angineuuka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 w robocie jest :diabloti: podobno. :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='Angi']w robocie jest :diabloti: podobno. :diabloti:[/QUOTE] Ciekawe w której robocie :diabloti: [SIZE=1](żartowałam Aguś)[/SIZE] Quote
angineuuka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='magdabroy']Ciekawe w której robocie :diabloti: [SIZE=1]([B]żartowałam Aguś[/B])[/SIZE][/QUOTE] Jak się tłumaczy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 [quote name='natija']a jednak boi sie:diabloti:[/QUOTE] Kto, ja? Aga jest starsza, a przed starszymi trzeba mieć respekt :diabloti: Quote
łamAga Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Ja mam tylko jedną pracę :eviltong: zboczuchy jedne :mad::eviltong: a Aleks chyba nie był zainteresowany :-(:diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Aleks Cię olał, więc dawaj psie foty :eviltong: Quote
łamAga Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 noooo :roll: olał mnie :-( chyba pójdę sie pociąć :placz: nie mam fot :oops: a dzisiaj pada od samego rana :roll: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 U mnie też leje, nawet nie od rana, a od nocy :roll: paskudna pogoda. Quote
łamAga Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 [quote name='agaciaaa']U mnie też leje, nawet nie od rana, a od nocy :roll: paskudna pogoda.[/QUOTE] mam nadzieje ze jak pojade do pracy nie bedzie padało i ze jutro bedzie ładniejsza pogoda .... Quote
agaciaaa Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Nooo rowerem do pracy słaba przyjemność w taki deszcz :shake: Quote
łamAga Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 [quote name='agaciaaa']Nooo rowerem do pracy słaba przyjemność w taki deszcz :shake:[/QUOTE] mam przeciw deszczówkę to dam jakoś radę chyba :roll: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='dOgLoV']mam przeciw deszczówkę to dam jakoś radę chyba :roll:[/QUOTE] Radę dasz na pewno, ale miło nie będzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Dobry wieczór Aguś :) albo nie, dzień dobry, bo będziesz to pewnie czytać jutro ;) Quote
agaciaaa Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 I jak się jechało do pracy? Mam nadzieję, że bez deszczu :) Quote
łamAga Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :) albo nie, dzień dobry, bo będziesz to pewnie czytać jutro ;)[/QUOTE] Hello ;) przeczytałam wczoraj ale już mi się pisać nie chciało :eviltong: [quote name='Aleksandra95']i ja zaglądam:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] hejka w ten deszczowy dzień :roll: [quote name='agaciaaa']I jak się jechało do pracy? Mam nadzieję, że bez deszczu :)[/QUOTE] hejka ;) do pracy udało mi się dojechać bez deszczu , później lało cały czas a wieczorem przyjechał po mnie Sebek trackiem zapakowalismy rower na pake i do domu :diabloti: ale chyba też udało by mi się nie zmoknąć ;) A teraz mniej fajne informacje :roll: wczoraj jestem w pracy a Sebastian mi napisał sms-a że Neron jak wstaje to wyje jak by go ze skóry obdzierali , łap pociętych nie ma wbitego też nic , wróciłam z pracy sprawdziłam jeszcze raz , myślałam ze moze sobie naciągnął łapę albo co , ponaciskałam go po łapach i nic , kręcił się jak głupi nie mógł sobie miejsca znaleźć całą noc , rano Sebstian go nacisnął na zad a ten pisk niemożliwy :-( no to w samochód i do weterynarza , Paulina tylko na niego spojrzała i mówi że nie fajnie bo Neron stał aż z takim "grzbietem kocim " taki był wygięty :roll: okazało się że ma niedowład porażenny :roll: podobno boli go niemożliwie :roll: dostał trzy zastrzyki i tak ma dostawac przez kolejne dwa dni wiec i jutro mimo ze niedziela musimy z nim jechac na te zastrzyki , przez te 3 dni łącznie z dzisiejszym niby go będzie tak mocno bolało ( dostalismy tabletki w razie jak by mocno piszczał wieczorem ) ale to nawet lepiej jak go bedzie bolało bo będzie się oszczędzał , ma mieć głodówkę i zero ruchu , ma leżeć a na dwór mamy z nim wychodzić na smyczy i to tylko na "minutę" :roll: dlatego sie tak kręcił i nie mógł sobie znaleźć miejsca bo każda pozycja sprawiała mu ból :-( ehhhhhh ciągle coś jak nie Ibri to teraz Neron ....:roll: Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 bidulek:-( zdrówka życzymy,całusek w nochalek ślemy:) Quote
łamAga Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='unikatowydiament']bidulek:-( zdrówka życzymy,całusek w nochalek ślemy:)[/QUOTE] dziekujemy :) mamy nadzieje ze sie z tego wyliże ;) Quote
Recommended Posts