.Według mnie suka była między doskonałą a bardzo dobrą , ze wskazaniem na tą pierwszą , a krytykować umaszczenie to już była gruba przesada. Suka miała na ciemnym tle ,dużą ilość soczystych kasztanowych pręg .
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 To chyba powinna być jej zaleta. Im więcej pręg tym lepiej. A co to była za suka?
elżbietarusos Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Chyba jednak wystaw nie polubię. Stresuje mnie za bardzo fakt co dzieje się z psami , które zostały w domu. To mało komfortowa sytuacja zastanawiać się , czy zdążę , wrócić i podać lekarstwo na czas któremuś z nich , lub czy np. wszystko jest o.k ze szczeniakami . W wystawy można się bawić gdy ma się jednego psa lub pełne zaufanie do kogoś , kto podczas naszej nieobecności zajmie się tymi co na morzu.
elżbietarusos Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Idę spać , jutro idę do pracy. Napiszę po powrocie.
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ela nie odpowiedziałaś na pytanie. A jeśli chodzi o opiekę ad psami, to masz fajnego mężą i możecie jeżdzić na zmianę. Ja tego nie mogę robić , bo jestem ślea i ni mogę prowadzić, ale ty chyba prowadzisz
tunio Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Dziekuje za komplement,ale trzeba z nimi uwazac,bo mi sie w glowie jeszcze przewroci :silly: BTW.Kiedys obiecalam wrzucic fotografie Draczyn wiec wrzucam teraz trzy :wink:
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Rozczuliłaś mnie Carragan tymi zdjęciami. to piękne wspomnienia. większość z tych zwierzaczków już nie żyje. Najgenialniejsz z nich to ten kot którego znalazłam ślepego jak miał ok. tygodnia czasu. To był tak mądry kot iż mówiliśmy, że to któreś wcielenie Napoleona
Draczyn Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Nikt już nie chce rozmawiać więc chyba najwyższy czas iść spać . Dobranoc wszystkim
Draczyn Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dzieńdobry. Dopiero teraz zauważyłam, że dorobiłam się kolejnej łapki. Bardzo się cieszę
dorotal Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Gratuluję kolejnej łapki. Tempo pisania postow masz niesamowite.
Draczyn Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dzięki Dorota. Ja mam to szcęście, że nie musz pracować.. Opiekuę się tylko psami domem i prowadzę Marka bissness, ale to wszystko w domu, więc między jedną czynnością a drugą mogę sobie poklkać. Nieraz tylko coś mi się przypali, a Marek sie złości,że poświęcam mu za mało czasu
lidush Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 W Toruniu rasę wzięła MALINKA Pełnia Szczęścia. Poza tym niestety nic nie wiem :(
Draczyn Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dziękuję Ci bardzo, szkoda, że nic więcej nie wiemy. Czy Malinka, to ta maleńka suczka Charls'a?
Draczyn Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 To b. Ladna suczka, tylko b. malutka. Jak ją ostatnio widzałam, to miała b. drobną kostkę, ale to było rok temu - pewnie się zmieniła
Draczyn Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ela miała nam opowiedzieć o nowinkah z wystawy w Torniu, ale nadal żyjemy w nieświadomości. Może w końcu się zjawi. Dorota też gdieś przepadła, że nie wspomnę o Minimolosi też go gdzieś wywiało
dorotal Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ja pojawiam sie i znikam, bo próbuje skończyć ksiązkę. Ale praca jakoś marnie mi idzie
Moloska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 nie jestem w temacie. dorotal,jaka ksiazka>? O bulwach?
Recommended Posts