Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaneri napisał(a):
Kot to wygląda jakby z wojny wrócił.. cały obdrapany , na głowie to jest bez futra całkowicie..;)

Koteczek pewnie o jąkąś damę walczył na tej wojnie haha

Posted

Klaneri napisał(a):
Super to zdjęcie! Jak ona się wgramoliła na parapet? chyba stoi na krzesle;P

Jest oparta o parapet,a stoi na kanapie.:D Oj Klaneri widać,że dawno u nas nie byłaś haha

• 3 weeks later...
Posted

ania z poznania napisał(a):
A Oliwka radzi sobie z Larą jak jej zabierze zabawkę, sama jej umie odebrać czy woła Ciebie na pomoc ;)?

Nie było jeszcze takiej sytuacji bo ja mam zawsze jedną na oku.Jak nie Oliwkę,to Larę.Oliwka jej daję czasem smakołyka,ale musi zrobić siad bo nie ma nic za darmo(tak twierdzi córunia).:D

Posted

Lara parę dni temu znalazła sobie nową zabawkę zużytą oponę i chciała ją zabrać do domu,ale się z Oliwką uśmiałyśmy.Potem wlazła do błotnistej kałuży i się w niej położyła.Nie miała zamiaru się z niej ruszyć,była cała od błota.W domu było przymusowe mycie :D.I jeszcze jedno,nie wiedzialam,że lubi autobusy,jak był otwarty autobus to do niego sobie wskoczyła chacha.Dobrze,że była na linie bo by nam jeszcze odjechała :D Wczoraj Lalunia pierwszy raz jechała znami samochodem i była bardzo grzeczna.Byliśmy w lesie,ale się wybiegała.:D

Posted

BETRIX napisał(a):
Nie,ale szczeka na duże auta np.tiry czy śmieciarka.a co było z tymi autami?

miała wielka ochotę pobiec za autem-było to niebezpieczne, mogło by ja jakieś potrącić. nie wiadomo czy jej ktos z auta nie wywalił. w każdym razie miała takie zapędy i dlatego tak mi zalezało na tym, byście jej nie spuszczali przez dłuższy czas ze smyczy, zanim nie nabierzecie pewnosci czy wróci na komendę.

• 1 month later...
Posted

agaga21 napisał(a):
kochana lalunia! jaką ma śliczną obróżkę :)

beata, jak jej oczka?

wszystko w porządku z oczkami.mieliśmy iść do weta,ale samo jej przeszło