*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] już mam weekend :multi:[/QUOTE] Ty myślisz o weekendzie, a ja o urlopie w następnym roku :eviltong: Ja chcę jechać w styczniu, a Bogdan w marcu :roll: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='magdabroy']Ty myślisz o weekendzie, a ja o urlopie w następnym roku :eviltong: Ja chcę jechać w styczniu, a Bogdan w marcu :roll:[/QUOTE] nie lepiej w marcu ?? ładniejsza pogoda będzie ;) a gdzie sie wybieracie ??:) Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='dOgLoV']nie lepiej w marcu ?? ładniejsza pogoda będzie ;) a gdzie sie wybieracie ??:)[/QUOTE] Do rodzinki :eviltong: Bo na święta nie pojedziemy :shake::-( Ja bym chciała na koniec stycznia, bo Tymek ma urodziny ;) A ja przez tyle lat nigdy na jego urodzinach nie byłam :shake: I co jesteśmy na świętach, to Tymek pyta: "a zostaniesz ciociu do moich urodzin" :roll: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='magdabroy']Do rodzinki :eviltong: Bo na święta nie pojedziemy :shake::-( Ja bym chciała na koniec stycznia, bo Tymek ma urodziny ;) A ja przez tyle lat nigdy na jego urodzinach nie byłam :shake: I co jesteśmy na świętach, to Tymek pyta: "a zostaniesz ciociu do moich urodzin" :roll:[/QUOTE] a no to zmienia postać rzeczy ..... moze Bogdan da sie jakos przekonac ;) Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Zobaczymy ;) Na pewno musimy pojechać w pierwszej połowie roku, bo potem ja wracam do pracy i nikt mi urlopu na początku pracy nie da :shake: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='magdabroy']Zobaczymy ;) Na pewno musimy pojechać w pierwszej połowie roku, bo potem ja wracam do pracy i nikt mi urlopu na początku pracy nie da :shake:[/QUOTE] a co z Theosiem ?? Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='dOgLoV']a co z Theosiem ??[/QUOTE] Do przedszkola ;) W przyszłym tygodniu idziemy mu zarezerwować miejsce ;) Ale ja i tak tylko na pół etatu i w godzinach przeciwnych niż Bogdan ;) Bo przedszkole tylko do godz.12, więc ktoś musi być potem z małym :) Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='magdabroy']Do przedszkola ;) W przyszłym tygodniu idziemy mu zarezerwować miejsce ;) Ale ja i tak tylko na pół etatu i w godzinach przeciwnych niż Bogdan ;) Bo przedszkole tylko do godz.12, więc ktoś musi być potem z małym :)[/QUOTE] ciekawe jak Theoś zareaguje na to że nie ma koło niego ani mamusi ani tatusia :roll: Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Na razie się tym nie martwię ;) Zresztą nie ma innego wyjścia, bo musi się uczyć dwóch języków, a przy nas będzie znał tylko polski :oops: Lepiej żeby rozpoczął naukę dwóch języków, zanim nauczy się dobrze mówić ;) Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='magdabroy']Na razie się tym nie martwię ;) Zresztą nie ma innego wyjścia, bo musi się uczyć dwóch języków, a przy nas będzie znał tylko polski :oops: Lepiej żeby rozpoczął naukę dwóch języków, zanim nauczy się dobrze mówić ;)[/QUOTE] święta racja ;) Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Hej Aga, gdzie foty ja się pytam??? :diabloti: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='agaciaaa']Hej Aga, gdzie foty ja się pytam??? :diabloti:[/QUOTE] hej hej , jeszcze nie ma , spacerek bedzie jutro :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 A kogo to obchodzi, że jutro :mad: My chcemy foty dziś :eviltong: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='magdabroy']A kogo to obchodzi, że jutro :mad: My chcemy foty dziś :eviltong:[/QUOTE] quwa ej zaraz pojde na dwór i wam pstrykne zdjęcie bałaganu bo zwierzoki gdzieś wybyły tzn psy