Negri_2008 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Laura1108 napisał(a):Dobra nie proście dziewczyny ja dziś w nocy zrobię allegro i powklejam więcej ogłoszeń wstyd jak cholera :oops: , że się tak zbieram ale Nadziejka zajęła mi głowę i nadal w sumie mam ciągle o niej myśli :-( ciężka sprawa ale dobra dziś poklecę Todkowi a raczej Enzuniowi :) Laura :loveu::loveu::loveu:. To nie wstyd. Ja też o Nadzieji ciaglę myśle, wiszę na telefonie w jej sprawie, piszę do różnych osób. Nie mogę się skupić na innych psach i sprawach :shake::-( Quote
Ra_dunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 oby ktoś się zakochał w Todzie... jest cudny... Quote
Glorien Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dodałam kolejne ogłoszenia na: nasipupile.pl warszawa.gumtree.pl gieldaogloszen.pl mojpupil.pl www.hodowcy.com.pl www.zwierzeta.pilne.net www.nasipupile.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.e-zwierzak.pl www.adopcjapsa.pl www.adopcje.org Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Glorien :loveu: dziękujemy w imieniu Toda Mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy... Quote
Laura1108 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Glorien dziękujemy :loveu: Quote
Laura1108 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Co do odzewu z ogłoszeń to .... zobaczymy zobaczymy ;) Quote
Glorien Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie dziękujcie tylko zdjęcie z nowego domku poproszę :eviltong: Obym jak najszybciej sie go doczekała Quote
gos Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witam, Czy ktoś pyta o Toda? Jest jakiś odzew z ogłoszeń? Zapadł mi w serce ten psiak... Gdybym tylko mogła go wziąć. Ale niestety nie mogę :( Quote
Negri_2008 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='gos']Witam, Czy ktoś pyta o Toda? Jest jakiś odzew z ogłoszeń? Zapadł mi w serce ten psiak... Gdybym tylko mogła go wziąć. Ale niestety nie mogę :([/quote] Jest odzew, różni ludzie dzwonią i pytają. Dziś pewna rodzinka złoży Todowi wizytę w schronisku. Trzymajcie kciuki, żeby to była TA rodzina ;) Quote
Negri_2008 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No niestety :shake: Pan był u Toda, ogłądał, mlaskał i dał sobie jeden dzien do namysłu. Do dzis się nie odezwał :angryy: Tod prosi o dom :modla: Quote
Negri_2008 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jest ruch wokół chłopaka. Jutro musimy dokonać wizyty w potencjalnym domku w Wiktorowie koło Warszawy. Pomocy!!!!!!! Quote
aneta355 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jeżeli Tod boi się burzy to ja polecam Kalm Aid na naturalnych składnikach, który nie działa tak nieprzyjemnie jak sedalin :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 aneta355 napisał(a):Jeżeli Tod boi się burzy to ja polecam Kalm Aid na naturalnych składnikach, który nie działa tak nieprzyjemnie jak sedalin :roll: dzięki Dziś kolejna wizyta przedadopcyjna u Toda ;) Quote
Laura1108 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Na razie cisza nie ma o czym gadać pogadamy jak będą jakieś konkrety bo od tego ględzenia to już paluchy bolą a domku jak nie było tak ni ma :( Pan był tydzień temu , dokładnie mlaskał , głaskał i wydawało mi się , że właśnie ten Pan zabierze Todzika ale jednak nie :shake: Kurcze tylko wiecie co ja to jakos nie potrafię zrozumieć ludzi nie wiem czemu ale gdybym ja znalazła psiunia z ogłoszenia i jeszcze pojachaął go obejrzeć to nie byłoby takiej siły co by wstrzymała mnie od zabrania psiula. Często sie zastanawiam co myślą ludzie kiedy przyjeżdżają obejrzeć psa w schronie i dlaczego często po zaobaczeniu psa urywa się z nimi kontakt ... Czego ludzie się spodziewają jak jadą do schronu ... Może wyszkolnego psa towarzysza na dodatek w typie jakiejś rasy ehhh ludzie ... Quote
Negri_2008 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja napisze, ze wszyscy którzy kibicują Todowi powinni do jutra wieczorem wstrzymać oddech :evil_lol: Quote
Laura1108 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Można oddychać gos bo do poniedziałku to się możesz udusić na wstrzymanym oddechu a tego byśmy nie przeżyli :evil_lol: Sorry za OT ale Łapa potrzebuje pomocy w ogłaszaniu . Domku nie widać ona biedna cały czzas czeka - jest taka kochana ... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lapa-mlodziutka-sunia-pierwszy-porod-zjedzone-szczeniaki-pilnie-ds-dt-146206/ Quote
Recommended Posts