Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo ogromne a deklarujący ciągle ci sami... :shake:
Muszę zrobić remanent w szafach i wystawić jakiś bazarek. Na razie chcę się wstrzymać ze stałymi ogłoszeniami ([SIZE=1]taki jeden ZUS przypomniał sobie po 10 latach, że coś mu się nie zgadza w moich wpłatach :flaming: :bad-word: i jak mi przywalą to... :placz: najgorsze, że ja w ogóle nie miałam o tym zielonego pojęcia i wcale nie jestem pewna czy to nie oni po prostu b...ałagan tam mają :angryy: no ale z ZUSem nie wygrasz...:shake:)[/SIZE]

Posted

[quote name='Negri_2008']Wiosna powiedziała:

[B]Przywoźcie Nadzieję od zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

[B]Klatka, która stoi w domu jest wolna i nic nie stoi na przeszkodzie, aby Nadzieja w niej zamieszkała.[/B]

[B]Prodimy o deklaracje dla Nadzieji.[/B]

[B]Z radości i pospiechu nie dopytałam jaki będzie miesięczny koszt, ale jutro wszystko doprecyzuję.[/B]

[B]Deklarujcie cioteczki, która co może.[/B]
[B]Ja nie mogę już nic :shake: dopóki "moje" psiaki nie znajdą domków.[/B]

[B]Błagamy o deklaracje i rozsyłanie wątku gdzie się da[/B]

:modla::modla::modla:[/quote]

Negri :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jaka wiadomość! :-o:-o:-o:-o szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dziewczynki nie wiem jak to zrobie :shake::shake::shake: ale deklaruje 30zł miesięcznie na to kochane nieszczęście.
Nadzieja bardzo tego potrzebuje:-(:-(:-(

Błagamy o kolejne deklaracje:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='agata51']20zł/mies to wszystko, co mogę. Tzn. nie mogę, ale... No i co mnie podkusiło, żeby tu wleźć?! Radka, ja cię... :mad:[/quote]
:evil_lol: Kochana Ciocia Agatka przecież nie mogła zawieść nadziei Nadziei :loveu:
:Rose:

Agusiazet - 20 zł
Baldek2 - 20 zł
AgusiaP - 30 zł
Agata51 - 20 zł

w sumie: 90 zł

[B]BRAKUJE 210 zł stałych deklaracji! Błagamy o wsparcie :modla:[/B]

Posted

Najpierw Nadzieja musi się przełamać... za dużo nieudanych adopcji na dogo. Dom dla małej musiałby być bardzo doświadczony i odpowiedzialny, bo nikt z nas nie wie jaka tak na prawdę jest Nadziejka... Wiemy już, że na stres potrafi zareagować agresją :shake:
Takie ogłoszenie pewnie chwyciłoby za serca ale czy adopcja byłby wówczas przemyślana? Wątpię...
Jestem za tym, aby mimo wszystko najpierw sprawdzić maleństwo w warunkach poza schroniskowych a potem ruszyć z ogłoszeniami.

BARDZO, BARDZO PROSIMY O DEKLARACJE :modla: