Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szejlo']moj tata niestety nie moze...:( ale napisalam do dobrego kumpla jutro dostane odpowiedz wiec miejmy nadzieje;) w najgorszym przypadku jesli nie znajdzie sie samochód moge jechac z nimi pociagiem[/QUOTE]

Trzymam kciuki zeby kumpel sie zgodzil,pociagiem bylo by mozliwe ale trudniej.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pracuję nad TZ,, zaczął stawiać warunki - że pojedzie w sobotę, jak będę "tracić czas" na dogo w wymiarze mniejszym niż pół godziny dziennie :evil_lol: Negocjujemy...

Posted

[quote name='gonia66']Sama z dwoma psami?????To chyba niezbyt dobry pomysł..mozesz sobie nie poradzic....to dość daleko chyba..miejmy nadzieje ze jednak wypali ten samochod....:roll:[/QUOTE]
Sama to nie, zwerbowałabym kogoś do pomocy ;)

Posted

Dziękujemy! :loveu:
A ja melduję, że dziś dotarły wpłaty:

30 zł - Mari23 :loveu:
20 zł - Magda z Naszej Klasy :loveu:

Kochani, zjawię się tu na wątku dopiero w piątek.

Posted

[quote name='Bjuta']Dziękujemy! :loveu:
A ja melduję, że dziś dotarły wpłaty:

30 zł - Mari23 :loveu:
20 zł - Magda z Naszej Klasy :loveu:

Kochani, zjawię się tu na wątku dopiero w piątek.[/QUOTE]
Hi, hi, hi TZ Bjuty wynegocjował... ;) Połączyła wszystkie pół godzinki i będzie dopiero w piątek na dłużej:diabloti:

Posted

[quote name='UBOCZE']Trzymajcie się, chłopaki!!!

Ciepełko na was już czeka... ;)[/QUOTE]

No bo na zewnątrz to naprawdę okropnie się zrobiło- biedne psiaki, które marzną w schroniskach:placz:

Posted

[quote name='Gonia13']Bjuta a może spróbuj ponegocjować z TZ w inny sposób:cool3::diabloti: dla dobra chłopaków:cool3:[/QUOTE]

Oj, Goniu... dobra myśl:cool3: !l
tylko im swojego boćka nie wyślij:evil_lol:

Posted

kochani pojawiła się szansa na hotelik dużo bliżej Zabrza, jeszcze zbyt wiele szczegółów nie znam i to narazie tylko takie kombinowanie czy by dało radę, ale w weekend Bjutka z TZ (który na się zgodził pojechać, bo jest w miarę blisko :evil_lol:) i Martą mogli by tam podjechać zobaczyć co i jak. Szukamy dlatego bliżej, bo jednak Kajtuś jest słabiutki - rozmawiałam z kilkoma osobami - w tym z wetem, że tak daleka droga (aż do Warszawy) dla psiaków, które od ponad 10 latu kiblują w schronisku moze być cięzkim przeżyciem - psychicznym, jak i fizycznym. Doo tego nie wiem jak się zachowają, co się będzie działo... czy nie okażę się, że będzie trzeba ich zabrać, bo coś tam.... Mam nadzieje, że wypali - jesli tak to już w ten weekend chłopaki będą w ciepełku :loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']no to trzymajcie mocno kciuki :loveu:[/QUOTE]
NO i na kolana....:p:p:p:p:modla::modla::modla::modla:...same kciuki nie wystarcza..przeciez wiesz Mysiu-prawda????:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mari23']Oj, Goniu... dobra myśl:cool3: !l
tylko im swojego boćka nie wyślij:evil_lol:[/QUOTE]
Oj Marysiu a Ty o jednym :diabloti: czy ja coś sugerowałam? - chodziło mi np. o ulubiony obiad TZ czy wyjście do kina :eviltong:

Posted

[quote name='Gonia13']Oj Marysiu a Ty o jednym :diabloti: czy ja coś sugerowałam? - chodziło mi np. o ulubiony obiad TZ czy wyjście do kina :eviltong:[/QUOTE]

oj, ależ ja jestem...
bociek w kinie...
albo na obiad... ojejej...:shake::mad:

Posted

[quote name='mari23']oj, ależ ja jestem...
bociek w kinie...
albo na obiad... ojejej...:shake::mad:[/QUOTE]

Dobra, dobra Ty się nie tłumacz:eviltong: Bo całkiem o coś innego Ci chodziło:eviltong::diabloti:
A teraz ze mnie zjadacza bocianów robisz:evil_lol:
Bocian nie odleciał i ma sie dobrze. Siedzi w ciepełku u jednego gościa z mojej wiochy.