Tola Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Czyz Beza nie jest śliczna? W ogloszeniach mozna napisac, ze bardzo lubi dzieci:loveu: Quote
Tola Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 :multi::multi::multi: Beza ma dom:multi: Quote
rita60 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tola napisał(a)::multi::multi::multi: Beza ma dom:multi: :crazyeye:wspaniale:multi:wiesz cos na temat domku ? Quote
malagos Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kamień spadł mi z serca :loveu: To ta pani, co się Bezą interesowała? Quote
Tola Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 rita60 napisał(a)::crazyeye:wspaniale:multi:wiesz cos na temat domku ? Pani jest z Zamościa i wraz z męzem od jakiegos czasu szukali malej suni. Trafili w prasie lokalnej na ogloszenie szczeniaków no i Pani zadzwoniła zapytac o dorosłe sunie. Miała przyjechac wczoraj obejrzec Rosę, ale nie wytrzymała i była juz dzisiaj u obu sun. Rodzinie bardziej spodobała się Beza i to ona 11 pazdziernika zamieszka w bloku na jednym z zamojskich osiedli. Ciesze się bardzo; mam nadzieję, ze nasza Rosa rowniez wkrotce znajdzie kochajacych ja ludzi:loveu: Quote
Marlena:) Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wow! Ekstra :multi::multi::multi: Z allegro ją zdejmowac, czy lepiej poczekac do konca? Quote
robkowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 to super:multi: z allegro bym jej jeszcze nie ściągała, w razie gdyby poszło coś nie tak, jak z Gajką Quote
Tola Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Marlena:) napisał(a):Ktoś nam robkową zbanował?:-o :mad: I to zbanował "na zawsze":crazyeye: Quote
rita60 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Tola napisał(a):I to zbanował "na zawsze":crazyeye: Jak to na zawsze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Tola Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 rita60 napisał(a):Jak to na zawsze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taki dostala wpis w swój profil od moda:crazyeye: Quote
zadra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Na dogomani jestem od niedawna.O co chodzi z robkową??? Co takiego napisala i gdzie??? Quote
Tola Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 zadra napisał(a):Na dogomani jestem od niedawna.O co chodzi z robkową??? Co takiego napisala i gdzie??? Wytłumaczę Ci to zadra osobiscie:cool3: Robkowa będzie na dogo za miesiąc. Beza jedzie do nowego domu 23 pazdziernika. Trzymajcie kciuki. Quote
rita60 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kciuki zacisniete,jeszcze troche malenka i bedziesz miała domek:lol: Quote
zadra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Rosa już w nowym domku.POWODZENIA Państwo mają dużo szczęscia,że trafiła do nich taka cudowna suczka. Quote
rita60 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 zadra napisał(a):Rosa już w nowym domku.POWODZENIA Państwo mają dużo szczęscia,że trafiła do nich taka cudowna suczka. Ale to watek Bezy:cool1: Quote
Tola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='rita60']Ale to watek Bezy:cool1:[/QUOTE] Beza pojechala do swojego domu 23 pazdziernika. Wszystkiego dobrego malenka suniu:loveu: Jak będę mogla się zalogowac zmienię tytul Quote
Recommended Posts