łamAga Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']ten rok szkolny trwa już za długo xD[/QUOTE] hahahahaahahahahaha żeś teraz dowaliła :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']no co, taka prawda :P[/QUOTE] Ja tam lubiłam szkołę :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja tam od zawsze wiedziałam, że dziwna jesteś :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']ja tam od zawsze wiedziałam, że dziwna jesteś :evil_lol:[/QUOTE] to nie ulega wątpliwości :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']widze :grins: Miłej pracy Aga :D[/QUOTE] dzięki ;) a wam kolorowych laski ;) ide sie szykowac :roll: jak ktos sie bedzie do mnie w pracy odzywał całe 8h to chyba zabiję , dzisiaj potrzebuje ciszy i spokoju :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Miłej pracy, a jutro się wyśpij ;) Napije się za Ciebie winka :diabloti: Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dzień doberek :) Mam nadzieję, że już jesteś po pracy. Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej pracy, a jutro się wyśpij ;) Napije się za Ciebie winka :diabloti:[/QUOTE] dzięki :lol: dzisiaj też sie możesz za mnie napić :eviltong: [quote name='Angi']powodzenia :evil_lol:[/QUOTE] dzięki :eviltong: [quote name='M&S']Dzień doberek :) Mam nadzieję, że już jesteś po pracy.[/QUOTE] hejka ;) tak o tej godzinie juz byłam po pracy , nocka była mega ciężka , myślałam że padnę , człowiek musi sie położyć od razu po nocce zeby jakos pozniej funkcjonowac , jak sie połozy pozniej i nawet śpi dlugo to i tak się męczy :shake: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ale jeszcze dwie nocki i spokój :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']ale jeszcze dwie nocki i spokój :evil_lol:[/QUOTE] no i tego się trzymajmy :lol: w przyszłym tygodniu tylko 4 dni do pracy bo na piatek wzięłam sobie urlop :diabloti: miałam nadrobiony jeden dzień do odciągnięcia a Sebek idzie oddać krew to też ma wolne to co se będę załowac :diabloti: chyba ze mi oddają kartke odmowną , ale nie sądze ;) Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 to powiedz, że idziesz krew oddać. wtedy masz wolne. :diabloti: a ja się idę pobawić w kujona :P Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']to powiedz, że idziesz krew oddać. wtedy masz wolne. :diabloti: a ja się idę pobawić w kujona :P[/QUOTE] nie moge tak powiedziec bo musze wtedy dac zaswiadczenie z laboratorium ;) dzisiaj to juz przesadziłam , wlasnie wylałam cala szklanke kawy wprost na klawiature laptopa :roll: chyba sobie z wami juz nie popisze :placz: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Uuuu niedobrze z tą kawą. Ja "tylko" psiknęłam za dużo płynu jak czyściłam klawiaturę i ją sobie zepsułam :roll: i musiałam wydać dwie stówki na nową :lol: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='agaciaaa']Uuuu niedobrze z tą kawą. Ja "tylko" psiknęłam za dużo płynu jak czyściłam klawiaturę i ją sobie zepsułam :roll: i musiałam wydać dwie stówki na nową :lol:[/QUOTE] ja tam sie klawiatura nie przejmuje , gorzej jak mi calkiem przestanie działać lapek bo cała szklanka kawy w niego poszła :roll: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tam sie klawiatura nie przejmuje , gorzej jak mi calkiem przestanie działać lapek bo cała szklanka kawy w niego poszła :roll:[/QUOTE] Wysusz porządnie! Korzystasz z niego teraz? Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Klawiaturę zawsze można normalną podpiąć :P Quote
agaciaaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']Klawiaturę zawsze można normalną podpiąć :P[/QUOTE] Taaa i bardzo wygodnie wtedy siedzieć z lapkiem i tą klawiaturą na kolanach :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ja lapka kiedyś do monitora podpinałam. :diabloti: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='agaciaaa']Wysusz porządnie! Korzystasz z niego teraz?[/QUOTE] nie nie , wyłaczyłam go , odlaczyłam baterie , wyniosłam go do auta bo tam jest nagrzane , postawilam go na pion i sie suszy , rano go odpale i zobacze czy działa , dzwoniłam juz do brata zeby mi zalatwil czysdzczenie lapka u znajomego ktory sie tym zajmuje ma mi wieczorem zadzwonic czy koles sie tym zajmie :roll: [quote name='Angi']Klawiaturę zawsze można normalną podpiąć :P[/QUOTE] ja tam wole juz nic nie podpinać :eviltong: [quote name='agaciaaa']Taaa i bardzo wygodnie wtedy siedzieć z lapkiem i tą klawiaturą na kolanach :diabloti:[/QUOTE] to na bank :diabloti: [quote name='Angi']ja lapka kiedyś do monitora podpinałam. :diabloti:[/QUOTE] i przeżył ?:eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 lajtowo, dwa lata go używałam tak :P Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']lajtowo, dwa lata go używałam tak :P[/QUOTE] dobra jestes , ja jak kiedys podlaczyłam kolumne bezposrednio do kontaktu to zwara nielza byla , pradu brak w calym domu :eviltong: Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Wy to jesteście niezłe :) Mój brat zabiłby was. Jemu spadł telefon na podłogę i lekko się zarysował to wpadł w depresję i siedział zamknięty w pokoju przez 1,5 dnia. Lapek podpięty do monitora to norma. Wtedy jest taki fajny duży pulpit. Quote
Recommended Posts