Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma za co dziękować, żadna praca tylko troszkę siedzenia ;).
Kiedyś poproszę Asię, żeby nauczyła mnie robić allegro, konto mam więc tylko krótki kurs i też będę mogła pomóc w ten sposób psom.
Allegro rzeczywiście najwięcej daje, tylko zaczekam aż Asiorek znajdzie więcej czasu.

Bella pokaż się....

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytała jedna osoba, ale niestety chciała ją na łańcuch. Sterylizacja dopiero pod koniec tygodnia.

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! Przy tylu ogłoszeniach znalezienie domu jest tylko kwestią czasu.:p

Posted

chyba nikt nie zaglądnął....:-( :-( :-(
nie szkodzi, sama poszukam kogoś i poproszę o banerek :lol:

Bella! do domku! a ja na poszukiwania zdolnych "banerkotwórców" ;)
:painting:

Posted

[quote name='bahlsa']wczoraj napisałam do Asiorka ale chyba nie było jej na dogo.
Czekamy....:)[/quote]

Ojej...nasza benkowa szefowa od banerków Paulina,bez netu...Asiorka nie ma ...czekamy...łał,jak ciężko czekać!

Posted

to uśmiechnięte maleństwo w szpitalu ?? :mdleje::placz::placz:
wracajcie szybko do domku!
dużo zdrowia życzę!

Bella na spacerek przy okazji :painting:.
Jak Asiorek wróci na pewno też pospaceruje z Tobą ...

Posted

ufff wypuscili nas.. warunkowo, bo trafiły na oddział dwa NOWORODKI prosto z porodówki, z zapaleniem płuc.. i nie chcieli, zeby młody znowu coś podłapał jak trochę się zaleczył...

mówię Wam.. kosmos.. dostał zinnat doustnie , a to obrzydlistwo gorzkie jak cholera.... raz polizałam i potem pół dnia nie mogłam zabić gorzkiego smaku ... :roll:

no ale gdzie będzie nam lepiej niż w domku ....

Posted

Jest duzo telefonow ale oferty marne - budy, lancuchy, praca na bacówce... :cool1:
Bella nie jest w ciąży. Uff... :multi: Możemy wstrzymac się ze sterylizacja do czasu znalezienia domu.

Posted

Asiorku, jak dobrze że już wróciliście :)
Teraz będzie już tylko lepiej, co dom to dom :).

Dzięki Frotka za wiadomość, że ktoś dzwoni. Zamartwiałam się, że nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń.
Bella znajdzie w końcu swoje miejsce u kogoś kto zajmie się nią tak od serca, na pewno ktoś zadzwoni :)

Asiu, potrzebne będą pieniążki na wyróżnienie allegro?