Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']same alko :evil_lol: O ile pojadę, bo mam mieć wycieczke w czerwcu ;)

paczajcie na to : [URL]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/206-wyzwolony-harleyowiec[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

SERIO ?! ;o o matko LOL :D

ktos chce czekoladę ? :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']
ktos chce czekoladę ? :D[/QUOTE]
Angi mogłaś oszczędzić nam tych zdjęć :evil_lol:

A jaką masz? :diabloti:

Posted

Co jak co, ale nigdy nie mam zamiaru ćpać ;) A dziwki? Co ja? Lesba? :D
Tak mi koleżanka pisze, że idziemy na piwo jak przyjedziemy :lol: Ale nie wiem czy się uda :(
Wybrałabym się wcześniej .. :P
Ja mam chipsy 8)

Posted

[quote name='Aleksandra95']z orzechami laskowymi :loveu::loveu::loveu: <daaje> :razz:

sorki Aga za spam :loveu::loveu:[/QUOTE]
Orzechy dam Nuce, a czekoladę zjem :loveu:

[quote name='Talucha']Aż serio jeść mi się zachciało, idę po płatki :lol:[/QUOTE]
Ja zjadłam godzine temu bułkę z pomidorem i cebulą :evil_lol:

[quote name='Angi']Co jak co, ale nigdy nie mam zamiaru ćpać A dziwki? Co ja? Lesba?
Tak mi koleżanka pisze, że idziemy na piwo jak przyjedziemy Ale nie wiem czy się uda
Wybrałabym się wcześniej .. :P
Ja mam chipsy [/QUOTE]
Ja też nie mam zamiaru nigdy ćpać, ja nawet w życiu papierosa nie paliłam, sam dym mnie odrzuca :lol:

Ja chipsów nie jadłam chyba tydzień, muszę się odzwyczaić :placz:

Posted

[quote name='Naklejka']Źle by się to skończyło :eviltong:[/QUOTE]

dlaczego ? :D
[quote name='vege*']A stawiasz? :evil_lol:[/QUOTE]

ejj, no każdy sam sobie :lol: hahahaha ;D

Posted

[quote name='Aleksandra95']dlaczego ? :D

[/QUOTE]

[quote name='Angi']Może od razu coś mocniejszego? :diabloti:[/QUOTE]

Dlatego :diabloti:

Mam tak zajebisty humor, że bym mogła przesadzić....

Posted

Na piwo chętnie jak stawiacie :D
Papierosów nie paliłam, nie palę i jestem pewna, że palić nie będę. Zawsze mnie bawi opinia ludzi 'jasne, takie gadanie, na pewno będziesz palić'. To, że oni są słabi to nie znaczy, że ja też :diabloti:
A mnie do tego w ogóle nie ciągnie, tak samo jak do dragów.

Posted

[quote name='Talucha']Na piwo chętnie jak stawiacie :D
Papierosów nie paliłam, nie palę i jestem pewna, że palić nie będę. Zawsze mnie bawi opinia ludzi 'jasne, takie gadanie, na pewno będziesz palić'. To, że oni są słabi to nie znaczy, że ja też :diabloti:
A mnie do tego w ogóle nie ciągnie, tak samo jak do dragów.[/QUOTE]
Mnie też do tego nie ciągnie, a wręcz przeciwnie, mnie to odrzuca.

Mnie śmieszy to jak np 16-17 latek mówi, że nie może rzucić palenia bo się tak uzależnił :diabloti:

Posted

A weźcie, najwyżej zbankrutuję :D

Aneta, ja za to mam słabą głowę :evil_lol: co prawda umiar znam i nigdy się nie upiłam totalnie, ale i tak zabawnie było :D
A fajki.. :D okazyjnie :D tylko ;p

Posted

[quote name='Aleksandra95']A weźcie, najwyżej zbankrutuję :D

Aneta, ja za to mam słabą głowę :evil_lol: co prawda umiar znam i nigdy się nie upiłam totalnie, ale i tak zabawnie było :D
A fajki.. :D okazyjnie :D tylko ;p[/QUOTE]
Ja mam mocny łeb, ale i umiar też ;)

Posted

[quote name='vege*']Mnie też do tego nie ciągnie, a wręcz przeciwnie, mnie to odrzuca.

Mnie śmieszy to jak np 16-17 latek mówi, że nie może rzucić palenia bo się tak uzależnił :diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie :evil_lol:
Moja mama rzuciła po 20 latach palenia (w dodatku bez używania wszelkich e-papierosów, tabletek, plastrów itp.), mój tata palił jeszcze dłużej i rzucił, i co, da się? Da się :D

Posted

[quote name='Angi']może lepiej nie pijmy, bo jeszcze tak skończymy [URL]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/179-tak-moze-skonczyc-sie-zabawa-w-sylwestra[/URL] :diabloti:[/QUOTE]

ahahahahahaha :cool3: aby wszystkie razem, a nie tylko jedna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też się nie schlałam tak porządnie, nie rajcuje mnie to, zawsze zachowuję umiar ;) W sumie to ja rzadko tykam alkohol ostatnio, jedno piwko może... i to w domu :eviltong:
Fajek nie paliłam i nie mam zamiaru!

Posted

[quote name='Talucha']Dokładnie :evil_lol:
Moja mama rzuciła po 20 latach palenia (w dodatku bez używania wszelkich e-papierosów, tabletek, plastrów itp.), mój tata palił jeszcze dłużej i rzucił, i co, da się? Da się :D[/QUOTE]
Moja mama te rzuciła, ale chyba po 25 latach palenia i te bez niczego :)

[quote name='Aleksandra95']ahahahahahaha :cool3: aby wszystkie razem, a nie tylko jedna :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
taaaa :diabloti:

[quote name='Naklejka']Ja też się nie schlałam tak porządnie, nie rajcuje mnie to, zawsze zachowuję umiar ;) W sumie to ja rzadko tykam alkohol ostatnio, jedno piwko może... i to w domu :eviltong:
Fajek nie paliłam i nie mam zamiaru![/QUOTE]

[quote name='Angi']też się nie schlałam do nie przytomności. I nie mam zamiaru :lol:[/QUOTE]
Pijana do nieprzytomności dziewczyna wygląda kiepsko :shake:

Mnie do fajek nie ciągnie i nigdy nie ciągnęło, szkoda na to pieniędzy, jeszcze do tego ja taki żyd jestem na kasę, że masakra:diabloti:.