Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Heh muszę się pochwalić :evil_lol:. Mam nowy sprzęcior i mogę cykać normalne foty :lol: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Cimi']Heh muszę się pochwalić :evil_lol:. Mam nowy sprzęcior i mogę cykać normalne foty :lol: :evil_lol:.[/quote] Dawajm dawaj:multi::multi: I chwal się jaki:evil_lol: A jak matura:cool3: Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Dawajm dawaj:multi::multi: I chwal się jaki:evil_lol: A jak matura:cool3:[/QUOTE] No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:. A matura, pimińmy temat :evil_lol:. Nie jestem zadowolona :evil_lol:. Jedyny przedmiot, z którego jestem zadowolona to polski, a myślałam, że to właśnie on będzie z dolnej listy :lol:. No cóż plany się zmieniły, nie dostałam się na studia, a za rok czeka mnie poprawianie ;). Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Cimi']No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:. A matura, pimińmy temat :evil_lol:. Nie jestem zadowolona :evil_lol:. Jedyny przedmiot, z którego jestem zadowolona to polski, a myślałam, że to właśnie on będzie z dolnej listy :lol:. No cóż plany się zmieniły, nie dostałam się na studia, a za rok czeka mnie poprawianie ;).[/quote] eee, tam:loveu::loveu: Moja koleżanka też nie zdała, rok później miała poprawkę i zdałą bardzo ładnie:p Czekamy na focie;) A dopiero teraz zajarzyłam, że nie zdałaś tak, jakbyś chciała -a gdzie na studia planowałaś ... Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 no planowałam śląską akademie medyczna kierunek zdrowie publiczne ;). No ale cóż czeka mnie praca i roczne studium :lol:. Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Cimi']no planowałam śląską akademie medyczna kierunek zdrowie publiczne ;). No ale cóż czeka mnie praca i roczne studium :lol:.[/quote] Kochana, ja sobie zrobiłam przerwę od szkoły, czego trochę załuję:roll::roll: Teraz też idę na studium (weterynaryjne:razz:),po czym na studia o owym kierunku:eviltong: Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 No dlatego, żeby nie wypaść z tego rytmu nauki i jakiś tam edukacyjnych obowiązków to wybrałam roczne studium :lol:. Inny kierunek niż na planowanych studiach, ale może w przyszłości mi się przyda, a mianowicie logistyka. A za rok chce na studia, ale już na zaoczne :) :lol:. Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oo heloł :p ale trafilam na temata:evil_lol: a ja mam wielka ochote w tym roku zrobic sobie przerwe ... z rytmu nauczania wypadłam juz w 1 klasie technikum :grin: Quote
olekg89 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej Cimi Witaj w klubie poprawkowiczów:D Mam, 2 komisy hyhyhyhy.... Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Cimi']No dlatego, żeby nie wypaść z tego rytmu nauki i jakiś tam edukacyjnych obowiązków to wybrałam roczne studium :lol:. Inny kierunek niż na planowanych studiach, ale może w przyszłości mi się przyda, a mianowicie logistyka. A za rok chce na studia, ale już na zaoczne :) :lol:.[/quote] No ja sobie zrobiłam trochę przerwy... dlatego teraz studium, a nie od razu studia ... [quote name='evaxon']oo heloł :p ale trafilam na temata:evil_lol: a ja mam wielka ochote w tym roku zrobic sobie przerwe ... z rytmu nauczania wypadłam juz w 1 klasie technikum :grin:[/quote] Przerwa nie jest zła, jeżeli wiesz, że potem wrócisz;););) [quote name='olekg18']Hej Cimi Witaj w klubie poprawkowiczów:D Mam, 2 komisy hyhyhyhy....[/quote] Z czego Oluś:razz: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor'] Przerwa nie jest zła, jeżeli wiesz, że potem wrócisz;););) [/quote] no niby tak :p bo teraz nie mam ochoty wogole isc na studia a na studium nie mam po co isc hehe Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='evaxon']no niby tak :p bo teraz nie mam ochoty wogole isc na studia a na studium nie mam po co isc hehe[/quote] Studium, szczerze mówiąc, uważałam za stratę czasu... zmieniłam zdanie po rozmowie z kilkoma osobami, kótre takie rzeczy mają już za sobą ... Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Studium, szczerze mówiąc, uważałam za stratę czasu... zmieniłam zdanie po rozmowie z kilkoma osobami, kótre takie rzeczy mają już za sobą ...