Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laura1108 napisał(a):
Dobra nie proście dziewczyny ja dziś w nocy zrobię allegro i powklejam więcej ogłoszeń wstyd jak cholera :oops: , że się tak zbieram ale Nadziejka zajęła mi głowę i nadal w sumie mam ciągle o niej myśli :-( ciężka sprawa ale dobra dziś poklecę Todkowi a raczej Enzuniowi :)

Laura :loveu::loveu::loveu:. To nie wstyd.
Ja też o Nadzieji ciaglę myśle, wiszę na telefonie w jej sprawie, piszę do różnych osób.
Nie mogę się skupić na innych psach i sprawach :shake::-(

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Czy ktoś pyta o Toda? Jest jakiś odzew z ogłoszeń?
Zapadł mi w serce ten psiak... Gdybym tylko mogła go wziąć. Ale niestety nie mogę :(

Posted

[quote name='gos']Witam,
Czy ktoś pyta o Toda? Jest jakiś odzew z ogłoszeń?
Zapadł mi w serce ten psiak... Gdybym tylko mogła go wziąć. Ale niestety nie mogę :([/quote]
Jest odzew, różni ludzie dzwonią i pytają.

Dziś pewna rodzinka złoży Todowi wizytę w schronisku.

Trzymajcie kciuki, żeby to była TA rodzina ;)

Posted

aneta355 napisał(a):
Jeżeli Tod boi się burzy to ja polecam Kalm Aid na naturalnych składnikach, który nie działa tak nieprzyjemnie jak sedalin :roll:

dzięki

Dziś kolejna wizyta przedadopcyjna u Toda ;)

Posted

Na razie cisza nie ma o czym gadać pogadamy jak będą jakieś konkrety bo od tego ględzenia to już paluchy bolą a domku jak nie było tak ni ma :(

Pan był tydzień temu , dokładnie mlaskał , głaskał i wydawało mi się , że właśnie ten Pan zabierze Todzika ale jednak nie :shake:

Kurcze tylko wiecie co ja to jakos nie potrafię zrozumieć ludzi nie wiem czemu ale gdybym ja znalazła psiunia z ogłoszenia i jeszcze pojachaął go obejrzeć to nie byłoby takiej siły co by wstrzymała mnie od zabrania psiula. Często sie zastanawiam co myślą ludzie kiedy przyjeżdżają obejrzeć psa w schronie i dlaczego często po zaobaczeniu psa urywa się z nimi kontakt ... Czego ludzie się spodziewają jak jadą do schronu ... Może wyszkolnego psa towarzysza na dodatek w typie jakiejś rasy ehhh ludzie ...