Cimi Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Przyszla ziiiimma i ssssssssssssnieg :multi: :lol!: :bigcool: Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a u mnie suchutko:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a u mnie suchutko:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No u nas fajnie w miare duzo sniegu :lol!:. I do tego bo kulki mozna robic :lol: :lol!: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 u mnie naszczescie nawet śnieżynki nie ma:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dawaj wiecej fot:diabloti: Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Ja tam lubie sniezek :lol!:, a psy takze :lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a my nie lubimy bo jest zimno:eviltong::eviltong::eviltong: aczkolwiek czekam na niego bo musze aparata przetestowac:diabloti: haha jeszcze nie mialam okazji go testowac w ladna sloneczna pogode... wiec licze ze jak snieg spadnie to i slonka nie zabraknie:evil_lol: http://img225.imageshack.us/img225/8827/zima13zmzb4.jpg :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='evaxon']a my nie lubimy bo jest zimno:eviltong::eviltong::eviltong: aczkolwiek czekam na niego bo musze aparata przetestowac:diabloti: haha jeszcze nie mialam okazji go testowac w ladna sloneczna pogode... wiec licze ze jak snieg spadnie to i slonka nie zabraknie:evil_lol: No to są moje pierwsze zdjęcia praktycznie śniegowe, wczesniej probowalam przy pierwszym sniegu ale brat mi cos namieszal i aparat nie chcial robic zdjec :roll:. Ale jak na pierwszy raz to ok :lol: [quote name='evaxon']http://img225.imageshack.us/img225/8827/zima13zmzb4.jpg :turn-l::turn-l::turn-l: To jest takze pierwszy snieg Febe, wiec dostala guupawy a pozniej miala rozowe udka :evil_lol:, hehe. Dzis dostala ubranko troszke przydlugawe ale od biedy moze byc, choc niezbyt jej to pasuje :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Daj linka do tych ślicznych obróżek:siara::loveu: Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 collar.com.pl :eviltong: Przedłuzyli mi umowe o prace :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cimi napisał(a): Przedłuzyli mi umowe o prace :multi: :multi: gratulacje:multi: a gdzie robisz? poka ubranko:D foty spoko :cool3: ale jasniejsze mogly by byc.. jakie czasy mialas?? Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):gratulacje:multi: Medorowa napisał(a):Gratulujemy:bigcool::bigcool: Dzięki :lol: evaxon napisał(a):a gdzie robisz? Ista :) evaxon napisał(a):poka ubranko:D Ale to nie dziś :eviltong: evaxon napisał(a):foty spoko :cool3: ale jasniejsze mogly by byc.. jakie czasy mialas?? Nie pamietam na jakich parametrach :eviltong:. Co do jasności zdjęc na moim monitorze są bardzo jasne, a rodziców ciemnejsze.. ;). Takze nie wiem ;) Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ista?? hmmm yy aa noo :hmmmm: a masz skalibrowany monitor? Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):Ista?? hmmm yy aa noo :hmmmm: a masz skalibrowany monitor? Ista- rozliczenia z zuzycia ciepla, wody i takich tam :eviltong: A co do monitora.. nie mam zielonego pojecia, bo sie na tym nie znam :evil_lol: :lol: Quote
Vectra Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a Febe lubi śnieg ? nie ucieka do domu ? eee ,ale ona jeszcze gupelek mały , to się jej zmieni :diabloti: moje czarne damy nie lubić mokrego z nieba ... Quote
Cimi Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Trudno nazwac Febe dama :evil_lol:. Ale śnieg lubi typowa glupawa, zreszta jak ze mna wychodzi nie zaleznie od pogody nie marudzi :eviltong:. A no sniezki to fajny sposob na wybieganie psa :evil_lol: Quote
alive Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://img144.imageshack.us/img144/9927/fiona51737miesicyzmnk6.gif Super minka :lol: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/k/0.htm za pomoca tego linku mozesz sobie skalibrowac monitorek :) Quote
Cimi Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 alive napisał(a): Super minka :lol: :lol: :lol: evaxon napisał(a):http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/k/0.htm za pomoca tego linku mozesz sobie skalibrowac monitorek :) Dzięki :lol!:. W wolnej chwili i jak będzie mi się chciało to się tym zajmę :eviltong:. Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Ta o to pani jutro konczy roczek :mrgreen: Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a):No to jutro imprezka:Cool!::Cool!: hihi :evil_lol: :evil_lol: Troche Fiony, zeby nie bylo :lol: Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 daj no fotki z 2 dziewczynkami na raz:diabloti: Quote
zaba14 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dziewczyny są śliczne! :) a w tych obróżkach do pyska im ;) Quote
Recommended Posts