*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='dOgLoV']normalnie jak byś była bliżej to bym Cię trzasnęła :eviltong: u nas jakies -5 :placz:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='kalyna'] Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi:[/QUOTE] Ja mam trochę za ramiona i starcza mi jedna farba ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='kalyna']Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi:[/QUOTE] no mi starczają dwie na styk..ale trzy nie chce,bo raz wzięłam i maiłam wrażenie takich lepiących włosów przez kilka dni:shake: ja myję co 2. dzień Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='magdabroy']:eviltong: Ja mam trochę za ramiona i starcza mi jedna farba ;)[/QUOTE] jak bym miała za ramiona to pół farby by mi stykło :roll: [quote name='marta.k9080']no mi starczają dwie na styk..ale trzy nie chce,bo raz wzięłam i maiłam wrażenie takich lepiących włosów przez kilka dni:shake: ja myję co 2. dzień[/QUOTE] to musisz mieć gęste włosy ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='dOgLoV']to musisz mieć gęste włosy ;)[/QUOTE] takie se:roll: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='kalyna']Ależ tu ciekawie :diabloti: temat zaczął się od włosów, długości, farbowania a skończył się na majtkach, a raczej ich braku :evil_lol: Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']buahahahahaha :diabloti: normalnie " na każdy temat " :diabloti: ehhh jak ja bym chciała żeby mi 2 tubki nie wystarczyły :roll: czasami ( ostatnio dość często ) pozwalam sobie myć co 2gi dzień , ale strasznie mi sie przetłuszczają włosy :shake:[/QUOTE] Ja też myję codziennie co było męczące przy moich długich włosach, teraz jest ok bo mycie i suszenie to jakieś 30 min, wcześniej ponad godzina albo i dwie jak nie suszyłam :oops: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='marta.k9080']takie se:roll:[/QUOTE] na pewno bardziej gęste niż ja ;) [quote name='vege*']Ja też myję codziennie co było męczące przy moich długich włosach, teraz jest ok bo mycie i suszenie to jakieś 30 min, wcześniej ponad godzina albo i dwie jak nie suszyłam :oops:[/QUOTE] no ja z 2 godziny susze , tzn same mi schną bo suszarki nie używam :shake: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja do jednego miejsca na głowię po prostu MUSZĘ użyć suszarki bo inaczej mi taki mały gniot powstaje i nie idzie tego ułożyć jak samo wyschnie :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja mam tak "trochę" za ramiona, ale mam ich dużo i są grube ;) fryzjerka jak mi je dzieli na pół to mówi, ze sporo osób to na całej głowie nie ma tylu włosów... ale wysokie kucyki, koki itp są dla mnie bardzo męczące... Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='magdabroy']A ja chodzę spać z mokrą głową ;)[/QUOTE] Ja kiedyś poszłam kilka razy i...NIGDY więcej :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ja tez kilka razy poszłam spać w mokrych włosach :splat:super wyglądałam na drugi dzień :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja idę spać z mokrą, a rano wstaję i normalnie rozczesuję i układam włosy ;) Quote
Ty$ka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ja idę spać z mokrą, a rano wstaję i normalnie rozczesuję i układam włosy ;)[/QUOTE]Ja tak samo ;) I nie mam żadnych rewolucji w postaci stojącego kłaczka :lol: Quote
kalyna Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='magdabroy']Ja idę spać z mokrą, a rano wstaję i normalnie rozczesuję i układam włosy ;)[/QUOTE] i ja, i ja tak robię :evil_lol: boshe nie nadążam za Wami.. tak lecicie z postami :eviltong: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 bo macie na pewno ciężkie włosy a ja mam piórka :eviltong: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='dOgLoV']bo macie na pewno ciężkie włosy a ja mam piórka :eviltong:[/QUOTE] Ja też mam ciężkie i co? jak zasnęłam z mokrymi to rano na środku miałam gniazdo :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 nie chodzę spać z mokrą głową,rano moje włosy były by do dupy:lol:,i nie suszę ich,też są w tedy do niczego Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='vege*']Ja też mam ciężkie i co? jak zasnęłam z mokrymi to rano na środku miałam gniazdo :diabloti:[/QUOTE] może masz takiego "wariota" jak mój brat :diabloti: jak miał dłuższe włosy to mu tak fajnie stały , takie gniazdko miał hehe [quote name='unikatowydiament']nie chodzę spać z mokrą głową,rano moje włosy były by do dupy:lol:,i nie suszę ich,też są w tedy do niczego[/QUOTE] dokładnie ! [quote name='M&S']Mroźne dzień dobry :)[/QUOTE] hejka :lol: u nas -4 [quote name='Angi']a mi nie starcza jedna farba :grins:[/QUOTE] a Ty masz krótkie włosy to musisz mieć mega gęste :evil_lol: [quote name='marta.k9080']hejo:p U Was też tak słonecznie?[/QUOTE] hello ;) tak :loveu: ale zimnawo :roll: Quote
M&S Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jest piękne wieczorne niebo i księżyc świeci, będzie mroźna noc;) Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='M&S']Jest piękne wieczorne niebo i księżyc świeci, będzie mroźna noc;)[/QUOTE] nas straszą ,że niby -17'C w nocy ma być :placz: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 nio mi przez te (chyba) 2 h spadło do -6 :placz: Quote
Recommended Posts