Bjuta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja mogę pomóc dopiero w lutym - na pewno coś wpłacę, ale niestety nie w styczniu... A może wszyscy by zapłacili o jeden miesiąc dłużej i byłoby na leczenie? (Wypowiedziała się ta, co nie ma deklaracji...) Quote
rotek_ Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 było dobrze...tylko wklejany tekst rozstrzelił mi się i popatrzyłas na wpłatę Cajusa bazarki ruszyły.. Quote
Cajus JB Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Na pewno wpłacę przed 29 stycznia i w lutym też wpłacę. Nie zostawimy Grandzika z długiem. Quote
Ingrid44 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Na pewno wpłacę przed 29 stycznia i w lutym też wpłacę. Nie zostawimy Grandzika z długiem. To cudownie :) Wielkie Dzieki ! ! ! Quote
kasiainat Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Granduś został wczoraj poddany premedykacji i oglądało go dwóch lekarzy. Psiaczek nie ma problemów z ząbkami tylko ma nadżerki na policzkach i dlatego te kuracje antybiotkami :-( Ale kuracja już zakoczona, teraz dostał płyn do płukania tylko jak to zrobić?? Bo Grand wygląda na aniołka ale w momencie podejścia do niego z czymś co nie jest jedzeniem pies pokazuje śliczne białe ząbki. Nie ważne, że nie ma ich za wiele ale strzykawka z płynem została ugryziona :-( Ogólnie nadżerka się podleczyła, nie ropieje. Teraz najważniejsze jest to przemywanie - codziennie do piątku włącznie. Oby się udało :-) W piątek możemy zawieźć Granda do Katowic, tylko wolałabym w godzinach rannych bo mój synek kończy 4 latka i będzie miał gości a ja dodatkową robotę :-) Za wczorajszą wizytę dostanę rachunek dopiero w czwartek także wkleje wszystko razem. Quote
Bjuta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kasiu, każda godzina mi pasuje! Czekamy na Was, zaraz Ci podam adres na PW. Quote
rotek_ Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 kasiu przekaż wszystkie dokumenty granda bjucie tj formularz i dwie umowy adopcyjne dzisiaj dzowniłam do włascicielki granda...chyba ją obudziłam...będzie na nas czekać już w sobotę Quote
Ingrid44 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ciesze sie ze z Grandusiem jest troszke lepiej i w sobote bedzie w nowym domku :) Mam nadzieje ze do soboty pyszczek juz nie bedzie bolal. Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No to Grandus moze ugryzc nawet i bez zabkow, ale zdolna bestyja :):) Quote
Puma1984 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 zapraszam za bazarek... za chwilke go dokoncze:) http://www.dogomania.pl/threads/178116-w-trakcie?p=13933301#post13933301 Quote
Cajus JB Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Moja deklaracja właśnie poszła. W lutym jak będzie dług to wyślę też zgodnie z obietnicą. Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Moja deklaracja właśnie poszła. W lutym jak będzie dług to wyślę też zgodnie z obietnicą. Pieknie dziekujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Szarotka napisał(a):Czy Grand juz jest w swoim domu ?? Grandus w DS bedzie w sobote, jutro wyjezdza od Kasi. Quote
Monika z Katowic Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Granduś kochany! Trzymam kciuki, żeby Twój domek był wspaniały! :) Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Grandusiu, masz szczescie! tyle Ciotek Cie pokochalo i jeszcze domek sie znalazl! Quote
Ingrid44 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Grandus jutro o 15:30 wyjezdza z Katowic do nowego domku:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No wreszcie :):) :megagrin::megagrin::biggrina::biggrina::thumbs::thumbs::calus::calus::cool2::cool2: Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Grandzik wybacz. Bede offowac Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal http://www.dogomania.pl/threads/1777...eramy-na-hotel Quote
_ogonek_ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jezu! Nareszcie!!! Dziękujemy w imieniu Granda wszystkim którzy go wsparli, za bazarki (Puma :loveu:) za deklaracje, za to, że hopkaliście i za to że byliście. Specjalne podziękowania kieruję również do Ingrid, dzięki której Grand znalazł dom, bo to ona zafundowała mu ogłoszenie w MP. Ingrid :loveu: ty jesteś wielka. Quote
Bjuta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Grandzio już u mnie. Pożegnanie odbyło się bez płaczu, bo Grand zorientował się dopiero w połowie drogi, że idzie ze mną a nie z ukochaną Panią. No i od tego momentu szedł już tyłem. Za to jak zobaczył moją Mamę to mało mu się ogon z radości nie urwał. Czeka teraz na przerzut do docelowego portu. Szarotko, link nie działa. Quote
Bjuta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Podziwiamy jaką ma wspaniałą sierść - zero łupieżu!! Quote
Bjuta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Granduś pojechał z przemiłym panem Tomkiem. Mam nadzieję, że będzie grzeczny w drodze, bo pan Tomek - polecił swoje autko wraz z sobą na przyszłość... ;) Quote
Recommended Posts