[/quote] no tez wlasnie. studium jest na tyle dobre jak sie jest po liceum nie idzie sie na studia nie ma sie pracy i sie chce szybko jakis mini zawod zdobyc Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='evaxon']no tez wlasnie. studium jest na tyle dobre jak sie jest po liceum nie idzie sie na studia nie ma sie pracy i sie chce szybko jakis mini zawod zdobyc[/quote] Albo jak chce się przygotować na studia:diabloti::diabloti:Zawsze łatwiej:roll: Ja np mam juz zawód, bo byłam w technikum handlowy, fajnie było, tyle,że to nie dla mnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Albo jak chce się przygotować na studia:diabloti::diabloti:Zawsze łatwiej:roll: Ja np mam juz zawód, bo byłam w technikum handlowy, fajnie było, tyle,że to nie dla mnie:diabloti:[/quote] no tez prawda, o ile studnium ma cos wiecej wspolnego ze studiami niz sama nazwa :evil_lol: no ja mma fajniejszy zawod :evil_lol: Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ja jak narazie jestem bez zawodu :evil_lol:, jak narazie wykształcenie średnie :lol:. A z takim wykształceniem to znalazłam dwie konkretne oferty pracy i nie ma co się łudzić, że ofert bedzie więcej :placz: Co do studium, to jeżeli nie pójdę to prawdopodobnie nie wrócę na studia.. zapewne :lol:. Dlaczego muszę i chcę :lol:. Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='evaxon']no tez prawda, o ile studnium ma cos wiecej wspolnego ze studiami niz sama nazwa :evil_lol: no ja mma fajniejszy zawod :evil_lol:[/quote] Mam nadzieję, że tak będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cimi']Ja jak narazie jestem bez zawodu :evil_lol:, jak narazie wykształcenie średnie :lol:. A z takim wykształceniem to znalazłam dwie konkretne oferty pracy i nie ma co się łudzić, że ofert bedzie więcej :placz: Co do studium, to jeżeli nie pójdę to prawdopodobnie nie wrócę na studia.. zapewne :lol:. Dlaczego muszę i chcę :lol:.[/quote] Skoro wiesz, że byś już nie wróciła, to idź teraz. Ja np. wiedziałam, że będę się kiedyś znowu uczyć i tak też jest. A teraz dawaj zdjęcia:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Dlatego też idę na studium w tym roku :) Zdjęcia narazie w aparacie :lol:, ale jedno jest pewne w porównaniu do zdjęć z poprzedniego aparatu są zajebiste :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Cimi']Dlatego też idę na studium w tym roku :) Zdjęcia narazie w aparacie :lol:, ale jedno jest pewne w porównaniu do zdjęć z poprzedniego aparatu są zajebiste :evil_lol:.[/quote] No poka, poka, poka:eviltong::eviltong: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Cimi']No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:.[/QUOTE] no, fotki teraz będą cool :) też mamy nikosia, d70 i jesteśmy zadowoleni. [quote name='madzia i medor'] Teraz też idę na studium (weterynaryjne:razz:),po czym na studia o owym kierunku:eviltong:[/QUOTE] Siostra, ucz się ucz, znajomyh wetów nigdy dość :loveu: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Siostra, ucz się ucz, znajomyh wetów nigdy dość :loveu:[/quote] Szczególnie w rodzinie:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Szczególnie w rodzinie:evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] otóż to :p Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='madzia i medor']No poka, poka, poka:eviltong::eviltong:[/QUOTE] Narazie instaluje programik :lol: [quote name='Kate I Luka']no, fotki teraz będą cool :) też mamy nikosia, d70 i jesteśmy zadowoleni. [/QUOTE] Ja jak narazie też jestem zadowolona, no ale mam go od wczoraj :evil_lol:. Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Madzia Rachunkowość i Mata hihi Zawsze wiedziałem ,ze profil Ekonomiczno-administracyjny nie jest dla mnie heh ,ale tylko tam mnie przyjęli :D Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Zdjątka nowym aparatem :lol: [img]http://img47.imageshack.us/img47/9488/dsc0006qk2.gif[/img] [img]http://img526.imageshack.us/img526/1568/dsc0079fy9.gif[/img] [img]http://img63.imageshack.us/img63/1576/dsc0165su1.gif[/img] Quote
Recommended Posts