Zuzia&Snoopy Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 No dopsz dawno nas tu nie było i nie obiecuję że będziemy często tutaj wpadać ale zaktualizuję póki jeszcze dziecko świeżutkie :diabloti: Przedstawiam Wam małą Kes (Incredible red Kes the Dreamworker), która przedwczoraj (wreszcie) przyjechała ze mną do Polski :) Nie było łatwo sprowadzić jej tutaj, ale strasznie się cieszę że wszystkie wątpliwości, problemy, przeszkody mamy już za sobą i możemy rozpocząć wielką przygodę jaką będzie wspólne człowieczo-beaglowo-tollerowe życie :) Mała dzielnie zniosła podróż samolotem, samochodem oraz pociągiem śpiąc w transporterze a czasem wystawiając z niego głowę i zaciekawieniem obserwując otoczenie :) Jest niesamowicie rezolutna, ma 1000 pomysłów na minutę, mały motorek w tyłku i jest bardzo odważna. Ogląda telewizję, wciąż myśli że za lustrem kryje się drugi szczeniak a wpadając w szybę przejdzie się na ogródek Zaczepia Snoopa zaglądając mu między nogi twierdząc że na pewno jest tam cycek (albo TO jest cyckiem...) Urodziła się 2.08.2012 w niemieckiej hodowli The Dreamworker i jest owocem randki Seven () i Maddoxa. To właśnie ona zawładnęła moim sercem po wizycie w hodowli, a kiedy dostałam propozycję od Sandry że może do mnie trafić(należy wspomnieć że wtedy nie mówiłam jej jeszcze o moich spostrzeżeniach), wiedziałam że jest to przeznaczenie :) tutaj jedna z siódemki dzikusów https://www.youtube.com/watch?v=sSDf2C0TFJA trochę zdjęc z hodowli: 3 tygodnie 5 tygodni I aktualne zdjęcie Pani Kermit :) Quote
Illusion Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Jest cudowna! Chcę, spacer, spacer, spacer! :multi: Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Illusion']Jest cudowna! Chcę, spacer, spacer, spacer! :multi:[/QUOTE] Popieram, popieram, popieram! :multi: Quote
Pestka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Świetna, gratki jeszcze raz ogromne! :multi: Quote
Victoria Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Illusion']Jest cudowna! Chcę, spacer, spacer, spacer! :multi:[/QUOTE] ja też ja też ja też!! :multi: Quote
Ada_Mirra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Na fejsie podziwiałam ale tu jeszcze raz pogratuluję :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dziękuję ;) Pierwszy filmik z Kesiątkiem czyli dużo zabawy i trochę nauki ;) http://www.youtube.com/watch?v=gh6KOSqTrTg&feature=youtu.be Quote
omry Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Świetny filmik :) Aż mi się morda cieszy :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='Izabela124.']Ona jest bombowa :loveu: dzięki :) [quote name='aganela']ona ma zawsze taki motorek w d?:loveu: tak, zawsze :evil_lol: trudno za nią latac ciągle z kamerą więc ten filmik jest tylko namiastką jej wariactwa :diabloti: [quote name='omry']Świetny filmik :) Aż mi się morda cieszy :) dzięki :) :) [quote name='motyleqq']fajna, szalona taka :evil_lol: tak, jest dokładnie taka jaką sobie wymarzyłam :loveu: pod względem szaleństwa, bo ma trochę wad :cool1: Quote
motyleqq Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 pokazałam mamie filmiki ze Snoopym i była zachwycona ilością sztuczek jakie zna :lol: Quote
Recommended Posts