Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']same alko :evil_lol: O ile pojadę, bo mam mieć wycieczke w czerwcu ;) paczajcie na to : [URL]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/206-wyzwolony-harleyowiec[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] SERIO ?! ;o o matko LOL :D ktos chce czekoladę ? :D Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95'] ktos chce czekoladę ? :D[/QUOTE] Angi mogłaś oszczędzić nam tych zdjęć :evil_lol: A jaką masz? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Talucha']ja chcę :lol:[/QUOTE] z orzechami laskowymi :loveu::loveu::loveu: <daaje> :razz: sorki Aga za spam :loveu::loveu: Quote
Talucha Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Aż serio jeść mi się zachciało, idę po płatki :lol: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Co jak co, ale nigdy nie mam zamiaru ćpać ;) A dziwki? Co ja? Lesba? :D Tak mi koleżanka pisze, że idziemy na piwo jak przyjedziemy :lol: Ale nie wiem czy się uda :( Wybrałabym się wcześniej .. :P Ja mam chipsy 8) Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']z orzechami laskowymi :loveu::loveu::loveu: <daaje> :razz: sorki Aga za spam :loveu::loveu:[/QUOTE] Orzechy dam Nuce, a czekoladę zjem :loveu: [quote name='Talucha']Aż serio jeść mi się zachciało, idę po płatki :lol:[/QUOTE] Ja zjadłam godzine temu bułkę z pomidorem i cebulą :evil_lol: [quote name='Angi']Co jak co, ale nigdy nie mam zamiaru ćpać A dziwki? Co ja? Lesba? Tak mi koleżanka pisze, że idziemy na piwo jak przyjedziemy Ale nie wiem czy się uda Wybrałabym się wcześniej .. :P Ja mam chipsy [/QUOTE] Ja też nie mam zamiaru nigdy ćpać, ja nawet w życiu papierosa nie paliłam, sam dym mnie odrzuca :lol: Ja chipsów nie jadłam chyba tydzień, muszę się odzwyczaić :placz: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 hahaha, ja też daje orzechy psiakowi :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']chodźmy wszystkie na piwo :evil_lol:[/QUOTE] Źle by się to skończyło :eviltong: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']chodźmy wszystkie na piwo :evil_lol:[/QUOTE] A stawiasz? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Naklejka']Źle by się to skończyło :eviltong:[/QUOTE] dlaczego ? :D [quote name='vege*']A stawiasz? :evil_lol:[/QUOTE] ejj, no każdy sam sobie :lol: hahahaha ;D Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Może od razu coś mocniejszego? :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95'] ejj, no każdy sam sobie :lol: hahahaha ;D[/QUOTE] ale to ty zaproponowałaś i 'zaprosiłaś' nas :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']dlaczego ? :D [/QUOTE] [quote name='Angi']Może od razu coś mocniejszego? :diabloti:[/QUOTE] Dlatego :diabloti: Mam tak zajebisty humor, że bym mogła przesadzić.... Quote
Talucha Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Na piwo chętnie jak stawiacie :D Papierosów nie paliłam, nie palę i jestem pewna, że palić nie będę. Zawsze mnie bawi opinia ludzi 'jasne, takie gadanie, na pewno będziesz palić'. To, że oni są słabi to nie znaczy, że ja też :diabloti: A mnie do tego w ogóle nie ciągnie, tak samo jak do dragów. Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Talucha']Na piwo chętnie jak stawiacie :D Papierosów nie paliłam, nie palę i jestem pewna, że palić nie będę. Zawsze mnie bawi opinia ludzi 'jasne, takie gadanie, na pewno będziesz palić'. To, że oni są słabi to nie znaczy, że ja też :diabloti: A mnie do tego w ogóle nie ciągnie, tak samo jak do dragów.[/QUOTE] Mnie też do tego nie ciągnie, a wręcz przeciwnie, mnie to odrzuca. Mnie śmieszy to jak np 16-17 latek mówi, że nie może rzucić palenia bo się tak uzależnił :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 A weźcie, najwyżej zbankrutuję :D Aneta, ja za to mam słabą głowę :evil_lol: co prawda umiar znam i nigdy się nie upiłam totalnie, ale i tak zabawnie było :D A fajki.. :D okazyjnie :D tylko ;p Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 może lepiej nie pijmy, bo jeszcze tak skończymy [url]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/179-tak-moze-skonczyc-sie-zabawa-w-sylwestra[/url] :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']A weźcie, najwyżej zbankrutuję :D Aneta, ja za to mam słabą głowę :evil_lol: co prawda umiar znam i nigdy się nie upiłam totalnie, ale i tak zabawnie było :D A fajki.. :D okazyjnie :D tylko ;p[/QUOTE] Ja mam mocny łeb, ale i umiar też ;) Quote
Talucha Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Mnie też do tego nie ciągnie, a wręcz przeciwnie, mnie to odrzuca. Mnie śmieszy to jak np 16-17 latek mówi, że nie może rzucić palenia bo się tak uzależnił :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Moja mama rzuciła po 20 latach palenia (w dodatku bez używania wszelkich e-papierosów, tabletek, plastrów itp.), mój tata palił jeszcze dłużej i rzucił, i co, da się? Da się :D Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']może lepiej nie pijmy, bo jeszcze tak skończymy [URL]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/179-tak-moze-skonczyc-sie-zabawa-w-sylwestra[/URL] :diabloti:[/QUOTE] ahahahahahaha :cool3: aby wszystkie razem, a nie tylko jedna :evil_lol::evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ja też się nie schlałam tak porządnie, nie rajcuje mnie to, zawsze zachowuję umiar ;) W sumie to ja rzadko tykam alkohol ostatnio, jedno piwko może... i to w domu :eviltong: Fajek nie paliłam i nie mam zamiaru! Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 też się nie schlałam do nie przytomności. I nie mam zamiaru :lol: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Talucha']Dokładnie :evil_lol: Moja mama rzuciła po 20 latach palenia (w dodatku bez używania wszelkich e-papierosów, tabletek, plastrów itp.), mój tata palił jeszcze dłużej i rzucił, i co, da się? Da się :D[/QUOTE] Moja mama te rzuciła, ale chyba po 25 latach palenia i te bez niczego :) [quote name='Aleksandra95']ahahahahahaha :cool3: aby wszystkie razem, a nie tylko jedna :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] taaaa :diabloti: [quote name='Naklejka']Ja też się nie schlałam tak porządnie, nie rajcuje mnie to, zawsze zachowuję umiar ;) W sumie to ja rzadko tykam alkohol ostatnio, jedno piwko może... i to w domu :eviltong: Fajek nie paliłam i nie mam zamiaru![/QUOTE] [quote name='Angi']też się nie schlałam do nie przytomności. I nie mam zamiaru :lol:[/QUOTE] Pijana do nieprzytomności dziewczyna wygląda kiepsko :shake: Mnie do fajek nie ciągnie i nigdy nie ciągnęło, szkoda na to pieniędzy, jeszcze do tego ja taki żyd jestem na kasę, że masakra:diabloti:. Quote
Recommended Posts