łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 marta.k9080 napisał(a):a ja mam z natury ciemny blond (ale taki okropny :placz:) w wieku 15lat zaczęłam farbować, kilka lat miałam czarne włosy ,kochałam je ale zachciało mi się eksperymentów i obecnie mam kasztanowe:roll: nie są mega zniszczone tylko końcówki wymagają reperacji ciemny blond to fajny kolor , wszystko na niego łapnie ;) vege* napisał(a):Ja mam taki jaki Salma ma na dole :) http://4.bp.blogspot.com/-_4i1wFsAhQo/TyaHHLtTxwI/AAAAAAAADYk/9rqgjzChNLM/s1600/ombrehair2.jpg to ja teraz tez mam cos w tym stylu , moze ciut ciemniejsze ;) magdabroy napisał(a):Mojej mamie jak się nie chciało iść do łazienki sikać, to mówiła, że nie lubi majtek ściągać :evil_lol: buahahaahahaha :diabloti: jo nie nosze majtek hehe :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a): buahahaahahaha :diabloti: jo nie nosze majtek hehe :eviltong: To jak chodzisz w jeansach, to musisz być "tam" nieźle podrapana :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):To jak chodzisz w jeansach, to musisz być "tam" nieźle podrapana :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: chodze tylko w jeansach :eviltong: Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!:diabloti::evil_lol::mad: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 M&S napisał(a):Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!:diabloti::evil_lol::mad: Co? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 i znów rozpusta....:diabloti::evil_lol: Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):Co? :diabloti: No nic w zasadzie:eviltong: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 marta.k9080 napisał(a):i znów rozpusta....:diabloti::evil_lol: Gdzie? :crazyeye::evil_lol: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 w moim wątku ? rozpusta? a feeeee :eviltong: Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a):w moim wątku ? rozpusta? a feeeee :eviltong: Widzisz i nie grzmisz:evil_lol: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):To jak chodzisz w jeansach, to musisz być "tam" nieźle podrapana :evil_lol: A moze Aga chodzi w spódnicach :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):Gdzie? :crazyeye::evil_lol: dOgLoV napisał(a):w moim wątku ? rozpusta? a feeeee :eviltong: nie no tu jak zwykle cnotliwie...:siara: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 M&S napisał(a):Widzisz i nie grzmisz:evil_lol: Ja grzmie cały czas :diabloti: vege* napisał(a):A moze Aga chodzi w spódnicach :diabloti: NEVER ! :roll: ide z psami na troche przed dom , za jakies pół godziny wrócę mam nadzieję , chyba że w zaspę wejde i utknę :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 vege* napisał(a):A moze Aga chodzi w spódnicach :diabloti: Raczej nie, bo: dOgLoV napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: chodze tylko w jeansach :eviltong: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a): ide z psami na troche przed dom , za jakies pół godziny wrócę mam nadzieję , chyba że w zaspę wejde i utknę :diabloti: Bardzo możliwe :diabloti: Quote
vege* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):Raczej nie, bo: Wiem, doczytałam po fakcie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):Raczej nie, bo: :roflt::roflt::roflt::roflt: M&S napisał(a):Weź łopatę ;) stała oparta o dom , w razie co :diabloti: vege* napisał(a):Wiem, doczytałam po fakcie :evil_lol: :diabloti: kurcze ale zimno :roll: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 M&S napisał(a):U nas też zimno:shake: coś słyszałam że w przyszłym tygodniu ma przyjść ocieplenie , ale jakos nie potrafię w to uwierzyć :roll: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 magdabroy napisał(a):A u mnie +4 :eviltong: normalnie jak byś była bliżej to bym Cię trzasnęła :eviltong: u nas jakies -5 :placz: Quote
kalyna Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ależ tu ciekawie :diabloti: temat zaczął się od włosów, długości, farbowania a skończył się na majtkach, a raczej ich braku :evil_lol: Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi: Quote
łamAga Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 kalyna napisał(a):Ależ tu ciekawie :diabloti: temat zaczął się od włosów, długości, farbowania a skończył się na majtkach, a raczej ich braku :evil_lol: Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi: buahahahahaha :diabloti: normalnie " na każdy temat " :diabloti: ehhh jak ja bym chciała żeby mi 2 tubki nie wystarczyły :roll: czasami ( ostatnio dość często ) pozwalam sobie myć co 2gi dzień , ale strasznie mi sie przetłuszczają włosy :shake: Quote
*Magda* Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 dOgLoV napisał(a):normalnie jak byś była bliżej to bym Cię trzasnęła :eviltong: u nas jakies -5 :placz: :eviltong: kalyna napisał(a): Ja się pytam, jakie macie te włosy, bo jak ja ostatnio farbowałam to mi ledwo 2 tubki starczyły :roll: i przestałam farbować :eviltong: codziennie myjesz włosy :crazyeye: ja co 3 dni :multi: Ja mam trochę za ramiona i starcza mi jedna farba ;) Quote
Recommended Posts