Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

I to jest Carragan podstawowy błąd . Pies doskonale wyczuwa nstroje swojego pana, czy pani i denerwuje się wraz z nim. Wytłumacz sobie , że to jest tylko miła zabawa i przestań się denerwować. Właaściwie, to sama chyba nie wiesz czym się denrwjesz, jak rozsądnie o tym pomyślisz

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn,wiem ze to podstawowy blad i sobie to zawsze powtarzam,ale coz.... :wink: :lol:

Matrix,po szkotach,a przed szkotami sa ruski,a przed ruskami sa polaki,a przed polakami..... :wink: :lol:

Posted

carragan napisał(a):
Draczyn,wiem ze to podstawowy blad i sobie to zawsze powtarzam,ale coz.... :wink: :lol:

Matrix,po szkotach,a przed szkotami sa ruski,a przed ruskami sa polaki,a przed polakami..... :wink: :lol:

dzieki to mamy dużo czasu i na spokojnie sobie przyjedziemy, Matrix bardzo lubi długo rano spać :)

Posted

Carragan, jeśli już wiesz, to już połowa sukcesu, a teraz postaraj się sobie to logicznie wytłumaczyć, że świat się nie zawali, jak wyjdziecie bez tytułu. Jeszcze dużo wystaw przed wami

Posted

Draczyn,kiedy tytuly i oceny to ostatnie rzeczy ktorymi ja sie przejmuje :D JA po prostu mam specyficzna klaustrofobie w b.zaludnionych miejscach bo jestem typem odludka.Tyle,ze w tej sprawie Malenstwo sie we mnie ewidentnie nie wdalo i jezdzimy glownie dlatego,ze on to lubi :wink: Chociaz nie powiem,aby fakt ze ma zarowno ml.ch.pl jak i ch.pl byl nieprzyjemny :wink:
A tak w ogole to gdzie Wy sie pojawicie ? Zaczynacie od krajowej w Wa-wie ? :D
Matrix,wlasnie ze nie macie duzo czasu,bo przed Wami jest tylko ok. 14 psow :wink:

Posted

Jak widzę z postów jesteś fantastyczną dziewczyną. przestań wreszcie być odludkiem. Zacznij wierzyć w siebie i w swojego psa, otrząśnij się cąrragan. Chcięć - o módz, a jest cała masa b. fajnych ludzi i nie warto być ludkiem. W kupie zawsze łatwiej

Posted

Nie było mnie , bo miałam gościa.
Psów w Toruniu nie było mało i były dosyć ciekawe.Jutro spojrzę w katalog , porozmawiam z hodowcami i coś napiszę.Widziałam jedną z suczek ocenioną na ocenę db.Według mnie suka była między doskonałą a bardzo dobrą , ze wskazaniem na tą pierwszą , a krytykować umaszczenie to już była gruba przesada. Suka miała na ciemnym tle ,dużą ilość soczystych kasztanowych pręg .

Posted

Chyba jednak wystaw nie polubię.
Stresuje mnie za bardzo fakt co dzieje się z psami , które zostały w domu.
To mało komfortowa sytuacja zastanawiać się , czy zdążę , wrócić i podać lekarstwo na czas któremuś z nich , lub czy np. wszystko jest o.k ze szczeniakami . W wystawy można się bawić gdy ma się jednego psa lub pełne zaufanie do kogoś , kto podczas naszej nieobecności zajmie się tymi co na morzu.

Posted

Ela nie odpowiedziałaś na pytanie. A jeśli chodzi o opiekę ad psami, to masz fajnego mężą i możecie jeżdzić na zmianę. Ja tego nie mogę robić , bo jestem ślea i ni mogę prowadzić, ale ty chyba prowadzisz

Posted

Dziekuje za komplement,ale trzeba z nimi uwazac,bo mi sie w glowie jeszcze przewroci :silly:

BTW.Kiedys obiecalam wrzucic fotografie Draczyn wiec wrzucam teraz trzy :wink:

Posted

Rozczuliłaś mnie Carragan tymi zdjęciami. to piękne wspomnienia. większość z tych zwierzaczków już nie żyje. Najgenialniejsz z nich to ten kot którego znalazłam ślepego jak miał ok. tygodnia czasu. To był tak mądry kot iż mówiliśmy, że to któreś wcielenie Napoleona

Posted

Dzięki Dorota. Ja mam to szcęście, że nie musz pracować.. Opiekuę się tylko psami domem i prowadzę Marka bissness, ale to wszystko w domu, więc między jedną czynnością a drugą mogę sobie poklkać. Nieraz tylko coś mi się przypali, a Marek sie złości,że poświęcam mu za mało czasu

Posted

Ela miała nam opowiedzieć o nowinkah z wystawy w Torniu, ale nadal żyjemy w nieświadomości. Może w końcu się zjawi. Dorota też gdieś przepadła, że nie wspomnę o Minimolosi też go gdzieś wywiało

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...