Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
bosz ,ona ma na imię jak mojej SP babcia....:oops: jakoś tak głupio...:-(

Oj, no przestań, ona od Stacyjki, nie od Stanisławy;).
Ciotki wspomóżcie ogłoszeniami....:razz:

Posted

Pliszka, dzięki, baaardzo prosimy o ogloszenia. Moze ktoś zadzwoni. Z moim numerem. Nie wiem czy jeszcze masz, jak nie, to prześlę Ci na pm. Bazarek też się przyda;)
Podrzucajcie Cioteczki, im więcej nas tutaj, tym większe szanse dla Stasi. Wiecej głów o niej myśli, może któraś głowa spotka kogoś kto zechce starszą kochaną sunię:razz:

Posted

przedw wszystkim finanse 50 za dobę. Dużo, tym bardziej, że liczymy się z dłuższym pobytem:razz:. Pertraktujemy z innym hotelikiem. Ale dużo taniej nie będzie, choć przy tylu psach i parę złotych to dużo:roll:

Posted

Przygotowuję dla dziewczynki bazarek, jutro dokończę bo coś fotosik nawala :angryy:

Trzymam kciuki za tani hotelik! I oby domek się wkrótce zanalazł i dużo miłości...

Posted

Stacyjka jest już w nowym hotelu. Trochę taniej;) Aczkolwiek ona adopcyjna zbytnio nie jest, więc to inwestycja długoterminowa chyba:razz:. Ale tak sobie ją oglądamy i właściwie trudno powiedzieć ile ona ma lat, bo pysk siwy, zęby trochę starte ale za to białe, błyszczące oczka, nie zażółcone. Ona chyba jest młodsza niż 8-9, chyba bliżej 6 jest. Zobaczymy jak trochę utyje.
Najbardziej mnie martwi jednak, ze ona chyba po siatce łazi:cool3:, już próbowała walczyć z zamknięciem boksu:razz: