*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Angi napisał(a):A ile ma elka? :evil_lol: Nie wiem :eviltong: A teraz nie chce mi się iść mierzyć jej szyi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Lunka ma łańcuszek zaciskowy ok 63cm ,obwód w szyi ma 49cm chyba Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Angi napisał(a):buhahahahahazhahahahahahahaha, wezze naucz sie pic i wiochy nie rób xD wole robić wioche :diabloti: magdabroy napisał(a):Kurcze, szkoda że Oktoberfest jest raz do roku i tak daleko, bo bym Ci pokazała jak i ile się pije piwa :evil_lol: noooooooo , to bym na pewno zrobiła wioche przy Tobie :eviltong: Angi napisał(a):ej, mam pytanie. Ile wasze ONki mają w obwodzie? chodzi mi o szyje :evil_lol: Neron ma +/- 50 cm ;) Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a): noooooooo , to bym na pewno zrobiła wioche przy Tobie :eviltong: Przy mnie jak przy mnie, ale przy Bogdanie.... :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Ja bym Cię nauczyła pić :diabloti: myśmy sobie w DE zrobili konkurs chlania...wygrałam:diabloti: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Przy mnie jak przy mnie, ale przy Bogdanie.... :evil_lol: przy Bogdanie Sebek by zrobił bo on 2 piwa wypiję i idzie spac :diabloti: marta.k9080 napisał(a):myśmy sobie w DE zrobili konkurs chlania...wygrałam:diabloti: alkoholiczki :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):alkoholiczki :eviltong: oj tam....:diabloti: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Angi napisał(a):To Alpina ma... +/- 40 . :evil_lol: może jest troszeczkę mniejsza :lol: marta.k9080 napisał(a):oj tam....:diabloti: jednego oj tam zapomniałas napisac :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):myśmy sobie w DE zrobili konkurs chlania...wygrałam:diabloti: Bogdan się kiedyś założył, że wypije litr piwa jednym tchem ;) Nikt mu nie wierzył i wygrał flaszkę :evil_lol: dOgLoV napisał(a):przy Bogdanie Sebek by zrobił bo on 2 piwa wypiję i idzie spac :diabloti: :mdleje: To on nawet przy mnie wymięknie :evil_lol: Pasujecie do siebie :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 przede wszystkim chudsza, jednak rośnie powolutku w wszerz ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):jednego oj tam zapomniałas napisac :eviltong: :eviltong: co z wydrapaną raną Ibri? magdabroy tak to nie umiem:shake: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Bogdan się kiedyś założył, że wypije litr piwa jednym tchem ;) Nikt mu nie wierzył i wygrał flaszkę :evil_lol: :mdleje: To on nawet przy mnie wymięknie :evil_lol: Pasujecie do siebie :diabloti: i napisz mi jeszcze ze tą flaszke na ten litr piwa jeszcze wypil :crazyeye: buahahha :diabloti: to na pewno :eviltong: Angi napisał(a):przede wszystkim chudsza, jednak rośnie powolutku w wszerz ;) u Ciebie na pewno się " rozrośnie " troszke czasu i jej nie poznamy :loveu: marta.k9080 napisał(a)::eviltong: co z wydrapaną raną Ibri? troszeczkę zaschła , przemywamy jej rumiankiem i mamy taką maść od veta do smarowania , jak tu przyjdzie to zrobię jej zdjęcie ale póki co się gdzieś wygrzewa ale nie mogę jej odszukac wzrokiem :lol: Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a): magdabroy tak to nie umiem:shake: Ja też nie, ale mój mąż kooooooocha piwo, więc... ;) Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):i napisz mi jeszcze ze tą flaszke na ten litr piwa jeszcze wypil :crazyeye: Samobójcą to on nie jest :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):troszeczkę zaschła , przemywamy jej rumiankiem i mamy taką maść od veta do smarowania , jak tu przyjdzie to zrobię jej zdjęcie ale póki co się gdzieś wygrzewa ale nie mogę jej odszukac wzrokiem :lol: nie mogę sobie wyobrazić jak ona się drapała,że zrobiła sobie takie coś:shake: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Samobójcą to on nie jest :shake: no ja myśle :diabloti: kiedys potrafiłam dużo wypić , 4, 5 piwek i miałam dosyć , wpadałam po stół ale teraz ........ Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):no ja myśle :diabloti: kiedys potrafiłam dużo wypić , 4, 5 piwek i miałam dosyć , wpadałam po stół ale teraz ........ Starzejesz się :diabloti: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie mogę sobie wyobrazić jak ona się drapała,że zrobiła sobie takie coś:shake: sama nie wiem :roll: musiało ją mega swędzieć :roll: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Starzejesz się :diabloti: taaaaaaaaaaaa , coraz młodsza nie jestem :eviltong: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 mam zdjęcia , dwa :eviltong: smacznego :roll: Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Fuj :roll: To się wysiliłaś z tymi zdjęciami :mad: Dawaj teraz jakieś "normalne" foty :) Quote
Recommended Posts