Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
czekaj czekaj :) najpierw uśmiechnę się do Marysieńki o tekscik :diabloti:

oczywiście sie usmiechnęła:diabloti: najładniej jak umiała :diabloti: co widać. Na tekścik musi Asiorek chwilke poczekać bo muszę skończyć najpierw ten, który właśnie piszę, też niestety bardzo pilny.

Posted

bahlsa napisał(a):
Pokażę Bellę na górze, co by Marysia o niej nie zapomniała ;)

Marysia nie zapomniała, napisała i zaraz wkleja :lol:. Tylko mam prośbę ponieważ na wątku jest trochę mało danych (nawet nie znlazłam informacji odnosnie wieku) to proszę o ewentualne poprawki, będę nanosiła lub same pozmieniajcie według uznania :p
Asiorek :loveu: jest taki jaki lubisz, czyli dłuuuugiiii :eviltong::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
chyba muszę jednak iść z Tobą na piwo, jakoś powiało mi chłodem :cool3: to nie mój Asior :loveu:

aaa, mam po prostu masę problemów....

Posted

dziś się dowiedziałam,że idziemy na piwko końcem tygodnia, więc pewnie wtedy sobie pogadamy... jednak nie wiem, czy to dobry pomysł Was zanudzać moimi problemami.... coraz wiecej tego i chyba coraz trudniej się z tego wykaraskać :roll:

Posted

Jestem, melduję się :D
Wątek Belli jest zawsze pierwszym od którego zaczynam, dlatego wieczorem (późnym zresztą bo wpisywałyście się ok 24) nie było mnie już.
Niewiele więcej wiem o Belli, po prostu wpadła mi w oko :loveu: jak Frotka załozyła jej wątek. Frotka dopisze na pewno więcej info (mam taką nadzieję) jak tylko wpadnie na dogo.
Tekst mmmmm...... świetny, masz talent Marysiu :).
Teraz tylko Asiorek poda konto na które wysłać kasę za allegro i zaczynamy Bellę pokazywać wielkiemu światu.
Ogłoszenia inne już ma, teraz wszystko w rękach Asiorka :)

Posted

PODSTAWOWA SPRAWA!!! ZDJĘCIA!!! MUSZĄ być w większej ilości bo z trzema to się nawet nie ma co wygłupiać.. szkoda 12 zł....
tak więc FROTKO.... potrzeba więcej zdjęć belli....

Posted

Bahlsa :p każdy ma talent do czegoś innego, Ty ogłoszenia, Asiorek allegro, ja tekst. Najważniejsze to się uzupełniać i zgodnie współpracować :loveu:. Już się przekonałam, że wtedy wiele mozna :cool3:

Posted

Więcej zdjęć wkleje w piątek. Bella jest coraz odważniejsza. Zapowiada sie na bardzo towarzyskiego psa. Ludzie dzwonia, ale nie ci, na ktorych czekamy. :shake:

Posted

Na razie zdjęć nie będzie. Bella walczy o życie. :-( Miała wczoraj zabieg sterylizacji po którym dostała zapaści. Jest z nią bardzo, bardzo źle. Nie wiadomo do końca co jest przyczyną jej stanu. Jest ciągle badana i konsultowana. Siedzi pod kroplówką. Joasia, która pracuje w hotelu wzięła Bellę do domu, na nieodpłatne przechowanie. Dzięki temu będzie miała domową opiekę. Jutro znów Bellę czeka dzień w lecznicy. Trzymajcie mocno kciuki.

Posted

Frotka napisał(a):
Na razie zdjęć nie będzie. Bella walczy o życie. :-( Miała wczoraj zabieg sterylizacji po którym dostała zapaści. Jest z nią bardzo, bardzo źle. Nie wiadomo do końca co jest przyczyną jej stanu. Jest ciągle badana i konsultowana. Siedzi pod kroplówką. Joasia, która pracuje w hotelu wzięła Bellę do domu, na nieodpłatne przechowanie. Dzięki temu będzie miała domową opiekę. Jutro znów Bellę czeka dzień w lecznicy. Trzymajcie mocno kciuki.

Mocno trzymam kciuki...bardzo mocno!

Posted

o matko, pełne zaskoczenie. Nie przypuszczałam, że z Bellą jest aż tak źle :-( . Bella, dziewczyno :loveu: wyszłaś z nory, zobaczyłaś normalny świat, proszę zostań z nami .