Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Cioteczki, a Wy co? :P[/QUOTE]

jak to co? czekamy na domek dla Voltera u Dominika i gryziemy paznokcie z niecierpliwosci.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Czy psiak jest wykastrowany? Jeżeli nie, to czy rozmawiałyście o tym z osobami zainteresowanymi adopcją?[/QUOTE]

Dobrze, ze przypomnialas o kastracji. W razie czego dorzuce jakis grosz do zabiegu.

Posted

[quote name='li1']O ile wiem, to pasujecie wiekowo. Jezeli Dominik wezmie psa, to musisz pojechac na wizyte poadopcyjna.[/QUOTE]
no z tym to u mnie bedzie gorzej niestety :( a tak chcialabym zobaczyc Woltera..tak samo jak i Shive, Shire..

Posted

[quote name='jkp']Racja , tylko nie wiem czy jamor może ro zorganizowac chyba nie :([/QUOTE]
Z tego co wiem, to chyba nie.
Czy zainteresowany dom zgadza się na kastrację?

Posted

[quote name='hop!']Z tego co wiem, to chyba nie.
Czy zainteresowany dom zgadza się na kastrację?[/QUOTE]

Jezeli zainteresowany dom nie zgodzi sie na kastracje Voltera, to pozostanie " zainteresowanym domem ", a my bedziemy nadal szukac odpowiedniego DOMU.

Posted

[quote name='marlenka']Czyżby wilczek szedł do nowego domku ????[/QUOTE]

Jamor wspomnial, ze pewien mlody czlowiek i jego mama byli z wizyta u Woltera i zastanawiaja sie nad adopcja tego psa. Teraz sa w trakcie przeprowadzki, wiec mysle, ze odezwa sie z decyzja po nowym roku.

Posted

Wczoraj widziała Woltera i wiecie ze go nie poznałam??? Tak podeszłam do boksu cieszył sie jak głupi , skakał domagał się głasków . Jak wsadziłam do niego rękę to mało mnie nie wciągnął . Ale ślicznie wyglada z niego to kawał " byka" jest .
Taki przypakowany ( nie czytać spasiony) śliczny pies moja znajoma się w nim zakochała i w Lando który też jest u Jamora . Tak pocichu Wam powiem że ich przekupiła czekoladką( nie krzyczcie) Tylko ze ona za bardzo nie ma warunków do trzymania psów , ale nawet dziś rano do mnie dzwoniła że jak będę jechała do Jamora to żebym koniecznie ją zabrała ze sobą bo ona do PKSa musi jechać .

Posted

[quote name='marlenka']Wczoraj widziała Woltera i wiecie ze go nie poznałam??? Tak podeszłam do boksu cieszył sie jak głupi , skakał domagał się głasków . Jak wsadziłam do niego rękę to mało mnie nie wciągnął . Ale ślicznie wyglada z niego to kawał " byka" jest .
Taki przypakowany ( nie czytać spasiony) śliczny pies moja znajoma się w nim zakochała i w Lando który też jest u Jamora . Tak pocichu Wam powiem że ich przekupiła czekoladką( nie krzyczcie) Tylko ze ona za bardzo nie ma warunków do trzymania psów , ale nawet dziś rano do mnie dzwoniła że jak będę jechała do Jamora to żebym koniecznie ją zabrała ze sobą bo ona do PKSa musi jechać .[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

Szkoda tylko, że domku brak.

Posted

No tak podobno wyrazal sie nieodpowiednio do Szoguna za jego kokietowanie Fibi :):)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR?p=13827902#post13827902[/url]

Posted

Dla porzadku dodam,ze płatnośc za hotel u jamora na styczen oczywiscie zapłaciłam.
PKS Ty nie brykaj z powodu suczki, bądź dobrze wychowanym chłopakiem z ulicy ( patrz łzowyciskacz "Titanic": ) i podrywaj raczej potencjalnych nowych włascicieli !!!!!