AgusiaP Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 A na jaki okres czasu dostaje się bana? Quote
__Lara Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='AgusiaP']A na jaki okres czasu dostaje się bana?[/QUOTE] Jeśli to jest niedożywotni to na miesiąc. Quote
AgusiaP Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 O matko to może byc dozywotni... Dzięki Lara Quote
Moniskaa Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Lucyna']odnowiłam allegro dla Wolterka ;)[/QUOTE] Dziękujemy! Kurcze, chcialabym powrócić do tej 'starej' dogomani. Quote
Szarotka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='AgusiaP']O matko to może byc dozywotni... Dzięki Lara[/QUOTE] Wiem, ze syrel dostala na 6 miesiecy, a Jamor na ile to nie wiem......... Quote
li1 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dogomania stracila wywalajac jamorowy watek hotelowy. Naprawde brakuje mi dowcipow, zdjec i atmosfery z tamtego watku. A PKS pedzi zywot w Warce jakby nie bylo innych domow. Nie wiem juz na jakie pomysly wpasc by chlopak znalazl dom. Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 poslijcie link do allegro Wolterka ,moze zrobie mu tez u siebie ? Quote
Moniskaa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Lucyna']Odnowiłam allegro [url]http://allegro.pl/wolter-mlody-mix-saarloosa-wilczaka-do-adopcji-i1277237095.html[/url][/QUOTE] ostatnie jego allegro, niestety juz w archiwum Quote
jkp Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Lucyna jesli robiłas ostatnio ogloszenie to podeslij mi [B]prosze [/B]też tekst i fotki powalczę o ogłoszenia.Li1 zgadzam sie nie wiem już co wymyslić ! Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 wpisalam w wyszukiwarce wolter mix saarlosa i wyskoczylo mi kilka ogloszen ,tekst : Wolter to młody około 2 letni pies, który wyrzucony z samochodu koczował na przystanku PKS.Dzięki wolontariuszom udało się nieco zmienić jego los. Pies został przewieziony do hoteliku dla zwierząt w Warce i tam czeka na swój dom i człowieka, który go pokocha. Wolter ma około 55 cm w kłębie, waży 20 kg, jest przyjacielski i kontaktowy, kocha ludzi i świetnie dogaduje się z innymi psiakami. Jest bardzo pojętnym psem, chętnym do nauki i zabawy. Jest gotowy do adopcji, zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.Poszukujemy dla niego dobrego domku, który pokocha go na zawsze.W razie potrzeby pomożemy w transporcie pieska. [B]tekst 2:[/B] WOLTER jest łagodnym, młodym, ślicznym psiakiem. Ten przepiękny pies został wyrzucony z samochodu... Jego schronieniem do niedawna był przystanek PKS. Nie nadaje się do pilnowania i stróżowania, bo jest przyjacielsko nastawiony do całego świata, lecz jest smutny bo szuka kogoś o wspaniałym, dobrym sercu... Czy znajdziesz dla niego miejsce u siebie? Wierzę, że znajdzie się ktoś kto go pokocha i zabierze do swojego domu. Proszę nie pozwól na to. Daj mu szansę aby przez wiele lat swojego życia mógł się czuć potrzebnym, a nie zapomnianym i opuszczonym psem. WOLTER do szczęścia potrzebuje tylko Ciebie. Psie marzenia niczym nie różnią się od naszych, ale ich spełnienie zależy tylko i wyłącznie od nas. Proszę spełnij to jedno, jedyne marzenie tego pieska i podaruj mu kawałek podłogi w swoim domu i miejsce w sercu. Przecież nie ma nic gorszego w życiu jak przegapienie momentu, gdy możemy pomóc drugiej żywej istocie. Teraz masz taką szansę …. Kontakt w sprawie psa: tel. 607-187-774 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] zrobie mu allegro . Ma wydarzenia na fb?? Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 wyroznione allegro : [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1404828114[/URL] Quote
jkp Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dzieki Monika, Wolter nie ma fb ; ja postram sie jutro inne ogłoszenia Quote
monika083 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='jkp']Dzieki Monika, Wolter nie ma fb ; ja postram sie jutro inne ogłoszenia[/QUOTE] juz ma fb :P [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=153813331337384&num_event_invites=0[/URL] Quote
Lucyna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Moje też wyróżnione allegro jest ważne jeszcze 10 dni [URL]http://allegro.pl/wolter-mlody-mix-saarloosa-wilczaka-do-adopcji-i1398867393.html[/URL] mogę mu zamówić pakiecik 60 ogłoszeń ... :lol: Quote
Moniskaa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='monika083']juz ma fb :P [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=153813331337384&num_event_invites=0[/URL][/QUOTE] Dzięki :* Zapisałam się. Jestem jako Monika Kujawska. Quote
kama210 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [SIZE=4]uwaga wiadomość od jamora : [QUOTE]Na CITO. Prosze jakąkolwiek ciotke ktora pierwsza to przeczyta, aby tą inf. przekazała na dogo do wątku Pks-a/woltera. Jest zainteresowana Pani adopcja pks-a . m. Tuchów k/tarnowa i prosi i kontakt pod nr 505 671 907[/QUOTE][/SIZE] Quote
li1 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wlasnie przeczytalam te wiadomosc na forum jamora. Juz dzwonie do tej pani. Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 i co? wiadomość super, właśnie dzwonił Jamor, trzymam kciuki - spróbuję wstrzymać robienie ogłoszeń ... Quote
li1 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Porozmawiane. Musze skontaktowac sie z jkp. Quote
AgusiaP Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dziewczynki i co i co piszcie szybciutko, ale mi serducho zabiło :lol: Quote
Recommended Posts