Zuzia&Snoopy Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Rośnie w oczach :mdleje: :loveu: Urocza jest :loveu: Prawda? urosła całe 6 cm przez 3 miechy :crazyeye::eviltong: [quote name='Victoria']serio na kazdym zdjeciu jest coraz wieksza :evil_lol: powaznie mozemy?? :razz: to jak zniknie toto białe i zimne uniemożliwiające chodzenie na własnych łapach to się musimy umówić :diabloti: zobacze Kesinke :loveu: :loveu: :loveu: tak tak, pewnie, tylko zazwyczaj takie spacery u mnie wychodzą na spontanie tzn. ustalamy ze się spotykamy w ten sam dzień albo dzień wcześniej, bo różnie to z czasem bywa :shake: Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 jak w ten dzień nie ma szkoły to dla mnie nie ma problemu, bo sama planuję cokolwiek sporadycznie :eviltong: a gdzie łazicie?? tzn w jakiej dzielnicy?? bo dokładne miejsce i tak mi nic nie powie xd Quote
betty_labrador Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 zdjecia jak zwykle super :) to szybko Ci urosła mała :) ;) sliczna jest :loveu: pozdrawiamy! Quote
Rinuś Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 jakim szkłem takie śliczne zdj robisz ? :) Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Przepiękne :loveu: http://img850.imageshack.us/img850/4684/img6596b.jpg Uwielbiam ją :cool3: Quote
lenka13 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 http://img850.imageshack.us/img850/4684/img6596b.jpg piękna :loveu: a w rzeczywistości jest bardzo fajna Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Victoria']jak w ten dzień nie ma szkoły to dla mnie nie ma problemu, bo sama planuję cokolwiek sporadycznie :eviltong: a gdzie łazicie?? tzn w jakiej dzielnicy?? bo dokładne miejsce i tak mi nic nie powie xd no trudno przypisac nasze spacery do jednej dzielnicy. najczęsciej spacerujemy tu u nas czyli za Warszawą ale bywamy też na Polach Mokotowskich (to chyba mokotów :P) i w Skaryszaku (a to Praga? :P) . [quote name='betty_labrador']zdjecia jak zwykle super :) to szybko Ci urosła mała :) ;) sliczna jest :loveu: pozdrawiamy! dzisiaj dowiedziałam się że jest karłem :evil_lol: [quote name='Rinuś']jakim szkłem takie śliczne zdj robisz ? :) Pisałam na poprzedniej stronie ;) Jutro wybywamy do Poznania, później na Sylwka do Annówki także Wesołych Świąt! Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Matko, jakie cudo z niej :loveu: Nigdy nie podobały mi się tollery, ale toto małe zmieniło mój światopogląd :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Victoria Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 to my byśmy się pisały na jakiś spacerek na PM :razz: :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 wesolych świat dla Was, radosci, miłości i zdrówka :loveu: zdjecie od nas :D Quote
paulaa. Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Może jakieś relacje z sylwestra w Annówce ? Jak się mała spisywała ? :smile: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Uff znalazłam trochę czasu żeby wstawic coś nowego ;) A więc mała spisywała się super, jestem z niej mega dumna. Nie bała się niczego, poznała parę nowych rzeczy, osób i zwierząt. Super się skupiała, szarpała i pracowała w rozproszeniu innych psów :) Wciąż cudnie wraca na zawołanie. Ładnie też odpoczywała, aczkolwiek trochę przesadziłam z zostawianiem jej w pokoju z innymi psami, w klatce (często wchodzili inni ludzie brali swoje psy, ja też często wchodziłam, brałam Snoopa, wychodziłam) i przez to na drugi czy trzeci dzień mała zaczęła się wydzierac w pokoju ale postaramy się dopracowac. A no i mega wydziera się jak robię coś ze Snoopem...koszmar, nienawidzę tego...będziemy walczyc A Snoop pocisnął I miejsce w openach na treningowych zawodach :loveu: Z Flicką Z Vigo i Lucky'm i znów jakośc padła....:mad: Edited January 15, 2013 by Zuzia&Snoopy Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 I kilka komórkowych Na dworcu w Poznaniu Na starym mieście w wawie Głupia twarz :eviltong: I codzienny wieczorny widok :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gratulujemy :) Mała i tak dzielna, a wierzę że wypracujecie sobie resztę :) I gratulujemy I miejsca :) Tak się zachywcam Twoimi zdjęciami i tu, i na fb i zastanawia mnie jedno... jaki masz obiektyw i aparat? :) Quote
