Ingrid44 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Szejlo']moj tata niestety nie moze...:( ale napisalam do dobrego kumpla jutro dostane odpowiedz wiec miejmy nadzieje;) w najgorszym przypadku jesli nie znajdzie sie samochód moge jechac z nimi pociagiem[/QUOTE] Trzymam kciuki zeby kumpel sie zgodzil,pociagiem bylo by mozliwe ale trudniej. Quote
Bjuta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pracuję nad TZ,, zaczął stawiać warunki - że pojedzie w sobotę, jak będę "tracić czas" na dogo w wymiarze mniejszym niż pół godziny dziennie :evil_lol: Negocjujemy... Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bjuta, to prawdziwe negocjacje. Jak bedziesz potrzebowac wsparcia mediacyjnego, pisz :evil_lol: Quote
Szejlo Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='gonia66']Sama z dwoma psami?????To chyba niezbyt dobry pomysł..mozesz sobie nie poradzic....to dość daleko chyba..miejmy nadzieje ze jednak wypali ten samochod....:roll:[/QUOTE] Sama to nie, zwerbowałabym kogoś do pomocy ;) Quote
ketunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Chłopaczki przepraszam za off`a. Proszę zajrzyjcie:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/ratunku-za-tydzien-czeka-mnie-morbital-potrzebny-domowy-dt-149048/[/URL] Quote
czarna1977 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dzisiaj poszedł przelew na chłopaków. Niech będą szczęśliwi. Quote
Bjuta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziękujemy! :loveu: A ja melduję, że dziś dotarły wpłaty: 30 zł - Mari23 :loveu: 20 zł - Magda z Naszej Klasy :loveu: Kochani, zjawię się tu na wątku dopiero w piątek. Quote
niteczka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Bjuta']Dziękujemy! :loveu: A ja melduję, że dziś dotarły wpłaty: 30 zł - Mari23 :loveu: 20 zł - Magda z Naszej Klasy :loveu: Kochani, zjawię się tu na wątku dopiero w piątek.[/QUOTE] Hi, hi, hi TZ Bjuty wynegocjował... ;) Połączyła wszystkie pół godzinki i będzie dopiero w piątek na dłużej:diabloti: Quote
maarit Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bjuta a może spróbuj ponegocjować z TZ w inny sposób:cool3::diabloti: dla dobra chłopaków:cool3: Quote
UBOCZE Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Trzymajcie się, chłopaki!!! Ciepełko na was już czeka... ;) Quote
Beata19 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 dzisiaj przelałam pieniązki za dwa miesiące;) Quote
maarit Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='UBOCZE']Trzymajcie się, chłopaki!!! Ciepełko na was już czeka... ;)[/QUOTE] No bo na zewnątrz to naprawdę okropnie się zrobiło- biedne psiaki, które marzną w schroniskach:placz: Quote
mari23 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Gonia13']Bjuta a może spróbuj ponegocjować z TZ w inny sposób:cool3::diabloti: dla dobra chłopaków:cool3:[/QUOTE] Oj, Goniu... dobra myśl:cool3: !l tylko im swojego boćka nie wyślij:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 kochani pojawiła się szansa na hotelik dużo bliżej Zabrza, jeszcze zbyt wiele szczegółów nie znam i to narazie tylko takie kombinowanie czy by dało radę, ale w weekend Bjutka z TZ (który na się zgodził pojechać, bo jest w miarę blisko :evil_lol:) i Martą mogli by tam podjechać zobaczyć co i jak. Szukamy dlatego bliżej, bo jednak Kajtuś jest słabiutki - rozmawiałam z kilkoma osobami - w tym z wetem, że tak daleka droga (aż do Warszawy) dla psiaków, które od ponad 10 latu kiblują w schronisku moze być cięzkim przeżyciem - psychicznym, jak i fizycznym. Doo tego nie wiem jak się zachowają, co się będzie działo... czy nie okażę się, że będzie trzeba ich zabrać, bo coś tam.... Mam nadzieje, że wypali - jesli tak to już w ten weekend chłopaki będą w ciepełku :loveu: Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wspaniale wiadomosci. Pewnie ze blizej bylo by lepiej bo sa szanse na odwiedziny. Oby sie udalo ! Quote
UBOCZE Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wszędzie dobrze, byle ciepło, razem i wygodnie... ;) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no to trzymajcie mocno kciuki :loveu: Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Mysia_']no to trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/QUOTE] NO i na kolana....:p:p:p:p:modla::modla::modla::modla:...same kciuki nie wystarcza..przeciez wiesz Mysiu-prawda????:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Chłopcy też byliby w domu czy w boksach? Quote
maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='mari23']Oj, Goniu... dobra myśl:cool3: !l tylko im swojego boćka nie wyślij:evil_lol:[/QUOTE] Oj Marysiu a Ty o jednym :diabloti: czy ja coś sugerowałam? - chodziło mi np. o ulubiony obiad TZ czy wyjście do kina :eviltong: Quote
mari23 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Gonia13']Oj Marysiu a Ty o jednym :diabloti: czy ja coś sugerowałam? - chodziło mi np. o ulubiony obiad TZ czy wyjście do kina :eviltong:[/QUOTE] oj, ależ ja jestem... bociek w kinie... albo na obiad... ojejej...:shake::mad: Quote
niteczka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cajus JB']Trzymamy kciuki[/QUOTE] Podtrzymuję trzymanie:lol: Quote
maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='mari23']oj, ależ ja jestem... bociek w kinie... albo na obiad... ojejej...:shake::mad:[/QUOTE] Dobra, dobra Ty się nie tłumacz:eviltong: Bo całkiem o coś innego Ci chodziło:eviltong::diabloti: A teraz ze mnie zjadacza bocianów robisz:evil_lol: Bocian nie odleciał i ma sie dobrze. Siedzi w ciepełku u jednego gościa z mojej wiochy. Quote
maarit Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='niteczka']Podtrzymuję trzymanie:lol:[/QUOTE] Ja tez podtrzymuję Wasze trzymanie i trzymam również kciuki:evil_lol: Quote
Recommended Posts