Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Hej :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='Naklejka']Ja dzisiaj też się zwlec z łóżka nie umiałam :eviltong: Nawet nie wiem o której wstałam, może koło 11, a poszłam spać o północy :evil_lol:[/QUOTE]

ooo to zaszalałaś :diabloti: ale to chyba taki dzień bo jak gadałam z mamą to mi mówiła że Marysia też spała i spała aż ją musiała w końcu iśc obudzić :evil_lol:

Posted

Ja poszłam spać ok 1 w nocy, a o 3 mnie obudziły komary i cała pogryziona i już spuchnięta od tego ręka :placz: ganiałam 5 komarów przez 30 min, ale zabiłam wszystkie :loveu: A wstałam teoretycznie o 9.15 ale sobie leżałam, oko mi się znowu zamknęło i o 11.20 obudził mnie listonosz dzwonkiem :placz:

Posted

Po 8 mnie obudziła matka i siostra, wojna była :cool3: Miałam wtedy wstać, ale słońce nie świeciło, to stwierdziłam, że nie mam po co, bo i tak nie pójdę się poopalać :lol:
Taaa... a przed wakacjami powiedziałam sobie, że będę wcześniej wstawać i iść z rana z psami na spacer póki jest chłodno :lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja poszłam spać ok 1 w nocy, a o 3 mnie obudziły komary i cała pogryziona i już spuchnięta od tego ręka :placz: ganiałam 5 komarów przez 30 min, ale zabiłam wszystkie :loveu: A wstałam teoretycznie o 9.15 ale sobie leżałam, oko mi się znowu zamknęło i o 11.20 obudził mnie listonosz dzwonkiem :placz:[/QUOTE]

Te komary sa w tym roku jakies pojeban....e dzisiaj musiałam Nerona odganiać z komarów bo mu siadały na pysku aż piszczał bidok :shake:

też sie przebudziłam o 15:20 a w zasadzie obudzł mnie dzwiek wykaszarki i se mysle " co za debil robi hałas " i mnie olśniło ze to "mój" debil tak hałasuje bo dzisiaj był oddac krew i nie był w pracy :roll: no to mi sie oko przymkneło i sie obudziłam o 16:30 :diabloti:

[quote name='Naklejka']Po 8 mnie obudziła matka i siostra, wojna była :cool3: Miałam wtedy wstać, ale słońce nie świeciło, to stwierdziłam, że nie mam po co, bo i tak nie pójdę się poopalać :lol:
Taaa... a przed wakacjami powiedziałam sobie, że będę wcześniej wstawać i iść z rana z psami na spacer póki jest chłodno :lol:[/QUOTE]

Ja też sobie zawsze dużo planuje a jak przychodzi co do czego to nici z planów , lenistwo góra :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
zrobilam naleśniczki ze serem a teraz ide umyc łeb :diabloti:[/QUOTE]

Umyłaś już ten łeb :diabloti:

A ja o 4 rano włączałam raid'a u Theosia w pokoju, bo jakiś jeden osobnik bzyczał i nie dał mi spać :mad: Ale mnie nie ugryzł, bo go raid zniszczył :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Umyłaś już ten łeb :diabloti:

A ja o 4 rano włączałam raid'a u Theosia w pokoju, bo jakiś jeden osobnik bzyczał i nie dał mi spać :mad: Ale mnie nie ugryzł, bo go raid zniszczył :evil_lol:[/QUOTE]

umyłam umyłam , już mam suchy :p:diabloti:

ale musze powiedzieć ( napisać ) że od kiedy zażywam biotebal ( już leci 3 miesiąc ) to włosy mi sie mniej przetłuszczają , przed braniem tego specyfiku musiałam myć je codziennie a teraz umyje raz na 3-4 dni i mam spokój :multi:

a mnie teraz wiecznie gryzą :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']umyłam umyłam , już mam suchy :p:diabloti:

ale musze powiedzieć ( napisać ) że od kiedy zażywam biotebal ( już leci 3 miesiąc ) to włosy mi sie mniej przetłuszczają , [B]przed braniem tego specyfiku musiałam myć je codziennie a teraz umyje raz na 3-4 dni i mam spokój[/B] :multi:

a mnie teraz wiecznie gryzą :mad:[/QUOTE]
Poważnie? :O Ja muszę myć codziennie bo na drugi dzień mam masakrę na głowie :mdleje: Moze też kupię, drogie toto?

