Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Tigunia z dnia na dzień kwitnie i jeszcze bardziej pięknieje, ma nieziemski apetyt no i w końcu zaczyna poznawać, co to zabawki :) Moja kochana "Przytulanka" uwielbia przesiadywać mi na kolanach (!!!) i pomaga dosłownie we wszystkim :) jest cudowna, przesłodka i od pierwszej minuty poczuła, że jest już w Swoim własnym domciu! :)
Dzięki piękne Wspaniali!

Posted

Zdjęcia! Pochwal się Skarbem :)
Dziewczyny da się zrobić foty Bembenkowi?
Jak on znosi schron teraz..? Jak się zachowuje? Zero zainteresowania nim?:-(

Posted

Soema napisał(a):
Zdjęcia! Pochwal się Skarbem :)
Dziewczyny da się zrobić foty Bembenkowi?
Jak on znosi schron teraz..? Jak się zachowuje? Zero zainteresowania nim?:-(

jutro będe w schronisku, zabiorę aparat

Posted

elisee napisał(a):
A Tigunia z dnia na dzień kwitnie i jeszcze bardziej pięknieje, ma nieziemski apetyt no i w końcu zaczyna poznawać, co to zabawki :) Moja kochana "Przytulanka" uwielbia przesiadywać mi na kolanach (!!!) i pomaga dosłownie we wszystkim :) jest cudowna, przesłodka i od pierwszej minuty poczuła, że jest już w Swoim własnym domciu! :)
Dzięki piękne Wspaniali!

po takich słowach to zawsze wiadomo że warto robić to co się robi
pisz o wszystkim i dawaj zdjęcia
to my dziękujemy :loveu:

Posted

I kolejny bokser u nas...

Pan podobno go znalazł miesiąc temu, przygarnął, ale pies wykazywał agresjęw stosunku do znajomych, którzy do pana przychodzil. Pan w obawie o swoje dziecko postanowił oddać psa. Cała ta historia jest na zasadzie "podobno". Pan nie zgłosił nigdzie faktu, że takiego psa znalazł, twierdził, że go nie zaszczepił (mimo, iż miał dziecko w domu), no i rzekł, że nie chciałby go przywiązywać w lesie, jak wszyscy....

Zagotowało się w nas krótko mówiąc, pies aktualnie jest zaszczepiony (bo pan łaskawie postanowił zaszczepić psa przeciwko wściekliźnie), ma ok 7 lat, chipa nie ma, tatuażu nie sprawdzaliśmy, gdyż pies był mocno zestresowany...

Na razie nic więcej nie powiem o nim...

PS: Zmiany na łapkach jutro obejrzy lek wet. Kolczatka nie jest nasza - z góry zaznaczam (po prostu kolców nie używamy). Pan na tym psa przyprowadził, a ja na szybko z Korą fotki pstrykałam...

PS2: Magda przerób ten wątek po prostu na zbiorczy wątek bokserów w potrzebie i tyle...

Posted

Rany boskie, koniec świata, coraz więcej rasowych i mocno w typie w schroniskach.
Ale ten bokser ma wadę zgryzu :crazyeye: wampirek jeden.
Zaraz zmienię tytuł wątku i zmienię pierwszy post.

Posted

O mój Boże! Taki wspaniały pies! Nie zdziwię się, jeśli okaże się, że pies jest tatuowany... Wygląda na zrównoważonego i w miarę spokojnego (o ile boksery mogą być spokojne :cool3:) psa.

Posted

Ja w sumie też się nie znam na boksiowym uzębieniu, ale coś mi mówi że to nie powinno wyglądać tak jak na tych dwóch zdjęciach. Chociaż oczywiście mogę się mylić, może niech Soema czy ktoś inny kto siedzi w tej rasie się wypowie ;)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Ja w sumie też się nie znam na boksiowym uzębieniu, ale coś mi mówi że to nie powinno wyglądać tak jak na tych dwóch zdjęciach. Chociaż oczywiście mogę się mylić, może niech Soema czy ktoś inny kto siedzi w tej rasie się wypowie ;)

bardzo dużo boksiów ma taki zgryz ale wszystkie mają dolną szczękę wysunietą ten ma bardziej i to wszystko :lol:

Posted

Boksie często mają wady zgryzu :loveu: widziałam gorsze :evil_lol:
Elmuś:loveu: (już grzeję doopkę w domu)
czasem to wina, zawiniętej fafli, czasem wada zgryzu. Więc, można powiedzieć, że to 'normalne" :) bo nic się z tym raczej nie da zrobić, ino pokochać :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Wszystko na bieżąco jest na forum BwP.

Wykastrowany Bembenek ma szansę na wspaniały dom, jeśli tylko mieszkająca w nim boksia skończy cieczkę.

A Max- Cezar powoli się otwiera na ludzi, ale bardzo bardzo powoli.