śpia w domu a koty gdzies jak zwykle polazły :eviltong: ale wiecie co , 2 dzien i 2gą noc jestem bez kropli :multi: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Bo pada i nic nie pyli :evil_lol: P.S. Cieszę się :p Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='magdabroy']Bo pada i nic nie pyli :evil_lol: P.S. Cieszę się :p[/QUOTE] u nas nie pada ale jest juz nocami chłodniej więc pewnie dlatego :multi: super ze tez sie cieszysz :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='magdabroy']A kogo to obchodzi, że jutro :mad: My chcemy foty dziś :eviltong:[/QUOTE] Właśnie!!! :mad: Już prawie wrzesień, więc idzie ku lepszemu jeśli chodzi o alergików. Ja nienawidzę jesieni, jest taka depresyjna :shake: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Kiedy będziesz jeść te frytki? Bo ja dziś na obiad jem frytki, a wieczorkiem jedziemy do chińczyka :loveu: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='agaciaaa']Właśnie!!! :mad: Już prawie wrzesień, więc idzie ku lepszemu jeśli chodzi o alergików. Ja nienawidzę jesieni, jest taka depresyjna :shake:[/QUOTE] o depresje się nie boje bo mam ją cały rok na okrągło ;) [quote name='magdabroy']Kiedy będziesz jeść te frytki? Bo ja dziś na obiad jem frytki, a wieczorkiem jedziemy do chińczyka :loveu:[/QUOTE] jutro ( mam nadzieję ) :lol: o Ty niedobra :eviltong: Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='magdabroy']Kiedy będziesz jeść te frytki? Bo ja dziś na obiad jem frytki, a wieczorkiem jedziemy do chińczyka :loveu:[/QUOTE] Ja chyba też zjem na obiad frytki, ale z piekarnika :loveu: Fuj nie lubię chińczyka :shake: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*'] Fuj nie lubię chińczyka :shake:[/QUOTE] Dobry chińczyk, nie jest zły :p Już się nie mogę doczekać makaronu z kiełkami i pieczonej kaczuszki :loveu: Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='vege*']Ja chyba też zjem na obiad frytki, ale z piekarnika :loveu: Fuj nie lubię chińczyka :shake:[/QUOTE] ja wole z oleju :diabloti: ja tez do chinczyka bym nie poszła , bylam raz u Turka na kebabie , i mi za bardzo nie smakowało , jeszcze mieli napisane tam mieso z owcy jakies tam surówki i ser , no to ja ucieszona bo uwielbiam żółty ser w pitach i kebabach , im więcej go tym lepiej , ona mi nakłada , ja patrze a ona ładuje ser feta :eek2: mogli by napisać jaki dodaja bo ja np nie lubie sera feta .... Quote
vege* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry chińczyk, nie jest zły :p Już się nie mogę doczekać makaronu z kiełkami i pieczonej kaczuszki :loveu:[/QUOTE] Mnie jakoś brzydzą te chińskie knajpki :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ja wole z oleju :diabloti: ja tez do chinczyka bym nie poszła , bylam raz u Turka na kebabie , i mi za bardzo nie smakowało , jeszcze mieli napisane tam mieso z owcy jakies tam surówki i ser , no to ja ucieszona bo uwielbiam żółty ser w pitach i kebabach , im więcej go tym lepiej , ona mi nakłada , ja patrze a ona ładuje ser feta :eek2: mogli by napisać jaki dodaja bo ja np nie lubie sera feta ....[/QUOTE] Ja za frytkami z oleju nie przepadam bo są za mało chrupiące:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ja też z oleju ;) Ale w kebabach jest tylko ser feta ;) Gdzie Ci podają ser żółty? Toż to karygodne, dawać ser żółty :mad: Quote
*Magda* Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='vege*']Mnie jakoś brzydzą te chińskie knajpki :evil_lol: [/QUOTE] To nie knajpka, tylko restauracja :eviltong: Prowadzona i obsługiwana tylko przez chińczyków :) Plus jedną polkę, bo w tym mieście jest w pizdu polaków :roll: Quote
Recommended Posts