li1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='__Lara']Cioteczki, a Wy co? :P[/QUOTE] jak to co? czekamy na domek dla Voltera u Dominika i gryziemy paznokcie z niecierpliwosci. Quote
hop! Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czy psiak jest wykastrowany? Jeżeli nie, to czy rozmawiałyście o tym z osobami zainteresowanymi adopcją? Quote
li1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='hop!']Czy psiak jest wykastrowany? Jeżeli nie, to czy rozmawiałyście o tym z osobami zainteresowanymi adopcją?[/QUOTE] Dobrze, ze przypomnialas o kastracji. W razie czego dorzuce jakis grosz do zabiegu. Quote
jkp Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Racja , tylko nie wiem czy jamor może ro zorganizowac chyba nie :( Quote
Moniskaa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='li1']O ile wiem, to pasujecie wiekowo. Jezeli Dominik wezmie psa, to musisz pojechac na wizyte poadopcyjna.[/QUOTE] no z tym to u mnie bedzie gorzej niestety :( a tak chcialabym zobaczyc Woltera..tak samo jak i Shive, Shire.. Quote
hop! Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='jkp']Racja , tylko nie wiem czy jamor może ro zorganizowac chyba nie :([/QUOTE] Z tego co wiem, to chyba nie. Czy zainteresowany dom zgadza się na kastrację? Quote
Moniskaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Aby wszystko się udało....trzymamy kciuki!! Quote
li1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='hop!']Z tego co wiem, to chyba nie. Czy zainteresowany dom zgadza się na kastrację?[/QUOTE] Jezeli zainteresowany dom nie zgodzi sie na kastracje Voltera, to pozostanie " zainteresowanym domem ", a my bedziemy nadal szukac odpowiedniego DOMU. Quote
marlenka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czyżby wilczek szedł do nowego domku ???? Quote
li1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='marlenka']Czyżby wilczek szedł do nowego domku ????[/QUOTE] Jamor wspomnial, ze pewien mlody czlowiek i jego mama byli z wizyta u Woltera i zastanawiaja sie nad adopcja tego psa. Teraz sa w trakcie przeprowadzki, wiec mysle, ze odezwa sie z decyzja po nowym roku. Quote
li1 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Sprawdzalam moje rachunki i nie widze bym wplacila za grudzien. Poprawie sie. Quote
marlenka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Co nic nie piszecie że Wolter już w domku , co ???? Quote
Moniskaa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='marlenka']Co nic nie piszecie że Wolter już w domku , co ????[/QUOTE] a co juz jest w nowym domku?? ;O Quote
marlenka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Moniskaa']a co juz jest w nowym domku?? ;O[/QUOTE] A nie???? Ja już się myle w tych Jomorowych psach . To moze nie ten wilczek , cholera skleroza nie boli Quote
Szarotka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hm..........tez myslalam, ze Walter znalazl dom.......... Quote
Piromanka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ci ludzie chyba się jeszcze nie odezwali. Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wczoraj widziała Woltera i wiecie ze go nie poznałam??? Tak podeszłam do boksu cieszył sie jak głupi , skakał domagał się głasków . Jak wsadziłam do niego rękę to mało mnie nie wciągnął . Ale ślicznie wyglada z niego to kawał " byka" jest . Taki przypakowany ( nie czytać spasiony) śliczny pies moja znajoma się w nim zakochała i w Lando który też jest u Jamora . Tak pocichu Wam powiem że ich przekupiła czekoladką( nie krzyczcie) Tylko ze ona za bardzo nie ma warunków do trzymania psów , ale nawet dziś rano do mnie dzwoniła że jak będę jechała do Jamora to żebym koniecznie ją zabrała ze sobą bo ona do PKSa musi jechać . Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='marlenka']Wczoraj widziała Woltera i wiecie ze go nie poznałam??? Tak podeszłam do boksu cieszył sie jak głupi , skakał domagał się głasków . Jak wsadziłam do niego rękę to mało mnie nie wciągnął . Ale ślicznie wyglada z niego to kawał " byka" jest . Taki przypakowany ( nie czytać spasiony) śliczny pies moja znajoma się w nim zakochała i w Lando który też jest u Jamora . Tak pocichu Wam powiem że ich przekupiła czekoladką( nie krzyczcie) Tylko ze ona za bardzo nie ma warunków do trzymania psów , ale nawet dziś rano do mnie dzwoniła że jak będę jechała do Jamora to żebym koniecznie ją zabrała ze sobą bo ona do PKSa musi jechać .[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że domku brak. Quote
marlenka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No mimo całej sympatii do mojej kolezanki nie dałabym jej zadnego psa . Choc dobry człowiek ale niesety warunków minus 1 dla trzymania zwierząt. Quote
li1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A czytalyscie na jamorowym watku o tym, jak Volter potraktowal konkurenta? Chlopak zaczyna byc kochliwy i zazdrosny. Quote
Monica_20 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Podajcie mi proszę link do wątku Jamora bo przez brak komputera wszystko straciłam :shake: Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No tak podobno wyrazal sie nieodpowiednio do Szoguna za jego kokietowanie Fibi :):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR?p=13827902#post13827902[/url] Quote
jkp Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dla porzadku dodam,ze płatnośc za hotel u jamora na styczen oczywiscie zapłaciłam. PKS Ty nie brykaj z powodu suczki, bądź dobrze wychowanym chłopakiem z ulicy ( patrz łzowyciskacz "Titanic": ) i podrywaj raczej potencjalnych nowych włascicieli !!!!! Quote
Recommended Posts