Posted

[quote name='vege*']Poważnie? :O Ja muszę myć codziennie bo na drugi dzień mam masakrę na głowie :mdleje: Moze też kupię, drogie toto?[/QUOTE]

powaga , ja umyłam włosy i na drugi dzien miałam tłuszcz na głowie , nie było mowy żebym codziennie nie umyła głowy , musiałam inaczej siara było wyjść na miasto , biotebal kupiłam zeby zniwelowac wypadanie włosów , myslalam ze zrobia mi sie bardziej gęste , na razie w gęstości nie widzę poprawy ale co do przetłuszczania się rewelacja !!!! M&S pisała mi żę ona zażywa go już długo , zaczęła go brać na paznokcie i mówi ze niedosy ze pomógł paznokciom to do fryzjera musi chodzić raz w miesiący bo włosy jej strasznie szybko rosną :lol: ja go zażywam dopiero 3 miesiące moze trzeba dłuzej poczekać na lepsze efekty :lol:

ja płacę 22 zł za 30 tabletek , ale jak bedziesz kupowała to proś o biotebal 5 mg bo tez sa mniejsze i pewnie mniej skuteczne a 5tki sa chyba największe :)

Guest wolfheart
Posted

skoro o włosach mowa,to ja się poddaję,moje końcówki to masakra:placz: podcinałam już,stosuję olejek,odżywkę i zero efektu.Końcówki są paskudne,powyginane,jakby pogniecione...chyba ogolę się na łyso.

Posted

[quote name='marta.k9080']skoro o włosach mowa,to ja się poddaję,moje końcówki to masakra:placz: podcinałam już,stosuję olejek,odżywkę i zero efektu.Końcówki są paskudne,powyginane,jakby pogniecione...chyba ogolę się na łyso.[/QUOTE]

jak byś miała tak zniszczone włosy jak ja to byś chyba se w łeb strzeliła a nie tylko go ogoliła :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie używam żadnych odżywek, obcinam włosy 2x do roku, idę spać z mokrymi i mam grube zdrowe włosy :eviltong:[/QUOTE]

ja mam za duzo stresów i wypadają mi garściami :roll:

Guest wolfheart
Posted

Mokre włosy są ohydne ja nie lubię jak się do mnie lepią.:shake:

Aga,ja chyba se strzelę w ten łeb...mam ochotę wyrwać te głupie kudły.:placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam za duzo stresów i wypadają mi garściami :roll:[/QUOTE]

Ja mam jeden stres mniej ;) Dziś dostałam papiery, że przyznali mi bezrobotne na rok :multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']Mokre włosy są ohydne ja nie lubię jak się do mnie lepią.:shake:

Aga,ja chyba se strzelę w ten łeb...mam ochotę wyrwać te głupie kudły.:placz:[/QUOTE]

też nie lubie nic mokrego na sobie :shake:

nie rób tego , masz ładne wlosy ;)

[quote name='magdabroy']Ja mam jeden stres mniej ;) Dziś dostałam papiery, że przyznali mi bezrobotne na rok :multi:[/QUOTE]

ooooo to gratulejszyn :loveu:

a ja spadam do pracy :roll: na szczęście to ostatnia nocka :multi: dobranoc laseczki , miłego gawędzenia ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']skoro o włosach mowa,to ja się poddaję,moje końcówki to masakra:placz: podcinałam już,stosuję olejek,odżywkę i zero efektu.Końcówki są paskudne,powyginane,jakby pogniecione...chyba ogolę się na łyso.[/QUOTE]
Ja obcinałam w lutym, codziennie je suszę i ZERO porozdwajanych końcówek :multi: No i już mi urosły od lutego prawie 7 cm :mdleje:

[quote name='dOgLoV']powaga , ja umyłam włosy i na drugi dzien miałam tłuszcz na głowie , nie było mowy żebym codziennie nie umyła głowy , musiałam inaczej siara było wyjść na miasto , biotebal kupiłam zeby zniwelowac wypadanie włosów , myslalam ze zrobia mi sie bardziej gęste , na razie w gęstości nie widzę poprawy ale co do przetłuszczania się rewelacja !!!! M&S pisała mi żę ona zażywa go już długo , zaczęła go brać na paznokcie i mówi ze niedosy ze pomógł paznokciom to do fryzjera musi chodzić raz w miesiący bo włosy jej strasznie szybko rosną :lol: ja go zażywam dopiero 3 miesiące moze trzeba dłuzej poczekać na lepsze efekty :lol:

ja płacę 22 zł za 30 tabletek , ale jak bedziesz kupowała to proś o biotebal 5 mg bo tez sa mniejsze i pewnie mniej skuteczne a 5tki sa chyba największe :)[/QUOTE]
U mnie na drugi dzień teoretycznie da się wyjść, ale ja się już z takimi wstydzę :evil_lol: A stosowałam już tak dużo różnych rzeczy na przetłuszczanie i nic nie pomagało to dałam sobie spokój, jak będę miała kasę to kupię to coś :)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie używam żadnych odżywek, obcinam włosy 2x do roku, idę spać z mokrymi i mam grube zdrowe włosy :eviltong:[/QUOTE]

czy Ty jesteś za mną spokrewniona? robię identycznie :diabloti: