Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Rośnie w oczach :mdleje: :loveu: Urocza jest :loveu:

Prawda? urosła całe 6 cm przez 3 miechy :crazyeye::eviltong:

[quote name='Victoria']serio na kazdym zdjeciu jest coraz wieksza :evil_lol:

powaznie mozemy?? :razz:
to jak zniknie toto białe i zimne uniemożliwiające chodzenie na własnych łapach to się musimy umówić :diabloti:
zobacze Kesinke :loveu: :loveu: :loveu:

tak tak, pewnie, tylko zazwyczaj takie spacery u mnie wychodzą na spontanie tzn. ustalamy ze się spotykamy w ten sam dzień albo dzień wcześniej, bo różnie to z czasem bywa :shake:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jak w ten dzień nie ma szkoły to dla mnie nie ma problemu, bo sama planuję cokolwiek sporadycznie :eviltong:
a gdzie łazicie?? tzn w jakiej dzielnicy?? bo dokładne miejsce i tak mi nic nie powie xd

Posted

[quote name='Victoria']jak w ten dzień nie ma szkoły to dla mnie nie ma problemu, bo sama planuję cokolwiek sporadycznie :eviltong:
a gdzie łazicie?? tzn w jakiej dzielnicy?? bo dokładne miejsce i tak mi nic nie powie xd

no trudno przypisac nasze spacery do jednej dzielnicy. najczęsciej spacerujemy tu u nas czyli za Warszawą ale bywamy też na Polach Mokotowskich (to chyba mokotów :P) i w Skaryszaku (a to Praga? :P) .

[quote name='betty_labrador']zdjecia jak zwykle super :)

to szybko Ci urosła mała :) ;) sliczna jest :loveu:

pozdrawiamy!

dzisiaj dowiedziałam się że jest karłem :evil_lol:

[quote name='Rinuś']jakim szkłem takie śliczne zdj robisz ? :)

Pisałam na poprzedniej stronie ;)

Jutro wybywamy do Poznania, później na Sylwka do Annówki także Wesołych Świąt!

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Uff znalazłam trochę czasu żeby wstawic coś nowego ;)
A więc mała spisywała się super, jestem z niej mega dumna. Nie bała się niczego, poznała parę nowych rzeczy, osób i zwierząt. Super się skupiała, szarpała i pracowała w rozproszeniu innych psów :) Wciąż cudnie wraca na zawołanie. Ładnie też odpoczywała, aczkolwiek trochę przesadziłam z zostawianiem jej w pokoju z innymi psami, w klatce (często wchodzili inni ludzie brali swoje psy, ja też często wchodziłam, brałam Snoopa, wychodziłam) i przez to na drugi czy trzeci dzień mała zaczęła się wydzierac w pokoju ale postaramy się dopracowac. A no i mega wydziera się jak robię coś ze Snoopem...koszmar, nienawidzę tego...będziemy walczyc

A Snoop pocisnął I miejsce w openach na treningowych zawodach :loveu:

Z Flicką

Z Vigo i Lucky'm

i znów jakośc padła....
:mad:

Edited by Zuzia&Snoopy
Posted

Gratulujemy :) Mała i tak dzielna, a wierzę że wypracujecie sobie resztę :)

I gratulujemy I miejsca :)

Tak się zachywcam Twoimi zdjęciami i tu, i na fb i zastanawia mnie jedno... jaki masz obiektyw i aparat? :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Gratulujemy :) Mała i tak dzielna, a wierzę że wypracujecie sobie resztę :)

I gratulujemy I miejsca :)

Tak się zachywcam Twoimi zdjęciami i tu, i na fb i zastanawia mnie jedno... jaki masz obiektyw i aparat? :)

Dzięki :) dzisiaj już zrobiła pierwsze postępy, przywiązana do płotu na 'zostań' wyczekała przebieg jednej prostej (mój i Snoopa) bez wrzasków. Także mam nadzieję że idziemy w dobrym kierunku

Mam Canona 60D i Canona 50mm 1.8 ;)

[quote name='Illusion']Gratulacje I miejsca! :)

http://img203.imageshack.us/img203/2918/dsc0067nj.jpg
Wow, macie okna z wentylacją :cool3:.

Super zdjęcia! Kes coraz ładniejsza :).

Dzięki :) Tak pawmade :eviltong:
Ona ogólnie niekorzystnie wychodzi na zdjęciach... ale na żywo jest ładniejsza :)

[quote name='omry']Świetnie się Was ogląda :)

Dzięki :)

I Snoop agilitowy

Posted

Mądra suczynka :loveu:
Masz plany z nią agilitować czy robić coś innego? :)

Tak podejrzewałam, że Canon. Ostatnio zauważyłam, że one mają lepszy AF od Nikona albo mi się tylko tak wydaje ;P

Posted

[quote name='darii_iia']Gratuluję I miejsca. :) Ależ Kes szybko rośnie...a na zdjęciach wychodzi sympatycznie i uroczo. :lol: :eviltong:
Jesteś zadowolona z 60D ? ;)

Dzięki :) szybko rośnie może i tak ale nie w górę ;) na razie ma tylko 39cm. Ach jakby tak została Mką... :rolleyes:
Bardzo, bardzo, bardzo! :) Nie mogę niestety sprawdzic wszystkich jego możliwości, gdyż mam tylko jeden obiektyw ale to jest mega zmiana na lepsze po Olympusie. Serio bardzo fajnie mi się z nim współpracuje.

[quote name='Ty$ka']Mądra suczynka :loveu:
Masz plany z nią agilitować czy robić coś innego? :)

Tak podejrzewałam, że Canon. Ostatnio zauważyłam, że one mają lepszy AF od Nikona albo mi się tylko tak wydaje ;P

Zobaczymy co los przyniesie i co mała będzie lubic najbardziej/do czego będzie miała predyspozycje. Na razie robimy przede wszystkim trochę sztuczek, kształtowania aby rozwinąc koordynację i świadomośc ciałka co oczywiście moze później zaowocowac w agility czy innych sportach ;)
Na pewno chciałabym spróbowac dummy, może jakieś semi z obi :) zobaczymy, zobaczymy

[quote name='Sonka95']Gratulacje :D
Rośnie w oczach :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/7382/dsc0035syp.jpg

dzięki ;)