PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatko, obijasz się :-? ... Żebym to ja musiał pod koniec 2 strony galerię Fionki znajdować :-? ... Quote
Cimi Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 PiotrekJ napisał(a):Agatko, obijasz się :-? ... Żebym to ja musiał pod koniec 2 strony galerię Fionki znajdować :-? ... Qrcze nie mam czasu :-?. Miałam wczoraj jechać na wieś z mamą i Fioną do wiejskiego towarzystwa, bo by miała Fiona niezły wybieg przy charcie i dalmatyńczyku.., ale nie pojechałyśmy ;). A teraz po głowie chodzi mi drugi pies. Quote
PiotrekJ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Agatko, obijasz się :-? ... Żebym to ja musiał pod koniec 2 strony galerię Fionki znajdować :-? ... Qrcze nie mam czasu :-?. Miałam wczoraj jechać na wieś z mamą i Fioną do wiejskiego towarzystwa, bo by miała Fiona niezły wybieg przy charcie i dalmatyńczyku.., ale nie pojechałyśmy ;). A teraz po głowie chodzi mi drugi pies. Że się znaczy Fionka będzie mieć braciszka lub siostrzyczkę? :lol: Quote
Cimi Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 PiotrekJ napisał(a):Że się znaczy Fionka będzie mieć braciszka lub siostrzyczkę? :lol: Chciałabym mieć tego drugiego psa. Tylko, że u mnie ojciec się nie zgadza i blabla. Miała to być dziewczynka ze schroniska około roku, biała z plamą wokół oka i tyłka. Coś tam ma z boksera wygląda i ta jej żywiołowość ;). Quote
olekg89 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 mmmm cimi widze ze sie zakochałas tak jak ja w koziołku :D :D tylko moja matka sie jednak nie zgadza :evil: 0X 0X 0X Mam ją gdzies ide na świeta do babci :lol: a ona może sobie przemyśli te zachowanie gdy spedzi święta SAMA no ze szczurami :P :lol: Quote
Cimi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Ta, wiesz moja Mama to na ugodę pójdzie, gorzej z ojcem.. w prawie każdej sprawie nie umiem z nim gadać. Jak będę w sobotę w schronisku i jak będzie biała to będę dzwonić po mamę :lol: No tak sztuk kilka ;) I dobranoc ;) Quote
Patka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 jakie cudowne poszuszeczki u łapek :loveu: Quote
olekg89 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 i wezmiecie ją???? biała bedzie bo jej kwarantanna jeszcze nie mineła :D wiem jak to będzie wygladało najpierw przez okno wylecisz: -ty -biała -fiona -mama -adas A na końcu twój ojciec z żalu że ma taką rodzine wyskoczy przez okno :lol: :lol: Quote
Cimi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Patka napisał(a):jakie cudowne poszuszeczki u łapek :loveu: Brzydkie, bo całe czarne :lol: :P olekg18 napisał(a):i wezmiecie ją???? Wiesz zawsze mogę się do dziadka wyprowadzić, bo jego od rana do wieczora nie ma. Z jednego pokoju wcale nie korzysta :lol: Quote
olekg89 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Ja w sumie do TAty moge :P go też całe dnie w domu nie ma :lol: :lol: A na psa na bank drugiego by sie zgodził :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 To się Cimi postarałaś, tylko trzy fotki :-? ... Zaczynasz się do mnie upodabniać :evilbat: ... Quote
Cimi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 PiotrekJ napisał(a):To się Cimi postarałaś, tylko trzy fotki :-? ... Zaczynasz się do mnie upodabniać :evilbat: ... stanowczo wystarczą trzy :lol:, a tak poza tym to były same brzydkie :lol:. Quote
olekg89 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Idz na pola i porób dużo fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 olekg18 napisał(a):Idz na pola i porób dużo fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to natychmiast :lol: ... Quote
Cimi Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 PiotrekJ napisał(a):olekg18 napisał(a):Idz na pola i porób dużo fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to natychmiast :lol: ... Nie, jest brzydka pogoda.. chyba będzie padać ;) Quote
czarna_hancza Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Cimi...ja juz Ci mowilam jak to sie z drugim psem robi ;) Wazne ze masz poparcie w mamie(skad ja znam tą historie...to bylo tak niedawno :lol: ) i problem z glowy ;) 3mam kciuki!! Quote
Cimi Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 [quote name='czarna_hancza']Cimi...ja juz Ci mowilam jak to sie z drugim psem robi ;) Wazne ze masz poparcie w mamie(skad ja znam tą historie...to bylo tak niedawno :lol: ) i problem z glowy ;) Nie tak łatwo z moim ojciem :-?. No Czarna Ty masz domek jeszcze ;). A to jest ona: Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='Cimi'][quote name='czarna_hancza']Cimi...ja juz Ci mowilam jak to sie z drugim psem robi ;) Wazne ze masz poparcie w mamie(skad ja znam tą historie...to bylo tak niedawno :lol: ) i problem z glowy ;) Nie tak łatwo z moim ojciem :-?. No Czarna Ty masz domek jeszcze ;). A to jest ona: To spojrzenie mówi "Weź mnie ze sobą" :wink: ... Quote
olekg89 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 hańcza ,a jezeli ma sie poparcie swojego psa <lol> to co mam zrobic ??? mieszkam tylko z mamą :evilbat: upartą oślicą .To co mam zrobic??? Własnie posprzątałem pokój wywaliłem smieci poodkurzałem wytarłem kurze, pozmywałem naczynia wyszczotkowałem psa :D Quote
PiotrekJ Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 olekg18 napisał(a):hańcza ,a jezeli ma sie poparcie swojego psa <lol> to co mam zrobic ??? mieszkam tylko z mamą :evilbat: upartą oślicą .To co mam zrobic??? Własnie posprzątałem pokój wywaliłem smieci poodkurzałem wytarłem kurze, pozmywałem naczynia wyszczotkowałem psa :D Kup mamie kwiatki :lol: ... Quote
olekg89 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Może kupie w sobote jak bede wracał z koziołkiem :D :lol: Quote
Cimi Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 PiotrekJ napisał(a):olekg18 napisał(a):hańcza ,a jezeli ma sie poparcie swojego psa <lol> to co mam zrobic ??? mieszkam tylko z mamą :evilbat: upartą oślicą .To co mam zrobic??? Własnie posprzątałem pokój wywaliłem smieci poodkurzałem wytarłem kurze, pozmywałem naczynia wyszczotkowałem psa :D Kup mamie kwiatki :lol: ... też mu tak radziłam :lol:. I powinien jeszcze postawic jej kolację :lol: Quote
olekg89 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No i co jeszcze ;/ :evil: 0X :evilbat: :evil: 0X :evilbat: Quote
Recommended Posts