Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Chłopak wyglada nieźle, ale ta Mała z ta mordką malenką-rozpacz.

Fizycznie oczywiście Bembenek robi wrażenie bardziej stabilnego, ale jeśli chodzi o ich psychikę to jak dla mnie jest odwrotnie. Malutka jest weselsza, odważniejsza, przebojowa, ma więcej energii. Natomiast Bembenek, jak pisałam wcześniej co prawda przełamał się i przekonał do kontaktów z człowiekiem, lubi się tulić, ale jednak jest ciągle troszkę nieśmiały, mniej pewny siebie, zdarzają się jeszcze momenty w których widać że się boi.

Posted

Bembenek jutro kończy leczenie, przynajmniej powinien je skończyć.
Ale o tym zadecyduje lekarz.
Po odstawieniu antybiotyków po 2 tyg może zostać zaszczepiony.

Z Boubą jest gorzej, dołożyliśmy kilka dni temu drugi antybiotyk, ale katar to ma nieziemski... mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane efekty.

Posted

Szkoda, że kolejne boksery szukają domów :placz: Niestety, ludziom się boksery podobają, ale nie biorą pod uwagę charakteru tych psów i oto efekt :shake: Maluszki! Zdrowiejcie i do domów!

Posted

Dziś był telefon o Bembenka, w rezultacie do oferowanych warunków zaproponowałam Bubę, ale kobitka ma osobiście przyjść zobaczyć.

Także mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom będzie w końcu jakiś ruchu w tych adopcjach...

Bembenek zakończył leczenie dziś, Buba ma zmieniony antybiotyk od dziś, mamy nadzieję, że ten podziała.

Posted

natalia_aa napisał(a):
Dziś był telefon o Bembenka, w rezultacie do oferowanych warunków zaproponowałam Bubę, ale kobitka ma osobiście przyjść zobaczyć.

Także mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom będzie w końcu jakiś ruchu w tych adopcjach...

Bembenek zakończył leczenie dziś, Buba ma zmieniony antybiotyk od dziś, mamy nadzieję, że ten podziała.

W końcu jakieś dobre wiadomości dzisiaj :p
Przez to co się teraz dzieje na dogo mam taki kiepski humor, że była bardzo potrzebna jakakolwiek dobra informacja ;) Oby wizyta pani zakończyła się adopcją któregoś boksia.

Posted

Pani wprawdzie nie przyszła, ale coraz więcej osób, które dostrzegły ogłoszenia przychodzą... jedna z osób, który dowiedział się o boksiach przez ogłoszenia też zaprzyjaźnia się z Bouba.
Także myślę, że malutka nie będzie czekać długo na nowy dom.