__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 rotek_ napisał(a):dzisiaj ogonek widziała grandolka Chłopak trochę zmienił się odkąd przyszedł do nas jest przygłuchawy i to nie ulega wątpliwości podchodzi do mnie tylko jak mnie widzi kątem oka, ale na wołania raczej nie reaguje daliśmy go na izolatki ze względu na stan skóry-nadal ma podawany lek enkorton o ile nie przekręciłam nazwy kąpiele były by dla niego o wiele lepsze ale jak tutaj to wykonać za jakiś czas będziemy musieli go dać na boksy ogólne... tak na prawdę z taką głupotą nie powinien być w ogóle na izolatkach...ale jak wytłumaczyć innym że nie mamy sumienia go dać do młodych i silnych psów. niestety:-( chłopak jest łagodny do psów, kotów, wychowany w domu, nie ciągnie na smyczy...ale stary i większość ludzi już za to że ma 8 lat nie zwraca na niego uwagi Encorton ;) Kurcze, zmieńcie tytuł, że potrzebne dt! Może jakiś hotel??? :roll: Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 _Lara, hotel - owszem jednakże wiecie jak to zawsze jest- pieniążki się uzbiera ale jezlei chodzi o miejsce czesto problem.. Quote
_ogonek_ Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 a to jest pies troski specjalnej... fajne byloby dt w domu... Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 We wtorek widziałam Granda. Niestety jego stan ani się nie polepszył ani nie pogorszyl... :( Quote
rotek_ Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 widzicie jak szybko odrosła mu sierść grand nadal na izolatkach w całym schronisku typuje go do pilnej adopcji Quote
terra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Grand w wątku: Przygarne malego pieska, najlepiej do 5 kg a max. do 10 kg - Dogomania Forum Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Grandziu, trzymam kciuki - niech Cie nowy domek wypatrzy! Quote
_ogonek_ Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 terra wielkie dzięki!!! Grandziu to naprawde miniatura!!! 5-6 kg!!! Quote
rotek_ Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 ciężko będzie znakleźć dom tymczasowy wiem że gdyby nam się udało mamy deklarację od Ingrid44 100zł i ode mnie 20zł ktoś jeszcze dorzuciłby się dla Grandusia? Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rotek dzieki za link do watku. Trzeba zmenic tytul ze Deklaracje pilnie potrzenbe i napisac na Pw do kogo sie zna proszac o grosik dla Grandusia, Ja w ten sposob trafilam na rozne watki. Dt koniecznie potrzebne ,czasu malo:shake: Quote
_ogonek_ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Powysyłajcie moze info wśród znajomych... rotuś zbieram po złotówce od klassy to co uzbieram pójdzie dla was... Quote
terra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Grand w wątku: przygarne naprawde malutkiego pieska gdynia - Strona 2 - Dogomania Forum Quote
_ogonek_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='terra']Grand w wątku: przygarne naprawde malutkiego pieska gdynia - Strona 2 - Dogomania Forum dzięki :loveu: Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='_ogonek_']Powysyłajcie moze info wśród znajomych... rotuś zbieram po złotówce od klassy to co uzbieram pójdzie dla was...[/QUOTE] Jestes Wspaniala !:loveu: Quote
_ogonek_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie nie jestem ;) Są lepsi ode mnie Ingrid :loveu: Quote
_ogonek_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Grand dodany na psiegrane marzenia Psiegrane-marzenia.pl • Zobacz temat - Grand, nie ma szans w schronisku!!! Idzie zima!!! Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Trzeba zmienic tytul ze DEKLARACJE POTRZEBNE. Pisalam o tym do Sylwii ale chyba nie miala czasu zeby przeczytac. Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Prosimy o DEKLARACJE ! Granus bardzo potrzebuje DT , nie przezyje zimy w Schronie:shake: Quote
siekowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Co za bidulek. :( Przywędrowałam tu z forum psiegranych marzeń. Zaraz dodam Granda na stronę psiegrane-marzenia.pl. [quote name='marysia55']no to prośba do cioteczek, które maja na N-K juz załozone takie profile wklejcie Granda, wrzućcie tu linki a my będzie go polecać znajomym :p[/QUOTE] Wstawiłam go na profil starszych psów [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/10/268"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL] Quote
Cajus JB Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Też jest już u mnie w galerii. [url=http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/16/603]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Mam sporo deklaracji i mogę mieć problem, ale jak będzie niewiele brakować to nie będę się wahał. Powodzenia Grand Quote
Ingrid44 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cajus JB']Też jest już u mnie w galerii. [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/16/603"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL] Mam sporo deklaracji i mogę mieć problem, ale jak będzie niewiele brakować to nie będę się wahał. Powodzenia Grand[/QUOTE] Bardzo dziekujemy:loveu: Quote
Recommended Posts