łamAga Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 hejka ;) melduje ze zyje ale nie mam czasu na dogo :| jutro was moze poodwiedzam :) Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jak nie masz czasu:mad:zaraz Ci go znajdziemy:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 wiem co to jest,nie raz człowiek nie zdąży podrapać się po dupsku,a tu trza iść spać Quote
łamAga Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Czesc laseczki :lol::loveu: no jakoś tak wychodzi że mam brak czasu , tesciowa wróciła to trza coś porobic żeby nie godała pozniej ze nic nie robie tylko przed kompem siedze :mad: Quote
łamAga Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='magdabroy']To co robiłaś? :razz:[/QUOTE] wczoraj musiałam Qwendi wyczesać Nerona i koty no i przygotowa obiad :roll: a dzisiaj to tylko głowe umyłam i przygotowałam obiad a i koszulke robacza przeprałam ale to juz codziennie robie wiec to standard :diabloti: taka duchota jest na hali ze normalnie pot ciurkiem spływa mi z pleców , paskudne uczucie :angryy: teściowa poszła na kawe więc sama z Igorkiem jestem w domu i mam labe :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To się napracowałaś :diabloti: Igorek znowu u Was :roll: Quote
łamAga Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='magdabroy']To się napracowałaś :diabloti: Igorek znowu u Was :roll:[/QUOTE] nooooo :eviltong: a pozniej 8 h w pracy :eviltong: a to nie sielanka :roll: na całe 2 miesiące przyszedł :roll: Quote
*Magda* Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] na całe 2 miesiące przyszedł :roll:[/QUOTE] To ma młody wakacje :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='magdabroy']To ma młody wakacje :evil_lol:[/QUOTE] on lubi , rok temu jechał na 2 tygodnie nad morze i płakał bo on woli u babci heh , jego interesuje tylko siedzenie przed kompem , tabletem ewentualnie komórką :roll: Quote
*Magda* Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Utłukłabym te dzieci za to siedzenie przed kompem :mad: Quote
łamAga Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='magdabroy']Utłukłabym te dzieci za to siedzenie przed kompem :mad:[/QUOTE] Ja tez , ale co , Igorek miał słabe stopnie na swiadectwie a juz i tak zawyzone bo za stosunek do szkoły i nauczycieli powinien mieć niższe a Iza ( jego mama ) kupiła mu nowego tableta bo starego Kinia roztrzaskała i wzięła mu nową komórke na abonament :splat: to po co on ma sie starać , nawet do kibla idzie z tabletem , jak jedzie z tesciowa do miasta to tez bierze i tableta i komórke , ręce opadają , ja bym mu na całe wakacje wzięła wszystko co łączy sie z netem i na czym można grac ! Quote
Guest wolfheart Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Czesc laseczki :lol::loveu: no jakoś tak wychodzi że mam brak czasu , tesciowa wróciła to trza coś porobic żeby nie godała pozniej ze nic nie robie tylko przed kompem siedze :mad:[/QUOTE] hej Aguś :) a kto by teściowej słuchał...:diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To ma tępych rodziców masakrycznie:shake: Mój kuzyn lat 10 też taki maniak ,ale co do tego to ma w domu reżim.Godzina dziennie po odrobieniu lekcji ,w weekend tzn.piątek i sobota może ile chce w granicach rozsądku.A za każde marudzenie pt."jeszcze 10min" ma szlaban na elektronike :diabloti: I może sobie następny tydzień ew. w dupie kijkiem podłubać:lol: A jak ja się ciesze jak wyje zrozpaczony rozstaniem z grą:evil_lol:Za to jego siostra jest genialna i w sumie można by jej dać psią kupe czy kawałek kartki i też się będzie super bawiła :lol: Quote
łamAga Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 [quote name='marta.k9080']hej Aguś :) a kto by teściowej słuchał...:diabloti:[/QUOTE] czasami trza słuchać :eviltong: hejka ;) [quote name='Aleks89']To ma tępych rodziców masakrycznie:shake: Mój kuzyn lat 10 też taki maniak ,ale co do tego to ma w domu reżim.Godzina dziennie po odrobieniu lekcji ,w weekend tzn.piątek i sobota może ile chce w granicach rozsądku.A za każde marudzenie pt."jeszcze 10min" ma szlaban na elektronike :diabloti: I może sobie następny tydzień ew. w dupie kijkiem podłubać:lol: A jak ja się ciesze jak wyje zrozpaczony rozstaniem z grą:evil_lol:Za to jego siostra jest genialna i w sumie można by jej dać psią kupe czy kawałek kartki i też się będzie super bawiła :lol:[/QUOTE] Ma tylko mamę :eviltong: ale fakt za mądra to ona nie jest :shake: ale trudno będzie miała na co sobie zasłuży , jak Igorek wejdzie w wiek porządnego buntu to będzie płacz , ale sama sobie na to zapracuję ;) Igorka siostra tez jest rozpuszczona jak dziadowski bicz i wydaje mi się że będzie jeszcze gorsza niż on :diabloti: [quote name='magdabroy']Dzień dobry Aguś :)[/QUOTE] Hejka Madziu :loveu: Quote
łamAga Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nie mam nowych zdjęć to wstawię dwa dla Aleksa :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/1014020_587199661302549_1177944182_n_zps1574ba5b.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/969318_587201161302399_1565126269_n_zps02825a93.jpg[/IMG] Quote
natija Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 no to nic nie powiem,bo to dla Aleksa foty:diabloti: Quote
Recommended Posts