Caragh Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Doda, poprosze Ogonka naszego, zeby cos naskrobala. Juz wysylam link. Ciocie a co z Caragh? nie odzywa sie, czy wszystkou niej OK??[/QUOTE] Komputer mi szlak trafil plus pare problemow osobistych i 2 tygodnie przelecialy. Za brak odzewu baaaardzo Was Cioteczki przepraszam. U nas wszystko po staremu, kociak szaleje. Co do wychodzenia, to mysle, ze by sie nadawal, lubi zwiedzac nowe tereny. Choc jest narwany wiec naprawde zero aut ;) Z psami nie ma problemu. Bardziej plochliwie reaguje na obcych. Zawsze to wygada tak samo: Dzwonek do drzwi-> szczekanie psa-> kot pod wanna :lol: Gosc siedzi -> piesek przywitany -> kociak po cichu sie skrada :evil_lol: Pol godziny pozniej kociak skacze juz przed nosem goscia :D Nie wiem czy mi sie tylko tak wydaje, ale do mezczyzn podchodzi z troche wieksza nieufnoscia. Przyjaciolka go mogla miziac po paru godzinach, facetow obserwuje z bezpiecznej odleglosci. Ale moze to tez kwestia podejscia pojedynczych osob Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witaj Caragh! ciesze sie, ze wszystko wrocilo do normy i jestes z nami. Moje koty tez tak reaguja, dzwonek i szczekanie psa i ich nie ma, jeden w szafie, drugi pod łożkiem :) Mizianie dla naszego Czarnulka a dla Ciebie pozdrowienia :) Quote
Doda_ Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 fiorste no pewnie ze u caragh w porzadku. ja do niej piszę smsy, jesli nie dogo :D Ciesze sie ze miauczerek ma sie dobrze. Poproszę o tekst, zdjęcia mam, spróbuje zrobić allegro, ale wolałabym zeby to zrobil ktos kto umie.. ja to takie podstawowe potrafię. <wstydniś> Quote
Caragh Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Eee tam, tu wiekszosc Cioteczek mowi, ze nie potrafi, a potem cudenka wychodza :D Twoje pewnie tez piekne bedzie :) Tekst skombinuje, bo na pisanie sie nie nadaje :P Tak, jak nie na Dogo, to zawsze smsy, zupelnie bez kontaktu przeciez nie moze byc :) Dziekujemy za pozdrowionka, na pewno wymiziam :) Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wyslalam prosbe o tekscik, ale jeszcze ada nie odpisala :( Quote
evel Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jeśli nie znajdzie się nikt inny, służę swoją skromną pomocą ;) dla przykładu, mój ostatni tekst: http://allegro.pl/show_item.php?item=953908882 Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mnie sie podoba :) Doda, ocen Kochana :) Quote
Doda_ Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 evl - Piękne, byłoby super gdybys mogla zrobic dla miauczerka! Quote
elinka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 bierzcie evl, mi też allegro Zuzanki bardzo się podoba :cool2: Quote
evel Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wiecie co... wstyd się przyznać, ale nie umiem dzisiaj ułożyć tekstu "łapiącego za serducho"... :oops: :shake: Na początek mam taki zwykły tekst, ewentualne poprawki pewnie dopiero w piątek, bo jutro do wieczora na uczelni. No i przez to, że dogo cudownie działa :roll: nie wiem, ile lat ma nasz kawaler, bo z tego, co wyczytałam, wyszło, że waży ze cztery kilogramy ;) Tekst: [FONT=Verdana]Jak to się dzieje, że zwierzę w potrzebie wyszukuje intuicyjnie Dobrego Człowieka, który jest w stanie mu pomóc? Tego nie wiemy, ale wie to nasz koci bohater, Miauczer. [/FONT] [FONT=Verdana]Początkiem sierpnia ubiegłego roku piękny, kruczoczarny kocur o złotych oczach trafił na Osobę, która nie mogła przejść obojętnie obok głodnego i spragnionego zwierzęcia. Na początku jednak Miauczer był nieufny – owszem, przychodził na jedzenie, ale uciekał przy próbach bliższego kontaktu. Po miesiącu intensywnych prób ze strony wolontariuszki, coś się nagle zmieniło – kot zaczął domagać się pieszczot! [/FONT] [FONT=Verdana]Gdy tylko okazało się, że Miauczer wcale nie jest zdziczałym kotem, trafił do Domu Tymczasowego. Szybko okazał się być cudownym, ciepłym kotem, który przy odrobinie dobrego podejścia sam prosi ludzi o pieszczoty. [/FONT] [FONT=Verdana]Jak to kot z ulicy, Miauczer miał problemy ze zdrowiem – jednak dzięki sponsorom, kotek jest już całkowicie wyleczony, wykastrowany i intensywnie szuka własnego domu![/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli uważasz, że będziesz dobrym opiekunem dla tego niezwykłego futrzaka – skontaktuj się z wolontariuszką! (tu dane kontaktowe – telefon, mail czy co tam trzeba ;)) Kurczę, wiem, że średni ale dzisiaj mam jakiś słaby dzień :oops: [/FONT] Quote
milcia17 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nie, Mi się podoba! :loveu: Aż się chce wziąć Miauczerka do siebie ;) Quote
elinka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 milcia17 napisał(a):Nie, Mi się podoba! :loveu: Aż się chce wziąć Miauczerka do siebie ;) też tak odebrałam ten tekst :lol: Quote
kinia098 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A może jakieś fotki Miauczera nowe będą? :D Quote
Doda_ Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 evl - świetnie to napisałaś ! Kontakt do caragh. A zdjęcia wysłać ci mejlem ? zrobisz allegro ? Quote
evel Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mogę zrobić, ale na wyróżnione niestety nie mam kasy :oops: Zdjęcia i telefon do caragh poproszę na e-mail: [email protected] Quote
Doda_ Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 evl, przecież nie powiedziałam ze to Ty masz zapłacić :O Isaodra nadal nie zwróciła pieniązki.. a zdjęcia musze obejrzeć i wybrać te najładniejsze, może uda mi się jutro ci wysłać. Quote
fiorsteinbock Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Podnosimy Miauczera :) Dogo ostatnio nie funkcjonuje normalnie i nic nie moge zrobic - dzisiaj udalo mi sie wejsc :) Quote
Caragh Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dokladnie, fiorsteinbock. Wejscie na watek Miauczera zajmuje ogrom cczasu, a co dopiero inne watki :roll: Quote
Caragh Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dokladnie, fiorsteinbock. Wejscie na watek Miauczera zajmuje ogrom cczasu, a co dopiero inne watki :roll: Quote
fiorsteinbock Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Juz jest dobrze, chyba :) Co u Miauczerka? Quote
milcia17 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Super! - > http://www.dogomania.pl/threads/181855-graficzny-banerki-slajdy-plakaty-dla-Opery-do-6-kwietnia-do-godz-24-00?p=14297848&viewfull=1#post14297848 Mozna by zamowic i wkleic do allegro! ? Quote
Caragh Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I jak postepy z Allegro?? Tworzy sie jakies?? A moze juz stworzone?? :) Quote
Recommended Posts