Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tydzień temu kupowaliśmy na Podhalu konie. Przechodziliśmy obok niej co najmniej kilkanaście razy ale nie widzieliśmy jej, mimo, że była bardzo blisko. Cały dzień spędziła w norze pod stajnią, trzęsąc się ze strachu. Tak żyła od pół roku, od kiedy przywieziono ją ze schroniska w Nowym Targu. Co działo się z nią przedtem - nie wiadomo. Do schroniska trafiła z amputowanym ogonem. Stamtąd zaadoptował ją góral u którego przeżyła ostatnie 6 miesięcy. Pożytku nie było z niej żadnego - wielki pies, bojący się własnego cienia. Dlatego dorzucono nam ją gratis, do konia.

Bella - bernardynka bardzo skrzywdzona przez ludzi prosi o kochający dom. Z każdym dniem jest spokojniejsza i ufniejsza. Jeśli trafi na odpowiednią osobę powinna szybko otworzyć się na kontakty z ludźmi.

Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt: 604 933 031 lub [email protected]

Osoby zainteresowane sfinansowaniem Belli pobytu w hotelu lub zabiegu sterylizacji prosimy o wpłaty na konto Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami 80 1500 1487 1214 8000 9036 0000 z dopiskiem "bernardynka Bella".

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie teraz przebywa Bella?
Z tekstu zrozumiałam,że nie jest w schronisku.

Masa ogłoszeń!:loveu:...
Trzymam kciuki za szybki domek!Piękna sunia w bliskim kontakcie z człowiekiem ma szansę szybko sie otworzyć!:loveu:Powodzenia psinko!

Posted

Bella chyba jest w hoteliku opłacanym przez krakowski TOZ.
Frotka napisze dokładnie jak zaglądnie.

zuzlikowa...aniele od bernardynów, cieszę się, że zaglądnęłaś Robiąc ogłoszenia myślałam o tym, czy mogę podrzucić Ci jej wątek czy weźmiesz ją pod swoje skrzydła..

Posted

noo to jak bahlska się zjaęła ogłoszeniami to lada moment trzeba będzie wypatrywać domków na horyzoncie ;)
Dorotko, jak mozesz podeślij mi większe zdjęcia suni, i więcej jak masz.. zrobię jej allegro

Posted

Razem z Bella dorzucli nam drugiego psa - z okiem po urazie i źle zrośniętą przednią łapą. Piękny, rudo-biały, długowłosy. Mam kilka zdjęć ale nie mam kiedy założyc mu wątku. Może jutro się uda.

Zuzlikowa, bernardynka jest w psim hotelu w Krakowie, na koszt KTOZ.

Bahlsa - nie mam słów :crazyeye::mdleje:.

Adopcja Belli jest sprawą priorytetową. Na 100 proc. jest w ciąży a w hotelu po sterylizacji ciężko będzie zapewnić jej pełną opiekę.

Posted

Asior napisał(a):

Dorotko, jak mozesz podeślij mi większe zdjęcia suni, i więcej jak masz.. zrobię jej allegro

Poczekajmy. Bahlsa zrobiła tyle ogłoszeń, że może Allegro nie będzie potrzebne.

Posted

Frotko...dzięki za informację...jestem spokojna o nią!
Macie rację...priorytet,to dom...szybko dom!
Trzymam kciuki za skuteczność tego zalewu ogłoszeń! Wspaniała robota!:loveu:

Powodzenia sunieczko...powpadam jeszcze!Niech szybko cudny domek Cię znajdzie!!!

Posted

Frotka napisał(a):
Razem z Bella dorzucli nam drugiego psa - z okiem po urazie i źle zrośniętą przednią łapą. Piękny, rudo-biały, długowłosy. Mam kilka zdjęć ale nie mam kiedy założyc mu wątku. Może jutro się uda.

Zuzlikowa, bernardynka jest w psim hotelu w Krakowie, na koszt KTOZ.

Bahlsa - nie mam słów :crazyeye::mdleje:.

Adopcja Belli jest sprawą priorytetową. Na 100 proc. jest w ciąży a w hotelu po sterylizacji ciężko będzie zapewnić jej pełną opiekę.

Ale jeśli dom się nie znajdzie, to czy sunia przejdzie sterylkę aborcyjną ?

Posted

Tak. Musi przejść taki zabieg w najbliższych dniach.

Zuzlikowa - rzeczywiście praca Bahlsy w sprawie ogłoszeń rzuca na kolana.

Asior - poczekajmy jeszcze chwilę. Szkoda, żebyś wyadawała pieniądze na Allegro skoro Bahlsa zrobiła tyle :crazyeye: ogłoszeń.