łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='M&S']U nas też coś popaduje...[/QUOTE] dosyć mam tej pory roku :shake: macie na tą wstretną pogode ładny uśmiech :lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00623_zps51432c0e.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='dOgLoV']dosyć mam tej pory roku :shake:macie na tą wstretną pogode ładny uśmiech :lol:[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00623_zps51432c0e.jpg[/IMG][/QUOTE]To dopiero początek takiej aury....... Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='dOgLoV'] [B]Watacha [/B]szafki puste bo dopiero wstawione :lol: a żelaza to pewnie mi brakuję a magnezu to na 100% bo pije dużo kawy a ostatnio nie zażywałam nic w tabletkach , chociaż czasami codziennie jem magnez a spac mi sie chce ciągle ;) multicytat nadal strajkuje :shake:[/QUOTE] Ty Doglovciu to chyba masz alergię, więc ta senność to może też być przez kontakt z alergenem.Zresztą powodów może być tysiąc, dopiero kumulując ze sobą różne objawy można dopatrzeć się przyczyny.Tak mi się wydaje przynajmniej. Quote
vege* Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Angi']a u nas pada śnieg :multi:[/QUOTE] I z czego ty się cieszysz, zaraz się rozpuści i będzie wielkie bajoro :loveu: :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Już jest bajoro :evil_lol: Cholerny snieg, cała mokra przez niego byłam.... Quote
angineuuka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='vege*']I z czego ty się cieszysz, zaraz się rozpuści i będzie wielkie bajoro :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] nam na osiedlu drogę robią, ciągle mam bajoro... Więc jestem przyzwyczajona :diabloti: Quote
phase Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00623_zps51432c0e.jpg[/url] księżniczka. :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Czekam na więcej dziecięcych zdjęć :) Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Tak mam alergie i mimo że jest zima to ciągle mam zatkany nos :angryy: u nas tez cały czas sypie śnieg ale chyba z deszczem , nawet nie wychodze tego sprawdzić ale rano było bardzo nieprzyjemnie brrrrr :roll: zdjęć mam dużo dziecięcych ale brak chęci na wstawianie :shake: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Tak mam alergie i mimo że jest zima to ciągle mam zatkany nos :angryy: u nas tez cały czas sypie śnieg ale chyba z deszczem , nawet nie wychodze tego sprawdzić ale rano było bardzo nieprzyjemnie brrrrr :roll: zdjęć mam dużo dziecięcych ale brak chęci na wstawianie :shake:[/QUOTE] No właśnie, jak masz zatkany nos to znaczy, że alergen jest gdzieś w domu.Może kurz?Ja mam czasami kichawkę jak siedzę przy kompie, najczęsciej jak mam trochę nieodkurzoną klawiaturkę.Na dworze pewnie spać Ci się nie chce ;) Quote
Talucha Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 U nas też taka pogoda, śnieg z deszczem, nic się nie chce :shake: Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Miałam robione testy na kurz i roztocza i niby nie jestem na nie uczulona a jak siedze w domu to ledwo oddycham , i ciagle mam pod reka krople do nosa bo inaczej noc mam nieprzespaną a na dworze tak jak mówisz zatkany nos "znika" :roll: u nas jest coraz bardziej biało, świat jest pokryty mokrym paskudztwem :placz: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja mam na ziemniaki i jajka, a też mi nie wyszło.Lek powiedziała mi , że te badania nie zawsze wychodzą dobrze, dlatego najlepiej samemu obserwować swój organizm, na co i jak reaguje. Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 To ja mam chyba na śnieg bo dzisiaj to w ogóle oddychac nie mogę :angryy: Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cześć :) Kotki jakie ciekawskie :evil_lol: Marysia :loveu: Poproszę o więcej jej zdjęć :loveu: U nas pada deszcz ze śniegiem i jest poniżej zera, więc ślizgawa niesamowita :shake: Mam dość takiej pogody. Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='WATACHA']No to "fajnie"[/QUOTE] na całe szczęście wymyślili cos takiego jak krople do nosa wiec da sie wytrzymac ;) [quote name='Ty$ka']Cześć :) Kotki jakie ciekawskie :evil_lol: Marysia :loveu: Poproszę o więcej jej zdjęć :loveu: U nas pada deszcz ze śniegiem i jest poniżej zera, więc ślizgawa niesamowita :shake: Mam dość takiej pogody.[/QUOTE] Ja wiedziałam że jak bede musiała jechac rowerem do pracy to pogoda sie popsuje i masz , zgadłam :roll: dzisiaj juz chyba zdjec nie dodam :shake: normalni jakaś depresja mnie owładnęła :shake: Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='bira']A u mnie wiosna :-) Ciepło i slonecznie :-)[/QUOTE] To zamień się , na pewno nie musisz jechac rowerem do pracy :eviltong: Quote
bira Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Do pracy nie, wszędzie grzeje na rowerze obwieszona z obu stron dziećmi ;-) Ale przyzwyczaiłam się Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='bira']Do pracy nie, wszędzie grzeje na rowerze obwieszona z obu stron dziećmi ;-) Ale przyzwyczaiłam się[/QUOTE] Oj to nie zazdroszczę , ja niby też się przyzwyczaiłam ale jak jest mokro i zimno to strasznie sie jeździ :roll: Quote
*Magda* Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dobry wieczór Aguś :) [quote name='bira']A u mnie wiosna :-) Ciepło i slonecznie :-)[/QUOTE] U mnie podobnie, tylko że bez słońca ;) Quote
Recommended Posts