łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 hejka :lol: Magda mi pogroziła to weszłam :diabloti: doba powinna mieć 48h zwłaszcza w weekend , pospałam do 14stej , pozniej poodkurzałam , posprzątałam , zrobiłam 3 prania i umyłam 4 okna , pozniej pojechalismy na lody i do moich rodziców na działkę , teraz wróciłam i jeszcze musze uryrać placek bo Sebek mi nie daje spokoju :mdleje: zanim wejde do was na wątki to chyba będzie 2ga w nocy :roll: pokaże wam później jaką zabawę dzisiaj miałam , moja mama z Sebkiem to aż popatrzyli na siebie i wybuchneli śmiechem , powiedzieli żę cofnęłam sie w rozwoju o jakies 30 lat :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ooo to brzmi zachęcająco,olej placek,pokaż nam,pokaż:diabloti::razz: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 dOgLoV napisał(a): pokaże wam później jaką zabawę dzisiaj miałam , moja mama z Sebkiem to aż popatrzyli na siebie i wybuchneli śmiechem , powiedzieli żę cofnęłam sie w rozwoju o jakies 30 lat :diabloti: Czyli mogłabyś się pobawić z Theosiem :diabloti: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):ooo to brzmi zachęcająco,olej placek,pokaż nam,pokaż:diabloti::razz: nie no ide tylko go dokończyć wsadze w piec otworze piwko i jestem :diabloti: magdabroy napisał(a):Czyli mogłabyś się pobawić z Theosiem :diabloti: noooo tylko rok bym była od niego starsza :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 dOgLoV napisał(a): noooo tylko rok bym była od niego starsza :evil_lol: Na pewno byście się dogadali :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 a mi puściły nerwy, zmęczenie zaatakowało i spałam dłużej od ciebie :evil_lol: Tylko, że poszłam spać po 2 xD Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):szybciej,szybciej....:razz: szybciej sie nie dało :eviltong: magdabroy napisał(a):Na pewno byście się dogadali :evil_lol: pewnie tak bo ja to takie duże dziecko jestem :diabloti: Angi napisał(a):a mi puściły nerwy, zmęczenie zaatakowało i spałam dłużej od ciebie :evil_lol: Tylko, że poszłam spać po 2 xD adrenalina już zeszła ?? :eviltong: tylko nie patrzcie jak ja wyglondom :eviltong: szkoda tylko że nie widać jak skacze :diabloti: tutaj Marysia mi robi makijaż pomadka ochronną :evil_lol: a to taki działkowy dziki kotek :loveu: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03601_zps9c88063c.jpg krejzolka :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 magdabroy napisał(a):http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03601_zps9c88063c.jpg krejzolka :evil_lol: a wiesz jak sie fajnie na tym skacze :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Gorzej niż dziecko :evil_lol: na fejsa dodaj :lol: Quote
*Magda* Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Angi napisał(a):Gorzej niż dziecko :evil_lol: na fejsa dodaj :lol: I na wiocha.pl :diabloti: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Angi napisał(a):Gorzej niż dziecko :evil_lol: na fejsa dodaj :lol: na facebooka hmmmm pomysle :diabloti: magdabroy napisał(a):I na wiocha.pl :diabloti: ooooo noł :diabloti: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 dobrze zrobilas,przynajmniej sie pobawilas,ja tez tak czasem robir;) a co po takiej cieszkiej pracy cos sie nalezy;):eviltong: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):dobrze zrobilas,przynajmniej sie pobawilas,ja tez tak czasem robir;) a co po takiej cieszkiej pracy cos sie nalezy;):eviltong: dokładnie , człowiek żyje tylko praca to raz na kiedys moze poszaleć :diabloti: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 fajnie jak ma sie dzieci,bo zawsze mozna powiedziec,ze bawimy sie razem z nimi,albo im pokazujemy:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):fajnie jak ma sie dzieci,bo zawsze mozna powiedziec,ze bawimy sie razem z nimi,albo im pokazujemy:evil_lol: tylko że tam nie było ani jednego dziecka :oops: Quote
natija Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 a tam plot byl,wiec zaden zyczliwy sasiad Cie nie widzial:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):a tam plot byl,wiec zaden zyczliwy sasiad Cie nie widzial:evil_lol: a nawet jak widział to pewnie zazdrościł że nie moze poskakac :diabloti: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 natija napisał(a):pewnie teraz skacze:diabloti: ale pewnie na czym innym :diabloti: Quote
Recommended Posts