justynavege Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 ojej skoro mozna to super Edytko tylko kurcze którego ?? moze Ravena? " Ravena jest duża, smukła, spokojna, łagodna Przez pierwsze dni chodziła tylko z podkulonym ogonem Jej umaszczenie nie jest kruczo czarne, a ma jaśniejsze czasami grafitowe przejaśnienia Sierść hmmm...coś pomiędzy szortkowłosym psem a roztrzepanym szczeniakiem:p Nie ciągnie na smyczy, łagodna do innych psów i kotów Ktoś kto ją adoptuje będxzie miał wspaniałego towarzysza" cytat z rotkowej ;) Ravena - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl a tu ma foty tak na szybko nie potrafiłam innego psa wyszukac Quote
terra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ale wiadomość:loveu::multi: To co ,zdejmować go z ogłoszeń? A więcej szczegółów o tym wydarzeniu się dowiemy? Quote
justynavege Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 chyba zdejmować:) albo podmienic na innego potrzebującego jak można ?? więcej o domku napisze rotkowa jak tylko znajdzie chwilkę Quote
_ogonek_ Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 justynavege napisał(a):chyba zdejmować:) albo podmienic na innego potrzebującego jak można ?? więcej o domku napisze rotkowa jak tylko znajdzie chwilkę Justyna naprawdę???? Czy to nie czasem Prima Aprilis? Albo miesiące mi się popierniczyły... Boże jak się cieszę... Bardzo ci dziękuję oraz giselle i fiorst, za pomoc w szukaniu mu domu!!! Quote
justynavege Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ogonek osz TY :evil_lol: a ja się zastanawiam kto zacz ogonek ! tak Aduś tak :multi: Quote
Asior Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 justynavege napisał(a): tak powżnie to rotek napisze szczególy ja tylko powiem ze Biszkopcik w domku juz :multi: i co?? nic więcej nam nie zdradzisz?????? Quote
justynavege Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 no jak ja sama niewiele więcej wiem :oops: trza czekać na rotkową bo co prawda zadzwoniłąm do niej jak dostałam smsa ale z wrazenia mało co zrozumiałam :evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 no tak Biszkopcik już siedzi na własnej kanapie Rano była adopcja staruszka Agencika a po południu przyszła pani, wyciągnęła gazetę z torebki i powiedziała że chce adoptować TEGO psa wskazując na dziadka Nawet nie chciała wchodzić na boksy, bała się widoku psich schroniskowych mordek Kierownik przyprowadził psa do biura i spuścił go ze smyczy...no i jak można było się nie zakochać Biszkopt na swoich chudych nóżkach wdrapał się na fotel i zaczął się nastawiać go drapania-czyli to co dziadek lubi najbardziej No i pojechał...... Pani przygarnęła już wczesniej dwa koty z piwnicy i teraz koniecznie chciała dać dom psu, któremu grozi dozywocie w schronisku Biszkopt już po kąpieli jedynie koty go nie tolerują, a biszkopt szczekanie na nie uznał za świetną zabawę właściciele dziadka dostali od nas wskazówki jak postępować Dziadek nie wykazywał agresji do kotów więc nie powinno być problemów jak zwierzaki przyzwyczają się do siebie powinno wrócić wszystko do normy Jeszcze do niego wpadniemy, dziadek jest jednym z psów, które zapadły nam w pamięci Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Udalo sie! Zima juz nie grozna dla Chlopaka! :multi::multi::multi: Szczescia Biszkopciku! :loveu::loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jeszcze tyko grand karinka i sajenka i bede tanczyc z radochy!!! Quote
justynavege Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 rotek czyli Agent am dom? bo ja już się pogubiłam :oops: Agent to ten starszy troszkę czarny psiak ?? Quote
terra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bądź szczęśliwy Biszkopciku i nie szczekaj na kociaste, bo jeszcze któryś da ci po nosie.:loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 justyś, Agent, bardzo podobny do Sarenki. Tylko ma białą krawatkę. Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dzięki Aduś juz pooblatywałąm wątki i wiem :eviltong:;) Quote
_ogonek_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 hihi :D Ty pamiętaj ja się tylko czaję jak zdobędziesz dzień wolny! Masz przyjechać do nas!!! Quote
justynavege Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aduś ten wolny to ja chyba mieczem musialabym wywalczyć:evil_lol: ych...:cool1: Quote
Recommended Posts