Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Heh muszę się pochwalić :evil_lol:. Mam nowy sprzęcior i mogę cykać normalne foty :lol: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cimi napisał(a):Heh muszę się pochwalić :evil_lol:. Mam nowy sprzęcior i mogę cykać normalne foty :lol: :evil_lol:. Dawajm dawaj:multi::multi: I chwal się jaki:evil_lol: A jak matura:cool3: Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Dawajm dawaj:multi::multi: I chwal się jaki:evil_lol: A jak matura:cool3: No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:. A matura, pimińmy temat :evil_lol:. Nie jestem zadowolona :evil_lol:. Jedyny przedmiot, z którego jestem zadowolona to polski, a myślałam, że to właśnie on będzie z dolnej listy :lol:. No cóż plany się zmieniły, nie dostałam się na studia, a za rok czeka mnie poprawianie ;). Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cimi napisał(a):No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:. A matura, pimińmy temat :evil_lol:. Nie jestem zadowolona :evil_lol:. Jedyny przedmiot, z którego jestem zadowolona to polski, a myślałam, że to właśnie on będzie z dolnej listy :lol:. No cóż plany się zmieniły, nie dostałam się na studia, a za rok czeka mnie poprawianie ;). eee, tam:loveu::loveu: Moja koleżanka też nie zdała, rok później miała poprawkę i zdałą bardzo ładnie:p Czekamy na focie;) A dopiero teraz zajarzyłam, że nie zdałaś tak, jakbyś chciała -a gdzie na studia planowałaś ... Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 no planowałam śląską akademie medyczna kierunek zdrowie publiczne ;). No ale cóż czeka mnie praca i roczne studium :lol:. Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cimi napisał(a):no planowałam śląską akademie medyczna kierunek zdrowie publiczne ;). No ale cóż czeka mnie praca i roczne studium :lol:. Kochana, ja sobie zrobiłam przerwę od szkoły, czego trochę załuję:roll::roll: Teraz też idę na studium (weterynaryjne:razz:),po czym na studia o owym kierunku:eviltong: Quote
Cimi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 No dlatego, żeby nie wypaść z tego rytmu nauki i jakiś tam edukacyjnych obowiązków to wybrałam roczne studium :lol:. Inny kierunek niż na planowanych studiach, ale może w przyszłości mi się przyda, a mianowicie logistyka. A za rok chce na studia, ale już na zaoczne :) :lol:. Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oo heloł :p ale trafilam na temata:evil_lol: a ja mam wielka ochote w tym roku zrobic sobie przerwe ... z rytmu nauczania wypadłam juz w 1 klasie technikum :grin: Quote
olekg89 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej Cimi Witaj w klubie poprawkowiczów:D Mam, 2 komisy hyhyhyhy.... Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cimi napisał(a):No dlatego, żeby nie wypaść z tego rytmu nauki i jakiś tam edukacyjnych obowiązków to wybrałam roczne studium :lol:. Inny kierunek niż na planowanych studiach, ale może w przyszłości mi się przyda, a mianowicie logistyka. A za rok chce na studia, ale już na zaoczne :) :lol:. No ja sobie zrobiłam trochę przerwy... dlatego teraz studium, a nie od razu studia ... evaxon napisał(a):oo heloł :p ale trafilam na temata:evil_lol: a ja mam wielka ochote w tym roku zrobic sobie przerwe ... z rytmu nauczania wypadłam juz w 1 klasie technikum :grin: Przerwa nie jest zła, jeżeli wiesz, że potem wrócisz;););) olekg18 napisał(a):Hej Cimi Witaj w klubie poprawkowiczów:D Mam, 2 komisy hyhyhyhy.... Z czego Oluś:razz: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a): Przerwa nie jest zła, jeżeli wiesz, że potem wrócisz;););) no niby tak :p bo teraz nie mam ochoty wogole isc na studia a na studium nie mam po co isc hehe Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 evaxon napisał(a):no niby tak :p bo teraz nie mam ochoty wogole isc na studia a na studium nie mam po co isc hehe Studium, szczerze mówiąc, uważałam za stratę czasu... zmieniłam zdanie po rozmowie z kilkoma osobami, kótre takie rzeczy mają już za sobą ... Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Studium, szczerze mówiąc, uważałam za stratę czasu... zmieniłam zdanie po rozmowie z kilkoma osobami, kótre takie rzeczy mają już za sobą ... no tez wlasnie. studium jest na tyle dobre jak sie jest po liceum nie idzie sie na studia nie ma sie pracy i sie chce szybko jakis mini zawod zdobyc Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 evaxon napisał(a):no tez wlasnie. studium jest na tyle dobre jak sie jest po liceum nie idzie sie na studia nie ma sie pracy i sie chce szybko jakis mini zawod zdobyc Albo jak chce się przygotować na studia:diabloti::diabloti:Zawsze łatwiej:roll: Ja np mam juz zawód, bo byłam w technikum handlowy, fajnie było, tyle,że to nie dla mnie:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Albo jak chce się przygotować na studia:diabloti::diabloti:Zawsze łatwiej:roll: Ja np mam juz zawód, bo byłam w technikum handlowy, fajnie było, tyle,że to nie dla mnie:diabloti: no tez prawda, o ile studnium ma cos wiecej wspolnego ze studiami niz sama nazwa :evil_lol: no ja mma fajniejszy zawod :evil_lol: Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ja jak narazie jestem bez zawodu :evil_lol:, jak narazie wykształcenie średnie :lol:. A z takim wykształceniem to znalazłam dwie konkretne oferty pracy i nie ma co się łudzić, że ofert bedzie więcej :placz: Co do studium, to jeżeli nie pójdę to prawdopodobnie nie wrócę na studia.. zapewne :lol:. Dlaczego muszę i chcę :lol:. Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 evaxon napisał(a):no tez prawda, o ile studnium ma cos wiecej wspolnego ze studiami niz sama nazwa :evil_lol: no ja mma fajniejszy zawod :evil_lol: Mam nadzieję, że tak będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cimi napisał(a):Ja jak narazie jestem bez zawodu :evil_lol:, jak narazie wykształcenie średnie :lol:. A z takim wykształceniem to znalazłam dwie konkretne oferty pracy i nie ma co się łudzić, że ofert bedzie więcej :placz: Co do studium, to jeżeli nie pójdę to prawdopodobnie nie wrócę na studia.. zapewne :lol:. Dlaczego muszę i chcę :lol:. Skoro wiesz, że byś już nie wróciła, to idź teraz. Ja np. wiedziałam, że będę się kiedyś znowu uczyć i tak też jest. A teraz dawaj zdjęcia:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Dlatego też idę na studium w tym roku :) Zdjęcia narazie w aparacie :lol:, ale jedno jest pewne w porównaniu do zdjęć z poprzedniego aparatu są zajebiste :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Cimi napisał(a):Dlatego też idę na studium w tym roku :) Zdjęcia narazie w aparacie :lol:, ale jedno jest pewne w porównaniu do zdjęć z poprzedniego aparatu są zajebiste :evil_lol:. No poka, poka, poka:eviltong::eviltong: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Cimi napisał(a):No zdjęć niestety nie mam jeszcze ;).Najpierw instrukcja, trza naładować akumulatorek i sformatować kartę :). A sprzęcior to nikon d40 :lol: :lol:. no, fotki teraz będą cool :) też mamy nikosia, d70 i jesteśmy zadowoleni. madzia i medor napisał(a): Teraz też idę na studium (weterynaryjne:razz:),po czym na studia o owym kierunku:eviltong: Siostra, ucz się ucz, znajomyh wetów nigdy dość :loveu: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Kate I Luka napisał(a): Siostra, ucz się ucz, znajomyh wetów nigdy dość :loveu: Szczególnie w rodzinie:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Szczególnie w rodzinie:evil_lol::loveu::loveu::loveu: otóż to :p Quote
Cimi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 madzia i medor napisał(a):No poka, poka, poka:eviltong::eviltong: Narazie instaluje programik :lol: Kate I Luka napisał(a):no, fotki teraz będą cool :) też mamy nikosia, d70 i jesteśmy zadowoleni. Ja jak narazie też jestem zadowolona, no ale mam go od wczoraj :evil_lol:. Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Madzia Rachunkowość i Mata hihi Zawsze wiedziałem ,ze profil Ekonomiczno-administracyjny nie jest dla mnie heh ,ale tylko tam mnie przyjęli :D Quote
Recommended Posts