pinkmoon Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 PEPITKA MA DOM! :) PEPITKA - młodziutka (1,5roczna), mała suczka w typie welsh corgi. Uwielbiający wszystkich psiak, którego jedynym celem życia jest przytulanie i jak najbliższy kontakt z kochającym człowiekiem - którego jak na razie niestety brak. Pepitka jest żywa, energiczna, uwielbia zabawę, a za każde okazane jej zainteresowanie odwdzięcza się buziakami, które rozdaje na wszystkie strony. To suczka, która wspaniale czuje się zarówno na kolanach czy rękach człowieka, jak i podczas wspólnej radosnej zabawy. Jest gotowa bezwarunkowo pokochać swojego nowego człowieka od zaraz i na zawsze. Pepitka to młody i radosny pies. Jej życie nie powinno toczyć się w schronisku - ona potrzebuje kogoś, kto będzie ją niezmordowanie drapał za uszkiem i dawał się lizać po policzku :) Dla swoich nowych właścicieli będzie wspaniałą towarzyszką. Nie pozwól, aby jej radość życia zmarnowała się w schroniskowym boksie, Pepitka wciąż z utęsknieniem czeka na nowy dom! Quote
bila1 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 z charakteru zupełnie, jak corgi :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Bila1 zawsze jest miła i o kazdym uszatku powie cos dobrego:),mimo,ze z corgi piesek może miec nieduzo wspólnego:) Quote
pinkmoon Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 brazowa1 napisał(a):Bila1 zawsze jest miła i o kazdym uszatku powie cos dobrego:),mimo,ze z corgi piesek może miec nieduzo wspólnego:) jak Haneczka mogła być sheltie, to Pepitka będzie corgi :diabloti: na żywo jest bardzo podobna do Igraszki (która notabene jest już w nowym domu :multi:), a tamta miała nawet w karcie wpisane mix corgi :diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ależ Haneczka jest szelcikowata :cool3: Terra potwierdziła,a Terra sie zna :) I przyznam Ci sie,ze nigdy nie sprawialo mi takiej frajdy wymyslanie ras dla psow,jak ostatnio :) :);) Quote
pinkmoon Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Taa, Haneczka jest taka niziutka że to raczej szelterrier :evil_lol: I tak najlepsze nazwy ras wymyślają ludzie którzy "się znają" - na latlerkach, piczbulach :diabloti: i amfostach :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 piczbull,bucahcahcahachachacahcaha,amfost,umieram! Quote
bila1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pepi podobna :mdrmed: na dodatek umaszczenie ma unikalne - czarnogłowy trikolor :smile: Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mordeczka śliczniasta :) i ten uśmiech :loveu: Długo już siedzi w schronisku? Quote
pinkmoon Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Można już ogłaszać ;) Pepi na razie jest na e-zwierzak.pl i gumtree, zaraz wrzucę na alegratkę. Wszelka pomoc przy ogłoszeniach bardzo mile widziana :diabloti: Dane kontaktowe na schronisko Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" w Gdyni ul. Małokacka 3A 81-654 Gdynia telefon: 0-58 622 25 52 [email protected] Quote
pinkmoon Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ludzie, zobaczcie takiego fajnego pieska :loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 dalej mała :) gdzie domek dla ciebie? Quote
Betbet Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jaka Ty śliczna jesteś i widać, że taka domowo-miziastaaa! Quote
pinkmoon Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Pepi jest świetnym, kochanym psiakiem, ona uwielbia wszystko - i zabawy z ganianiem po trawie, i przytulanie z włażeniem na kolanka w pakiecie :loveu: Quote
bila1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Pepitka - śliczna, milutka i oryginalna :lol: Quote
pinkmoon Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Pepitka już po sterylce, nosi elegancki kołnierzyk w wersji mini - jak ona sama :loveu: Quote
Kana Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jak ona mi przypomina moja...oj słoneczko moje :placz: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dobrze, że już po sterylce - teraz czas na domek! Quote
natalia_aa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pepita już od ok tygodnia grzeję dupkę w nowym domu. Można zmienić tytuł i poprosić o przeniesienie tematu do działu szczęśliwych zakończeń! Quote
Litterka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 natalia_aa napisał(a):Pepita już od ok tygodnia grzeję dupkę w nowym domu. Można zmienić tytuł i poprosić o przeniesienie tematu do działu szczęśliwych zakończeń! Dopiero teraz o tym mówisz? To wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
natalia_aa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oj nie miałam wątku w subskrypcjach, a byłam pewna, że Marta napisała ;) Quote
Betbet Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Super, same dobre wiadomości, mam nadzieję:) Quote
Recommended Posts