Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mogę pomóc dopiero w lutym - na pewno coś wpłacę, ale niestety nie w styczniu... A może wszyscy by zapłacili o jeden miesiąc dłużej i byłoby na leczenie? (Wypowiedziała się ta, co nie ma deklaracji...)

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Granduś został wczoraj poddany premedykacji i oglądało go dwóch lekarzy. Psiaczek nie ma problemów z ząbkami tylko ma nadżerki na policzkach i dlatego te kuracje antybiotkami :-( Ale kuracja już zakoczona, teraz dostał płyn do płukania tylko jak to zrobić??
Bo Grand wygląda na aniołka ale w momencie podejścia do niego z czymś co nie jest jedzeniem pies pokazuje śliczne białe ząbki. Nie ważne, że nie ma ich za wiele ale strzykawka z płynem została ugryziona :-(
Ogólnie nadżerka się podleczyła, nie ropieje. Teraz najważniejsze jest to przemywanie - codziennie do piątku włącznie. Oby się udało :-)
W piątek możemy zawieźć Granda do Katowic, tylko wolałabym w godzinach rannych bo mój synek kończy 4 latka i będzie miał gości a ja dodatkową robotę :-)

Za wczorajszą wizytę dostanę rachunek dopiero w czwartek także wkleje wszystko razem.

Posted

kasiu przekaż wszystkie dokumenty granda bjucie tj formularz i dwie umowy adopcyjne

dzisiaj dzowniłam do włascicielki granda...chyba ją obudziłam...będzie na nas czekać już w sobotę

Posted

Jezu!
Nareszcie!!!

Dziękujemy w imieniu Granda wszystkim którzy go wsparli, za bazarki (Puma :loveu:) za deklaracje, za to, że hopkaliście i za to że byliście.

Specjalne podziękowania kieruję również do Ingrid, dzięki której Grand znalazł dom, bo to ona zafundowała mu ogłoszenie w MP. Ingrid :loveu: ty jesteś wielka.

Posted

Grandzio już u mnie. Pożegnanie odbyło się bez płaczu, bo Grand zorientował się dopiero w połowie drogi, że idzie ze mną a nie z ukochaną Panią. No i od tego momentu szedł już tyłem. Za to jak zobaczył moją Mamę to mało mu się ogon z radości nie urwał. Czeka teraz na przerzut do docelowego portu.
Szarotko, link nie działa.

Posted

Granduś pojechał z przemiłym panem Tomkiem. Mam nadzieję, że będzie grzeczny w drodze, bo pan Tomek - polecił swoje autko wraz z sobą na przyszłość... ;)