DORRAG Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mam nadzieję, że potem wstawi zdjęcia, jak ślicznie wyglądała:razz:[/quote] No ja też czekam na zdjęcia:cool3: Quote
Cimi Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Tak studniówka zaczęła się wczoraj :lol:. Wytrzymałam całą zabawę w szpilkach, choć były chwile zwątpienia zwłaszcza jak był program artystyczny trwający jakieś 30 minut :lol:. I już nie umiałam ustać :evil_lol:. A na całej zabawie było ok :lol:, mało powiedziane ok :lol:. Ale najlepszy widok był pod stolikiem.. no te puste flaszki :evil_lol: :lol!:. Młodzi nie zrobili nic takiego, ale gorzej z nauczycielami :lol!:. Hehe :evil_lol:. W domu byłam o 5 :lol:, a spałam do 15.30 :lol:. Heh.. do klatki to myślałam, że nie dojde w tych butach mialam juz ochotę ję ściągnąć i zapieprzać na boso, ale wytrwałam i jakoś wlazłam na to nieszczęsne 4 pietro :lol:. Oczywiście mały poślizg nie umiałam otworzyć drzwi i stałam przy drzwiach i kombinowałam co zrobić, żeby przękręcić ten cholerny kluczyk, bo nie dało się go przękręcić no i nie przywitał mnie tylko pies ale mama i brat, których obudziłam moim otwieraniem drzwi :lol:. Ale dobrze, że wstała ta moja mamuśka :lol:. pomogła mi wyciągać wsuwki z włosów, bo było ich aż 36 :eviltong:. No jeszcze łańcuszek, kolczyki i bransoletke.. nie ma co teraz nie umiem przez moje nowe paznokcie.. zawsze krótciutkie (obgryzam od małego), a teraz długie, więc jeszcze dużo czasu do opanowania paru codziennych spraw :lol: :lol:. Mimo, że wstałam prawie 5 godzin temu jestem spiąca :lol:, no i tak się nie wyśpię, bo jutro już poniedziałek :lol:. Quote
zaba14 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cimi super ze sie fajnie bawilas :) ja w butach tez wytrzymalam, rzadko zakladam szpilki, nie ma to jak wygodne adidaski :P no i ja tez mam dlugie paznokcie masakra... :lol: w pierwszy dzien mama musiala mi guzik od spodni rozpinac :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cimi Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Ja miałam robione w sobotę i to dość długo. jak już były przyklejone przypomniałam sobie, że powinnam wyjąć telefon z kieszeni spodni :lol:, bo coś tak czułam, że mama będzie dzwonić, oczywiście z tym się nie myliłam :evil_lol:. Heh.. nie umiałam wyciągnąć i wyciagała mi pani od paznokci :lol:. Dobrze, że akurat buty na zamek mialam :lol:.Opowiadała mi jak to niektóre panie miały sznurówki zawiązać :lol:. Ale guzik sama odpiełam.. po wielkich trudach, ale sama :lol:. Quote
zaba14 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mnie babka paznokcie robila 2 h rowne ;) ale kase z porfela tez musiala sobie sama wyciagnac bo nie umialam, ale teraz juz jest ok ;) tylko ciezko sie pisze na klawiaturze :) Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Oj zazdroszczę.... Fajnie macie. Cimi, rzuć no jakaś fotką, bom ciekawa efektu końcowego.... Quote
Aten@ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='zaba14']mnie babka paznokcie robila 2 h rowne ;) ale kase z porfela tez musiala sobie sama wyciagnac bo nie umialam, ale teraz juz jest ok ;) tylko ciezko sie pisze na klawiaturze :)[/quote] przyzwyczaisz się :) trzeba tylko inaczej palce układać :razz: Quote
Cimi Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']Oj zazdroszczę.... Fajnie macie. Cimi, rzuć no jakaś fotką, bom ciekawa efektu końcowego....[/QUOTE] hehe.. nie mam zdjęć :eviltong:. Pisanie na klawiaturce jak najbardziej ok :lol:, no może nie tak szybko jak wcześniej ale da ie to zrobić :evil_lol:. O dziś rano męczyłam się z biustonoszem :lol:, no za cholere się nie dało zapiąć :lol:. Quote
Kate I Luka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Cimi']hehe.. nie mam zdjęć :eviltong:. [/QUOTE] :mad: :mad: :mad: :mad: co to ma znaczyć :mad: :mad: :mad: :mad: a ja tak czekałam :shake: Quote
DORRAG Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']:mad: :mad: :mad: :mad: co to ma znaczyć :mad: :mad: :mad: :mad: a ja tak czekałam :shake:[/quote] Ja też czekałam. Quote
Medorowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='DORRAG']Ja też czekałam.[/QUOTE] I ja:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Kate I Luka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Normalnie lanie na kolanie Cimi Cie czeka..... Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No dobra, nie będzie lania za te fotki, ale wróćcie.... Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cimi hallo, wracajcie do nas z Fionką:cool3: :cool3: Quote
Cimi Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 No co Wy od razu całe Gliwice zasypało :lol!:. Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cimi; a gdzieś ty była, jak Cię nie było:cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Cimi; a gdzieś ty była, jak Cię nie było:cool3: :cool3:[/quote] bałwana lepiła:evil_lol: Quote
Cimi Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Cimi; a gdzieś ty była, jak Cię nie było:cool3: :cool3:[/QUOTE] I tu i tam :eviltong:. Różne :cool3:. [quote name='evaxon']bałwana lepiła:evil_lol:[/QUOTE] Nie, jeszcze nie, ale chyba dziś ulepię :lol:. No oczywiście dalej trenujemy :cool1:. I jedziemy znów na obóz szkoleniowy :multi:. To tyle z nowości :eviltong:. Quote
DORRAG Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć Cimi Fajnie że jesteś:p bo już myślałam ze was całkiem zasypało. A na zimowe fotki Fionki możemy liczyć:cool3: Quote
Cimi Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pewnie zasypało 4 piętro :cool1: :evil_lol:. Byłam dziś robić bałwanka :lol:, coś mi się nie udało.. oj dawno nie robiłam :lol:. I jak wracałyśmy do domu to ja wyglądałam jak bałwan :cool3:.. uroczo bajecznie po prostu :lol: :lol!:. No zdjęć mam trochę, bo.... nie powiem, nie powiem :eviltong: :evil_lol:. A jak narazie takie starsze zrobione na ujeżdżalni przez Karolinę (Qudłata) :lol:.. [img]http://img145.imageshack.us/img145/2591/kagancowajq9.jpg[/img] Słodziutkie ? No nie :lol:. też tak sądzę :lol!:. Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cimi słodziutki, slodziutkie, ale tylko jedno:cool3: :cool3: Quote
leemonca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Cimi'] [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/2591/kagancowajq9.jpg[/IMG] Słodziutkie ? No nie :lol:. też tak sądzę :lol!:.[/quote] ja też :shake: nie przekonasz mnie do tego kagańca :cool1: dzieńdoberek!!! Quote
Recommended Posts