Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny raz tu zaglądam...nic nie pisałam, bo ryczałam...z radości... ze wzruszenia... i znów ryczę...

Dziewczyny - jesteście Aniołami!!!! Wszystkie!!!!!!!

Posted

[quote name='mari23']Kolejny raz tu zaglądam...nic nie pisałam, bo ryczałam...z radości... ze wzruszenia... i znów ryczę...

Dziewczyny - jesteście Aniołami!!!! Wszystkie!!!!!!![/QUOTE]

A jak tam Twoja siódemka się miewa - Aniołku...

Posted

[quote name='mari23']Kolejny raz tu zaglądam...nic nie pisałam, bo ryczałam...z radości... ze wzruszenia... i znów ryczę...

Dziewczyny - jesteście Aniołami!!!! Wszystkie!!!!!!![/QUOTE]

Wujaszki też są wporzo! ;)

A ja nie mam siły montować filmików. Trudno... kto nie da rady, to sobie na szybkich przewinie...

tu jest droga i podwórko

[url=http://www.youtube.com/watch?v=XhmqTaVIGhk]YouTube - powdorko converted[/url]

A tu wejście do domu. Dłuuugie. Sorrry.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=lmpZSLdv9Gc]YouTube - dom converted[/url]

Posted

[quote name='niteczka']Najbardziej mi się podobają ich wielkie przerażone / zdziwione oczy :lol::lol:[/QUOTE]

Chłopaków pewnie zamurowało i najpierw nie mogli uwierzyć, że to dla nich takie wersale...:lol:

Fotoreportaż cudny, relacja filmowa też...;) Wielkie Dzięki, Bjuto!!!

Wątek dziś rewelacyjny - wspaniały na poprawę humoru. Oby więcej tak zakończonych opowieści... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']
Wątek dziś rewelacyjny - wspaniały na poprawę humoru. Oby więcej tak zakończonych opowieści... :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
to chyba dopiero początek jakiejś pięknej i bajecznej opowieści, oby! :loveu:

super te filmiki :loveu:

Posted

Filmik cudne. histori cudna...wszystko cudne a ja obejrzalam filmiki i placze jak bobr..bo nic nie mam w uszach, tylko to szczekanie psow...takie glosne...psow ktore zostaly tam..w schronie:placz::placz::placz:jak pomysle, ze nie ma takiej opcji, zeby je wszystkie wyciagnac to mnie serce peka....nasze chlopkai takie mega szczesliwe..my z nimi..a tamte bidoki..zostaly..i jakis jeden tak glosno bardzo szcekala, jakby wolal..."a ja??????weźcie mnie!!!!!!"..no i zepsulam chyba wlasnie radosc sobie i Wam/..przepraszam....:oops:
Kajtuś..Dinuś....wołajcie tam do góry za kolegami i kolezankami..niech tez beda tacy szczesliwi jak Wy....:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']to chyba dopiero początek jakiejś pięknej i bajecznej opowieści, oby! :loveu:super te filmiki :loveu:[/QUOTE]
faktyxznie to dopiero początek nowego, normalnego życia przez duże Ż :lol:

Posted

Przelew powinien zrobić się jutro. Nastawiłam na miesięczny przelew automatyczny. Dzięki temu nie muszę pamiętać.;) Czasem te wynalazki się zacinają i nie chcą przelać. Wtedy myślę, że nasza Księgowa wyśle sygnał dymny, że coś jest nie tak:lol:

Posted

Dzisiejsze wieści są takie - chłopaki w sobotę nie tknęły jedzenia, wczoraj symbolicznie - dziś - wylizały michy do dna. Dinuś od rana przykleił się do pani Małgosi i nie odstąpił jej ani na chwilę (no chyba że śpi). Kajtuś drepcze za Dinolcem. Ale o dziwo pieszczot więcej domaga się Dinuś!
Pani Małgosia mówi, że widok ich skręconych do snu w jedno futerko jest przesłodki i że to wygoda - bo się oszczędza na jednym posłanku! :evil_lol:
Chłopaki b. dużo śpią. Oczywiście wiele razy wypadają też do ogrodu i nie ma tam już trawki, która by nie była przez nich obsikana, ale jak zaczyna kropić, albo marznie im futerko, to wracają do domku. Inne psy już się przywyczaiły, że oni więcej śpią i tylko Gawra (ta biała puchata) ich tam zaczepia do zabawy. Inne respektują, że staruszkowie potrzebują snu.

