Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc laseczki :lol::loveu:

no jakoś tak wychodzi że mam brak czasu , tesciowa wróciła to trza coś porobic żeby nie godała pozniej ze nic nie robie tylko przed kompem siedze :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']To co robiłaś? :razz:[/QUOTE]

wczoraj musiałam Qwendi wyczesać Nerona i koty no i przygotowa obiad :roll: a dzisiaj to tylko głowe umyłam i przygotowałam obiad a i koszulke robacza przeprałam ale to juz codziennie robie wiec to standard :diabloti: taka duchota jest na hali ze normalnie pot ciurkiem spływa mi z pleców , paskudne uczucie :angryy: teściowa poszła na kawe więc sama z Igorkiem jestem w domu i mam labe :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To się napracowałaś :diabloti: Igorek znowu u Was :roll:[/QUOTE]

nooooo :eviltong: a pozniej 8 h w pracy :eviltong: a to nie sielanka :roll:

na całe 2 miesiące przyszedł :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']To ma młody wakacje :evil_lol:[/QUOTE]

on lubi , rok temu jechał na 2 tygodnie nad morze i płakał bo on woli u babci heh , jego interesuje tylko siedzenie przed kompem , tabletem ewentualnie komórką :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Utłukłabym te dzieci za to siedzenie przed kompem :mad:[/QUOTE]

Ja tez , ale co , Igorek miał słabe stopnie na swiadectwie a juz i tak zawyzone bo za stosunek do szkoły i nauczycieli powinien mieć niższe a Iza ( jego mama ) kupiła mu nowego tableta bo starego Kinia roztrzaskała i wzięła mu nową komórke na abonament :splat: to po co on ma sie starać , nawet do kibla idzie z tabletem , jak jedzie z tesciowa do miasta to tez bierze i tableta i komórke , ręce opadają , ja bym mu na całe wakacje wzięła wszystko co łączy sie z netem i na czym można grac !

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Czesc laseczki :lol::loveu:

no jakoś tak wychodzi że mam brak czasu , tesciowa wróciła to trza coś porobic żeby nie godała pozniej ze nic nie robie tylko przed kompem siedze :mad:[/QUOTE]

hej Aguś :)
a kto by teściowej słuchał...:diabloti:

Posted

To ma tępych rodziców masakrycznie:shake:
Mój kuzyn lat 10 też taki maniak ,ale co do tego to ma w domu reżim.Godzina dziennie po odrobieniu lekcji ,w weekend tzn.piątek i sobota może ile chce w granicach rozsądku.A za każde marudzenie pt."jeszcze 10min" ma szlaban na elektronike :diabloti: I może sobie następny tydzień ew. w dupie kijkiem podłubać:lol: A jak ja się ciesze jak wyje zrozpaczony rozstaniem z grą:evil_lol:Za to jego siostra jest genialna i w sumie można by jej dać psią kupe czy kawałek kartki i też się będzie super bawiła :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']hej Aguś :)
a kto by teściowej słuchał...:diabloti:[/QUOTE]

czasami trza słuchać :eviltong:

hejka ;)

[quote name='Aleks89']To ma tępych rodziców masakrycznie:shake:
Mój kuzyn lat 10 też taki maniak ,ale co do tego to ma w domu reżim.Godzina dziennie po odrobieniu lekcji ,w weekend tzn.piątek i sobota może ile chce w granicach rozsądku.A za każde marudzenie pt."jeszcze 10min" ma szlaban na elektronike :diabloti: I może sobie następny tydzień ew. w dupie kijkiem podłubać:lol: A jak ja się ciesze jak wyje zrozpaczony rozstaniem z grą:evil_lol:Za to jego siostra jest genialna i w sumie można by jej dać psią kupe czy kawałek kartki i też się będzie super bawiła :lol:[/QUOTE]

Ma tylko mamę :eviltong: ale fakt za mądra to ona nie jest :shake: ale trudno będzie miała na co sobie zasłuży , jak Igorek wejdzie w wiek porządnego buntu to będzie płacz , ale sama sobie na to zapracuję ;) Igorka siostra tez jest rozpuszczona jak dziadowski bicz i wydaje mi się że będzie jeszcze gorsza niż on :diabloti:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry Aguś :)[/QUOTE]

Hejka Madziu :loveu:

Posted

Nie mam nowych zdjęć to wstawię dwa dla Aleksa :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/1014020_587199661302549_1177944182_n_zps1574ba5b.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/969318_587201161302399_1565126269_n_zps02825a93.jpg[/IMG]