Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a u mnie suchutko:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No u nas fajnie w miare duzo sniegu :lol!:. I do tego bo kulki mozna robic :lol:

:lol!:

Posted

[quote name='evaxon']a my nie lubimy bo jest zimno:eviltong::eviltong::eviltong:
aczkolwiek czekam na niego bo musze aparata przetestowac:diabloti: haha jeszcze nie mialam okazji go testowac w ladna sloneczna pogode... wiec licze ze jak snieg spadnie to i slonka nie zabraknie:evil_lol:

No to są moje pierwsze zdjęcia praktycznie śniegowe, wczesniej probowalam przy pierwszym sniegu ale brat mi cos namieszal i aparat nie chcial robic zdjec :roll:. Ale jak na pierwszy raz to ok :lol:

[quote name='evaxon']http://img225.imageshack.us/img225/8827/zima13zmzb4.jpg
:turn-l::turn-l::turn-l:

To jest takze pierwszy snieg Febe, wiec dostala guupawy a pozniej miala rozowe udka :evil_lol:, hehe. Dzis dostala ubranko troszke przydlugawe ale od biedy moze byc, choc niezbyt jej to pasuje :evil_lol:.

Posted

Cimi napisał(a):

Przedłuzyli mi umowe o prace :multi: :multi:

gratulacje:multi:
a gdzie robisz?

poka ubranko:D

foty spoko :cool3: ale jasniejsze mogly by byc.. jakie czasy mialas??

Posted

evaxon napisał(a):
gratulacje:multi:

Medorowa napisał(a):
Gratulujemy:bigcool::bigcool:

Dzięki :lol:

evaxon napisał(a):
a gdzie robisz?

Ista :)

evaxon napisał(a):
poka ubranko:D

Ale to nie dziś :eviltong:

evaxon napisał(a):
foty spoko :cool3: ale jasniejsze mogly by byc.. jakie czasy mialas??

Nie pamietam na jakich parametrach :eviltong:. Co do jasności zdjęc na moim monitorze są bardzo jasne, a rodziców ciemnejsze.. ;). Takze nie wiem ;)

Posted

evaxon napisał(a):
Ista?? hmmm yy aa noo :hmmmm:

a masz skalibrowany monitor?

Ista- rozliczenia z zuzycia ciepla, wody i takich tam :eviltong:

A co do monitora.. nie mam zielonego pojecia, bo sie na tym nie znam :evil_lol: :lol:

Posted

Trudno nazwac Febe dama :evil_lol:. Ale śnieg lubi typowa glupawa, zreszta jak ze mna wychodzi nie zaleznie od pogody nie marudzi :eviltong:. A no sniezki to fajny sposob na wybieganie psa :evil_lol: