Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak studniówka zaczęła się wczoraj :lol:. Wytrzymałam całą zabawę w szpilkach, choć były chwile zwątpienia zwłaszcza jak był program artystyczny trwający jakieś 30 minut :lol:. I już nie umiałam ustać :evil_lol:. A na całej zabawie było ok :lol:, mało powiedziane ok :lol:. Ale najlepszy widok był pod stolikiem.. no te puste flaszki :evil_lol: :lol!:. Młodzi nie zrobili nic takiego, ale gorzej z nauczycielami :lol!:. Hehe :evil_lol:. W domu byłam o 5 :lol:, a spałam do 15.30 :lol:. Heh.. do klatki to myślałam, że nie dojde w tych butach mialam juz ochotę ję ściągnąć i zapieprzać na boso, ale wytrwałam i jakoś wlazłam na to nieszczęsne 4 pietro :lol:. Oczywiście mały poślizg nie umiałam otworzyć drzwi i stałam przy drzwiach i kombinowałam co zrobić, żeby przękręcić ten cholerny kluczyk, bo nie dało się go przękręcić no i nie przywitał mnie tylko pies ale mama i brat, których obudziłam moim otwieraniem drzwi :lol:. Ale dobrze, że wstała ta moja mamuśka :lol:. pomogła mi wyciągać wsuwki z włosów, bo było ich aż 36 :eviltong:. No jeszcze łańcuszek, kolczyki i bransoletke.. nie ma co teraz nie umiem przez moje nowe paznokcie.. zawsze krótciutkie (obgryzam od małego), a teraz długie, więc jeszcze dużo czasu do opanowania paru codziennych spraw :lol: :lol:. Mimo, że wstałam prawie 5 godzin temu jestem spiąca :lol:, no i tak się nie wyśpię, bo jutro już poniedziałek :lol:.

Posted

Cimi super ze sie fajnie bawilas :) ja w butach tez wytrzymalam, rzadko zakladam szpilki, nie ma to jak wygodne adidaski :P no i ja tez mam dlugie paznokcie masakra... :lol: w pierwszy dzien mama musiala mi guzik od spodni rozpinac :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja miałam robione w sobotę i to dość długo. jak już były przyklejone przypomniałam sobie, że powinnam wyjąć telefon z kieszeni spodni :lol:, bo coś tak czułam, że mama będzie dzwonić, oczywiście z tym się nie myliłam :evil_lol:. Heh.. nie umiałam wyciągnąć i wyciagała mi pani od paznokci :lol:. Dobrze, że akurat buty na zamek mialam :lol:.Opowiadała mi jak to niektóre panie miały sznurówki zawiązać :lol:. Ale guzik sama odpiełam.. po wielkich trudach, ale sama :lol:.

Posted

mnie babka paznokcie robila 2 h rowne ;) ale kase z porfela tez musiala sobie sama wyciagnac bo nie umialam, ale teraz juz jest ok ;) tylko ciezko sie pisze na klawiaturze :)

Posted

[quote name='zaba14']mnie babka paznokcie robila 2 h rowne ;) ale kase z porfela tez musiala sobie sama wyciagnac bo nie umialam, ale teraz juz jest ok ;) tylko ciezko sie pisze na klawiaturze :)[/quote]
przyzwyczaisz się :) trzeba tylko inaczej palce układać :razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Oj zazdroszczę.... Fajnie macie. Cimi, rzuć no jakaś fotką, bom ciekawa efektu końcowego....[/QUOTE]

hehe.. nie mam zdjęć :eviltong:.

Pisanie na klawiaturce jak najbardziej ok :lol:, no może nie tak szybko jak wcześniej ale da ie to zrobić :evil_lol:. O dziś rano męczyłam się z biustonoszem :lol:, no za cholere się nie dało zapiąć :lol:.

Posted

[quote name='madzia i medor']Cimi; a gdzieś ty była, jak Cię nie było:cool3: :cool3:[/QUOTE]

I tu i tam :eviltong:. Różne :cool3:.

[quote name='evaxon']bałwana lepiła:evil_lol:[/QUOTE]

Nie, jeszcze nie, ale chyba dziś ulepię :lol:.

No oczywiście dalej trenujemy :cool1:. I jedziemy znów na obóz szkoleniowy :multi:. To tyle z nowości :eviltong:.

Posted

Pewnie zasypało 4 piętro :cool1: :evil_lol:.

Byłam dziś robić bałwanka :lol:, coś mi się nie udało.. oj dawno nie robiłam :lol:. I jak wracałyśmy do domu to ja wyglądałam jak bałwan :cool3:.. uroczo bajecznie po prostu :lol: :lol!:.

No zdjęć mam trochę, bo.... nie powiem, nie powiem :eviltong: :evil_lol:.

A jak narazie takie starsze zrobione na ujeżdżalni przez Karolinę (Qudłata) :lol:..

[img]http://img145.imageshack.us/img145/2591/kagancowajq9.jpg[/img]

Słodziutkie ?

No nie :lol:. też tak sądzę :lol!:.

Posted

[quote name='Cimi']

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/2591/kagancowajq9.jpg[/IMG]

Słodziutkie ?

No nie :lol:. też tak sądzę :lol!:.[/quote]

ja też :shake: nie przekonasz mnie do tego kagańca :cool1:
dzieńdoberek!!!