Ingrid44 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Rotek dostala wiadomosci o Grandusiu i tak napisala na watku Schroniska w Uciechowie : dostałam wieści do Grandusia Pies ma raka szczęki, jest na sterydach i dopóki daje się załagodzić ból właściciele walczą o to, ale przyjdzie taki czas że Grand odmówi z bólu przyjmowanie pokarmu;( zdjęcia oczywiście też są Quote
figanadrzewna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 za co życie tak mocno go kopie? :shake: Quote
Bjuta Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Co słychać u Grandusia? Czu ktoś coś wie? Quote
Ingrid44 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bjuta napisał(a):Co słychać u Grandusia? Czu ktoś coś wie? Wlasnie mysle o nim od wczoraj i mialam tutaj napisac . Quote
rotek_ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ostatnio jak rozmawiałam z córką pani Grandzia, opowiadała mi o tym że grand chodzi za swoja panią jak cień, problem zaczyna się w momencie jeśli grand traci z oczu swoją panią, potrafi nawet przez płot przelecieć żeby dobiec do swojej właścicielki, kocha wszystkich ale jednak pani nie chce tracić z oczu:) ostatnio doszła do mnie (niepotwierdzona) wiadomość, że odnalazła się poprzednia właścicielka Granda..ponoć psa oddała pod opiekę kogoś na czas wyjazdu nie wiem na ile to prawda, nie rozmawiałam z tą kobietą...ale sam fakt jak wyglądał grand kiedy do nas trafił pozostawię bez komentarza..teraz ma kochającą i dobrą panią i myślę że gdyby potrafił mówić pewnie nie chciałby opuszczać tego miejsca Quote
Bjuta Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jakie dobre wieści! A wiesz może jak tam z jego zdrowiem? Quote
rotek_ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 postaram się odnaleźć maila pani i zapytam o zdrówko chłopaka Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 rotek_ napisał(a):postaram się odnaleźć maila pani i zapytam o zdrówko chłopaka Zapytaj jak tam z jego pyszczkiem bo zostal zdiagnozowany ze ma raka w pyszczku :( Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Czasto mysle o Grandusiu, czy sa o nim jakies wiesci ? Quote
_ogonek_ Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ingrid44 napisał(a):Czasto mysle o Grandusiu, czy sa o nim jakies wiesci ? Nie, wieści nie było... Ale zapytam rotek, czy w wolnej chwili nie dałoby rady zadzwonić. Quote
Ingrid44 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 _ogonek_ napisał(a):Nie, wieści nie było... Ale zapytam rotek, czy w wolnej chwili nie dałoby rady zadzwonić. To by bylo super bo pamietam ze byl bardzo chory :( Quote
Recommended Posts