Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem :) Widzę, że tęskniliście :D

Przepiękne zdjęcia i wspaniałe informacje! Obarczuś - kochana jesteś, że zadbałaś o darmową sterylkę dla Nadinki :)
Już lecę uzupełnić pierwszą stronę ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']czesc Raduniu i jak tam bylo??:) wypoczelas??:D[/QUOTE]
Wypoczęłam od dogo ;) tydzień bez kompa i z nikłym zasięgiem w telefonie na prawdę działa cuda :D
Choć oczywiście i tak szlag mnie trafiał jeśli chodzi o bezdomne psy, bo byłam w Grecji i to nie na jakiejś turystycznej wyspie a w Macedonii (tam większa bieda)... Cóż - ludzie dziwnie się na mnie patrzyli jak TZ wysłałam po żarcie dla bezdomnej suńki a sama zajęłam się wyciąganiem z jej sierści rzepów. TZ stwierdził, że dobrze, że nie jechaliśmy samochodem, bo wróciłabym przynajmniej z 3 psami ;) Choć jedno pewne, że w miejscowości, w której byliśmy psiaki pomimo że bezdomne to rozbestwione bestie były - chlebek był be - mięsko tylko jadły :evil_lol:
Raz dosłownie ryczeć mi się chciało jak włócząc się po Meteorach (monastery na skałach) przywędrował do nas wychudzony psiak, a ja nawet chleba nie miałam :( on na pewno chlebkiem by nie pogardził... Nalałam mu chociaż wody do reklamówki, żeby się napił, bo gorąc był niesamowity...

Podsumowując - od bycia szurniętym nie da się uwolnić :cool1:

Posted

Radunia :loveu: Jak miło Cię znów widzieć :)

Sterylka Nadii za 10 dni, już niedługo ;) Musimy napisać jakiś tekst do ogłoszeń dla malutkiej, bo żadnego nie ma jak narazie.
Nie wiem, czy wiecie, ale Nadia rzuciła Chojraka.. On dla niej Elzę opuścił, a teraz ona go kantem dla barczystego twardziela.. Serial mi się tu robi! ;)

Wpłynęły do mnie pieniądze od Negri - 580zł. Na dziś więc stan konta Nadii to -533zł (to jeszcze bez odjęcia czerwcowego hotelu).

Posted

Wiemy, wiemy, że Nadinka flirtuje teraz z naszym Tolusiem :) Obojgu to na dobre wyjdzie ;) Choć Chojraczek pewnie smutny i tęskni...

Czyli Nadinka jest na minusie 533 zł :( Dobrze by było jakby Negrii zrobiła porządne rozliczenie. Przecież nie można też od Niej wymagać, żeby płaciła za zaległości, które nigdy do niej np nie wpłynęły... W końcu Nadia nie miała i nie ma pełnych deklaracji.
I do końca nie wiem jak rozwiązać kwestię maja. Część wpłat wiem, że poszła jeszcze do Negrii... Czy mogę prosić osoby, które w maju wpłaciły jeszcze na stare konto, żeby dały mi o tym znać...

Posted

jakoś postaram się te finanse posegregować tak, żeby było widać kto i gdzie wpłacał ;)

[B]Agata[/B] i [B]Baldek[/B] - wpisałam wasze wpłaty jako niepotwierdzone przez Negri, ale dokonane w marcu i kwietniu.
[B]Laura1108[/B] - Twoje jako marzec, kwiecień i maj. Przy okazji widzę, że nie jesteś ujęta jako stała deklaracja, a chyba takie są Twoje wpłaty :cool3:

Inne cioteczki - dajcie mi proszę znać, czy też w marcu i kwietniu dokonałyście wpłat na konto Negri... i jak wpłaciłyście majowe...

Posted

[quote name='Laura1108'][B]Ra_dunia[/B] tak ja jestem jako wpłata stała 20 zł .
[/QUOTE]
Już Cię kochana wpisałam ;)

Wychodzi na to, że stałych wpłat jest 300 zł :) Mam tylko nadzieję, że Anonimowy Darczyńca oraz Aga-33-76 wiedzą, żeby teraz do Wiosny wpłacać...

Posted

oo, Tolkowa ekipa się zbiera, będzie wesoło ;)

Nadinka radosna, nie wie pewnie, co ją czeka już nieługo. Jak narazie bawi się z Tolkiem, a jak on zabawą nie jest zainteresowany, to bawi się.. dachem od budy, obżarła już z połowę.. Czy ktoś z Was umiałby napisać jakiś ładny tekst do ogłoszeń? Ja jakaś ostatnio jestem trochę zabiegana, siedzę nad ofertami, zdjęcia obrabiam i wziąć się za pisanie nijak nie mogę.