_ogonek_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 haha sory ale skad ja to znam :lol: Biuro Ogłoszeń ul. Czerska 8/10 00-732 Warszawa tel. (0-22) 654 3210; 555 55 55 faks (0-22) 555 54 44 [email protected] a moze to ten? lub ten: WROCŁAW Plac Solny 2/3 50-060 Wrocław tel. (0-71) 371 72 00 faks (0-71) 371 72 83 redaktor naczelny wrocławskiej redakcji "Gazety Wyborczej" - Jerzy Sawka www.wroclaw.gazeta.pl [email protected] Oferta dla reklamodawców Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no wlasnie Ada zebym ja pamietala który :evil_lol: chyba poczekam do soboty na gazetę z dodatkiem i tym razem nie będę wycinać ale calą na biurko poloże - wielka płachta chyba sie nie zgubi ;) Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 raczej nie, albo skseruj sobie ten kawałek i tyle :D :lol: Quote
terra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Takie psie cudo i tak długo czeka na własny dom:shake: P.S. Dostałam wiadomość w sprawie psiaka na mojego maila. Przesłałam na pw do rotek_ Mam nadzieję, ze się pieskowi uda Quote
justynavege Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wyslalam rotek smska zeby odebrała pw bo ona nie zawsze na dogo Quote
marysia55 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 justynavege napisał(a):wyslalam rotek smska zeby odebrała pw bo ona nie zawsze na dogo rotek:loveu: plissssssss , wlazuj i opowiadaj :cool3: Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dostałam odp. od rotek, i odpisałam zainteresowanej, prosząc o cierpliwość. Zobaczymy co dalej.;) Quote
_ogonek_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 matko, tu sie coś dzieje ja dostaję już ADHD a nikt mi nic nie powiedzial ;P Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Grand ma też jednego obserwatora na allegro :p Quote
_ogonek_ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ooo, nawet nie wiedziałam, _Lara dzięki za informację. Czekamy w napięciu :) A do kiedy ma allegro?? Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 _ogonek_ napisał(a):ooo, nawet nie wiedziałam, _Lara dzięki za informację. Czekamy w napięciu :) A do kiedy ma allegro?? No właśnie się skończyło. Ale miałam zapytanie w sprawie psiaka, gdzie jest obecnie. Podałam nr tel, który był w allegro żeby się na niego kontaktować. Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Zobaczymy, czy domek z tego wyniknie:kciuki: Quote
justynavege Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie się skończyło. Ale miałam zapytanie w sprawie psiaka, gdzie jest obecnie. Podałam nr tel, który był w allegro żeby się na niego kontaktować. grandzik jestw uciechowie - okolice dzierżoniowa lub Wrocławia ;) jejku ale mi narobiłyście nadziei Kochane Quote
rotek_ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 oooooo to chyba coś namieszałam:oops: czyli są dwie zupełnie RÓŻNE osoby chcące zaadoptować Grandusia czy to jednak cały czas ta sama osoba? rzeczywiście dzowniła do mnie dzisiaj jedna osoba w sprawie Granda głównym pytaniem było położenie schroniska bardzo fajna osoba, chcąca koniecznie pomóc trochę starszemu psu i to koniecznie ze schroniska już wcześniej mieli psa ze schroniska który żył 16 lat zapomniałam apart ale jutro z rana wyślę na podany mail (od terry)zdjęcia psa na wątek też wstawię..granduś ma poprostu fotogeniczną postawę....żaden pies nie wychodzi tak fajnie, a on przecie nawet się nie stara mam nadzieję że jednak ktoś się nim zainteresuje.... jeśli ktoś będzie pytał się was o tarnsport to spokojnie możecie odpisywać że będziemy coś organizować..bo ten pies jest tego wart!:loveu: Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 rotek_ napisał(a):oooooo to chyba coś namieszałam:oops: czyli są dwie zupełnie RÓŻNE osoby chcące zaadoptować Grandusia czy to jednak cały czas ta sama osoba? rzeczywiście dzowniła do mnie dzisiaj jedna osoba w sprawie Granda głównym pytaniem było położenie schroniska bardzo fajna osoba, chcąca koniecznie pomóc trochę starszemu psu i to koniecznie ze schroniska już wcześniej mieli psa ze schroniska który żył 16 lat zapomniałam apart ale jutro z rana wyślę na podany mail (od terry)zdjęcia psa na wątek też wstawię..granduś ma poprostu fotogeniczną postawę....żaden pies nie wychodzi tak fajnie, a on przecie nawet się nie stara mam nadzieję że jednak ktoś się nim zainteresuje.... jeśli ktoś będzie pytał się was o tarnsport to spokojnie możecie odpisywać że będziemy coś organizować..bo ten pies jest tego wart!:loveu: Kurcze, to chyba dwie różne osoby :p ta osoba, która do Ciebie dziś dzwoniła to chyba ta, która do mnie maila napisała. Quote
terra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 _Laro, mail do mnie był od smerfetki w kolorze różowym;) Do Ciebie też? Granduś, trzymam za ciebie kciuki, za domek.:kciuki: Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='terra']_Laro, mail do mnie był od smerfetki w kolorze różowym;) Do Ciebie też? Granduś, trzymam za ciebie kciuki, za domek.:kciuki: O, to nie, to była inna osoba :p Quote
Asior Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='terra']_Laro, mail do mnie był od smerfetki w kolorze różowym;) no właśnie słyszałam,że pannica znów zaczęła "działać" ..... Quote
__Lara Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Asior napisał(a):no właśnie słyszałam,że pannica znów zaczęła "działać" ..... Rozumiem, że na nią trzeba uważać :p Quote
Asior Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tak tak.. jest na czarnych kwiatkach.. nawet ostatnio ktos właśnie napisał, ze wróciła do obiegu :] Quote
terra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oj, to nie ma co sobie tym domkiem głowy zawracać:roll: Nie martw się Grandziku, twój domek się odnajdzie. Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Grandek, domek i tak będzie taki na full wypasiony :lol:, a na panienke będziemy uważać . dobrze, że Asiorek dał cynk ;) Quote
justynavege Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ojej grandzik zasługuje na dobry dom zeby tylko do tych z kwiatkow nie trafił dałyscie rotek namiary na te z kwiatkow? Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 justynavege napisał(a):ojej grandzik zasługuje na dobry dom zeby tylko do tych z kwiatkow nie trafił dałyscie rotek namiary na te z kwiatkow? niestety nie wiem :shake: Quote
Recommended Posts