Wczoraj przyjechała pani Agnieszka (siostra p. Małgosi) i Dinuś jej pokazał pełne uzębienie, ale pani Agnieszka nie jest z tych, co to robi na niej wrażenie byle trzonowy i się naszym chłopakiem zachwyciła. Kajtusiem oczywiście też, ale Kajtuś dżentelmen, zaraz ją na powitanie polizał:loveu: a Dino z tymi zębami... :oops: Ale dzisiaj Dinuś był uprzejmy wobec pani Agnieszki, ale zdecydowanie faworyzuje p. Małgosię, co ją bardzo cieszy.

P. Małgosia uważa, że Kajtuś już nie słyszy. No ale trzyma się Dina więc dzielnie zwiedza świat. :loveu:

Posted

Oj dziewczyny, kilka dni mnie nie było, wchodzę, a tu taki film, wspaniałe zdjęcia. Jak się cieszę, ze Dinuś i Kajtuś już poza schroniskiem i szczęśliwi. Mąż dzisiaj już mnie o nich pytał. My też mieliśmy dzisiaj wiele emocji, bo zabieraliśmy Żabkę ze schroniska. Dopiero wróciliśmy do domu.

Posted

większośc psiaków, która była długo w schronisku potem odsypia, jednak w schronisku to chyba bardziej czuwanie niż spanie :-( odsypiajcie i za bardzo nie rozrabiajcie chłopaki :evil_lol:

Posted

[quote name='gonia66']Filmik cudne. histori cudna...wszystko cudne a ja obejrzalam filmiki i placze jak bobr..bo nic nie mam w uszach, tylko to szczekanie psow...takie glosne...psow ktore zostaly tam..w schronie:placz::placz::placz:jak pomysle, ze nie ma takiej opcji, zeby je wszystkie wyciagnac to mnie serce peka....nasze chlopkai takie mega szczesliwe..my z nimi..a tamte bidoki..zostaly..i jakis jeden tak glosno bardzo szcekala, jakby wolal..."a ja??????weźcie mnie!!!!!!"..no i zepsulam chyba wlasnie radosc sobie i Wam/..przepraszam....:oops:
Kajtuś..Dinuś....wołajcie tam do góry za kolegami i kolezankami..niech tez beda tacy szczesliwi jak Wy....:loveu::loveu:[/QUOTE]

I mnie to szczekanie trafiło w serce jak igła... ten piesek został za kratą...

Bardzo, bardzo się cieszę szczęściem tych biedaków...
ale tyle ich jeszcze tak bardzo nieszczęsliwych w schroniskach...

Posted

[quote name='Mysia_']a widziliście kochani tego psiaka co się Bjutce wpakował do auta? To Metruś, ma wątek na dogo, a nie ma nim żadnego zainteresowania :-([/QUOTE]

Tak mi było przykro, że musiałam go wyprosić... Przeszkolony jest! Piękny! I lubi jeździć autem (chyba);)...
Ma wątek od VI 06 :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przez-swoje-zachowanie-tak-dlugo-w-schronisku-potrzebny-dom-26454/[/URL]
Ale i dla niego musi zaświecić słońce!!!

A ja dzisiaj nie dzwonię do pani Małgosi, chociaż mnie bardzo, bardzo korci... Jutro zadzwonię. Chyba nie wypada tak dzień w dzień...?:roll: