M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='magdabroy']Fakt ;) Tylko mało :([/QUOTE] No tak, mało... Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']Fajne zdjęcia :)[/QUOTE] dzięki :lol: [quote name='magdabroy']Fakt ;) Tylko mało :([/QUOTE] mało bo nie ma co focić :roll: kotki tylko śpią i to za firanką wtedy nie idzie w ogóle robić zdjęc :shake: [quote name='Aleksandra95']nadrabiam galerie :) Pepsi jaki śpioszek:loveu:[/QUOTE] hejka ;) Quote
Ty$ka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Hej Aguś. Jakie urocze zdjęcia :) Cieszę się, że Ibri nie musiała mieć zabiegu. Oby z dziąsełkami było coraz lepiej :) Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej Aguś. Jakie urocze zdjęcia :) Cieszę się, że Ibri nie musiała mieć zabiegu. Oby z dziąsełkami było coraz lepiej :)[/QUOTE] hejka ;) dziekuję :loveu: też się bardzo cieszymy :multi: [B]a tak Ibri przeszkadza panu w korzystaniu z komputera[/B] :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00849_zps8e284863.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00853_zps0ac21ae6.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00856_zpsa8d13b28.jpg[/IMG] :lol: i uciekam do pracy ;) miłego wieczorku ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='magdabroy']Miłej pracy :)[/QUOTE] dziekuję :loveu: Quote
phase Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Ibri jednak nie musiała mieć dzisiaj robionego tego zabiegu :multi: nie potrzebnie tylko była dzisiaj głodzona od samego rana ale trudno , teraz zjadła pół saszetki karmy i jest prze szczęśliwa :loveu: dziąsełka wyglądają lepiej :loveu: [/QUOTE] Dobrze się czyta takie wieści. :) A kocurki no piękne, piękne. :):lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 to się upiekło Ibri...cieszę się ,że z dziąsełkami lepiej:multi: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Witaj Miałam bardzo dużo nadrabiania, ale dałam radę. czemu tylko kilka fotek wstawiłaś a paplaniny pełno? :mad: Quote
łamAga Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Angi']papatki :loveu:[/QUOTE] :lol::loveu: [quote name='M&S']Dzień dobry :)[/QUOTE] dobry wieczór :loveu: [quote name='phase']Dobrze się czyta takie wieści. :) A kocurki no piękne, piękne. :):lol:[/QUOTE] dziękuje :loveu: [quote name='marta.k9080']to się upiekło Ibri...cieszę się ,że z dziąsełkami lepiej:multi:[/QUOTE]:multi: My też się cieszymy :multi:ale Ibri chyba najbardziej :loveu: [quote name='Izabela124.']Witaj Miałam bardzo dużo nadrabiania, ale dałam radę. czemu tylko kilka fotek wstawiłaś a paplaniny pełno? :mad:[/QUOTE] A bo ja nie lubie zimy i wtedy robię mało fotek , strasznie mi ręce marzna i od razu bolą mnie jak cholercia :roll: ale właśnie znalazłam na ścianie wielkiego obrzydliwego długonożnego pająka :eek2: więc chyba wiosna idzie :loveu: Kurcze nie położyłam sie po nocce spać , a o 15stej z minutami leciał "kogiel mogiel" i tak go obejrzałam że teraz wstałam :diabloti: otwarłam oczy a Sebasian mówi do mnie " wiesz co przespałaś ??" ja " co ??" On " hachiko leciał w tv " :angryy: Quote
kalyna Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='dOgLoV']" On " hachiko leciał w tv " :angryy:[/QUOTE] poważnie? buuuu :placz::placz: teraz nie uśniesz, ale jak kochasz spać tak jak ja to nie będziesz mieć problemu :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='kalyna']poważnie? buuuu :placz::placz: teraz nie uśniesz, ale jak kochasz spać tak jak ja to nie będziesz mieć problemu :evil_lol:[/QUOTE] Nioooo poważnie :placz: Sebastian mówił że płakał jak dziecko a tesciowa dopiero :diabloti: twardziele :diabloti: Ja nie mam problemu z tym , będe spała jak niemowle :diabloti: Quote
łamAga Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='vege*']Hachiko jest też jutro o 9 rano ;)[/QUOTE] ooo widzisz :lol: ale ja i tak wole filmy oglądać po południu / wieczorem a rano planuję dłuższy spacerek z psami :lol: Quote
kalyna Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='vege*']Hachiko jest też jutro o 9 rano ;)[/QUOTE] nie mam TV w Poznaniu.. o jak ja cierpię :placz: [quote name='dOgLoV']Nioooo poważnie :placz: Sebastian mówił że płakał jak dziecko a tesciowa dopiero :diabloti: twardziele :diabloti: Ja nie mam problemu z tym , będe spała jak niemowle :diabloti:[/QUOTE] sama byś ryczała :eviltong: Ja mam zakaz włączania takich filmów, bo każdy ryczy i nikt się nie chce przyznać :lol: Quote
łamAga Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='kalyna']nie mam TV w Poznaniu.. o jak ja cierpię :placz: sama byś ryczała :eviltong: Ja mam zakaz włączania takich filmów, bo każdy ryczy i nikt się nie chce przyznać :lol:[/QUOTE] na torrentach możesz sobie go ściągnąć ;) każdy zawsze ściemnia że nie beczy :diabloti: Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Zaglądam niedzielnie do Was. Miłego dnia :) Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 przegapiłam film :shake: dzień dobry Wam:p Quote
YxNinaxY Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 a ja obejrzałam dzisiaj, płakałam jak głupia.. dobrze, że sama w domu byłam:roll: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='M&S']Zaglądam niedzielnie do Was. Miłego dnia :)[/QUOTE] hejka ;) dziekujemy i wzajemnie :loveu: [quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE] dzień doberek :loveu: [quote name='marta.k9080']przegapiłam film :shake: dzień dobry Wam:p[/QUOTE] hejka ;) ja też nie oglądałam ;) [quote name='YxNinaxY']a ja obejrzałam dzisiaj, płakałam jak głupia.. dobrze, że sama w domu byłam:roll:[/QUOTE] z kimś raźniej by Ci się płakało :lol: My właśnie wróciliśmy ze spacerku , dużo zdjęć nie mam bo zapomniałam zmienić obiektywu i miałam krótki :oops: Quote
agaga21 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 super, że z ibri idzie ku dobremu! bardzo się cieszę :) Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='agaga21']super, że z ibri idzie ku dobremu! bardzo się cieszę :)[/QUOTE] też bardzo się cieszymy :lol: z tym że w tej chorobie jest raz lepiej raz gorzej więc ...... wszystko jeszcze przed nami ;) Quote
Recommended Posts