Illusion Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gratulacje I miejsca! :) http://img203.imageshack.us/img203/2918/dsc0067nj.jpg Wow, macie okna z wentylacją :cool3:. Super zdjęcia! Kes coraz ładniejsza :). Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Ty$ka']Gratulujemy :) Mała i tak dzielna, a wierzę że wypracujecie sobie resztę :) I gratulujemy I miejsca :) Tak się zachywcam Twoimi zdjęciami i tu, i na fb i zastanawia mnie jedno... jaki masz obiektyw i aparat? :) Dzięki :) dzisiaj już zrobiła pierwsze postępy, przywiązana do płotu na 'zostań' wyczekała przebieg jednej prostej (mój i Snoopa) bez wrzasków. Także mam nadzieję że idziemy w dobrym kierunku Mam Canona 60D i Canona 50mm 1.8 ;) [quote name='Illusion']Gratulacje I miejsca! :) http://img203.imageshack.us/img203/2918/dsc0067nj.jpg Wow, macie okna z wentylacją :cool3:. Super zdjęcia! Kes coraz ładniejsza :). Dzięki :) Tak pawmade :eviltong: Ona ogólnie niekorzystnie wychodzi na zdjęciach... ale na żywo jest ładniejsza :) [quote name='omry']Świetnie się Was ogląda :) Dzięki :) I Snoop agilitowy Quote
darii_iia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Gratuluję I miejsca. :) Ależ Kes szybko rośnie...a na zdjęciach wychodzi sympatycznie i uroczo. :lol: :eviltong: Jesteś zadowolona z 60D ? ;) Quote
Ty$ka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Mądra suczynka :loveu: Masz plany z nią agilitować czy robić coś innego? :) Tak podejrzewałam, że Canon. Ostatnio zauważyłam, że one mają lepszy AF od Nikona albo mi się tylko tak wydaje ;P Quote
Sonka95 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Gratulacje :D Rośnie w oczach :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/7382/dsc0035syp.jpg Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='darii_iia']Gratuluję I miejsca. :) Ależ Kes szybko rośnie...a na zdjęciach wychodzi sympatycznie i uroczo. :lol: :eviltong: Jesteś zadowolona z 60D ? ;) Dzięki :) szybko rośnie może i tak ale nie w górę ;) na razie ma tylko 39cm. Ach jakby tak została Mką... :rolleyes: Bardzo, bardzo, bardzo! :) Nie mogę niestety sprawdzic wszystkich jego możliwości, gdyż mam tylko jeden obiektyw ale to jest mega zmiana na lepsze po Olympusie. Serio bardzo fajnie mi się z nim współpracuje. [quote name='Ty$ka']Mądra suczynka :loveu: Masz plany z nią agilitować czy robić coś innego? :) Tak podejrzewałam, że Canon. Ostatnio zauważyłam, że one mają lepszy AF od Nikona albo mi się tylko tak wydaje ;P Zobaczymy co los przyniesie i co mała będzie lubic najbardziej/do czego będzie miała predyspozycje. Na razie robimy przede wszystkim trochę sztuczek, kształtowania aby rozwinąc koordynację i świadomośc ciałka co oczywiście moze później zaowocowac w agility czy innych sportach ;) Na pewno chciałabym spróbowac dummy, może jakieś semi z obi :) zobaczymy, zobaczymy [quote name='Sonka95']Gratulacje :D Rośnie w oczach :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/7382/dsc0035syp.jpg dzięki ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Kes kończy dziś całe 6 miesięcy! Nie wiem kiedy to zleciało ;) Z tej okazji mamy filmik sztuczkowo-zabawowo-szkoleniowy(?) :) http://www.youtube.com/watch?v=FjSOMCFJU0E Quote
Ty$ka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 W takim razie wszystkiego najlepszego :loveu: A filmik superowy;) Quote
Recommended Posts