Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']U nas też coś popaduje...[/QUOTE]

dosyć mam tej pory roku :shake:

macie na tą wstretną pogode ładny uśmiech :lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00623_zps51432c0e.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']dosyć mam tej pory roku :shake:macie na tą wstretną pogode ładny uśmiech :lol:[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00623_zps51432c0e.jpg[/IMG][/QUOTE]To dopiero początek takiej aury.......

Posted

[quote name='dOgLoV'] [B]Watacha [/B]szafki puste bo dopiero wstawione :lol: a żelaza to pewnie mi brakuję a magnezu to na 100% bo pije dużo kawy a ostatnio nie zażywałam nic w tabletkach , chociaż czasami codziennie jem magnez a spac mi sie chce ciągle ;) multicytat nadal strajkuje :shake:[/QUOTE] Ty Doglovciu to chyba masz alergię, więc ta senność to może też być przez kontakt z alergenem.Zresztą powodów może być tysiąc, dopiero kumulując ze sobą różne objawy można dopatrzeć się przyczyny.Tak mi się wydaje przynajmniej.

Posted

[quote name='Angi']a u nas pada śnieg :multi:[/QUOTE]
I z czego ty się cieszysz, zaraz się rozpuści i będzie wielkie bajoro :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']I z czego ty się cieszysz, zaraz się rozpuści i będzie wielkie bajoro :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

nam na osiedlu drogę robią, ciągle mam bajoro... Więc jestem przyzwyczajona :diabloti:

Posted

Tak mam alergie i mimo że jest zima to ciągle mam zatkany nos :angryy:

u nas tez cały czas sypie śnieg ale chyba z deszczem , nawet nie wychodze tego sprawdzić ale rano było bardzo nieprzyjemnie brrrrr :roll:

zdjęć mam dużo dziecięcych ale brak chęci na wstawianie :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak mam alergie i mimo że jest zima to ciągle mam zatkany nos :angryy:

u nas tez cały czas sypie śnieg ale chyba z deszczem , nawet nie wychodze tego sprawdzić ale rano było bardzo nieprzyjemnie brrrrr :roll:

zdjęć mam dużo dziecięcych ale brak chęci na wstawianie :shake:[/QUOTE]

No właśnie, jak masz zatkany nos to znaczy, że alergen jest gdzieś w domu.Może kurz?Ja mam czasami kichawkę jak siedzę przy kompie, najczęsciej jak mam trochę nieodkurzoną klawiaturkę.Na dworze pewnie spać Ci się nie chce ;)

Posted

Miałam robione testy na kurz i roztocza i niby nie jestem na nie uczulona a jak siedze w domu to ledwo oddycham , i ciagle mam pod reka krople do nosa bo inaczej noc mam nieprzespaną a na dworze tak jak mówisz zatkany nos "znika" :roll:

u nas jest coraz bardziej biało, świat jest pokryty mokrym paskudztwem :placz:

Posted

Ja mam na ziemniaki i jajka, a też mi nie wyszło.Lek powiedziała mi , że te badania nie zawsze wychodzą dobrze, dlatego najlepiej samemu obserwować swój organizm, na co i jak reaguje.

Posted

Cześć :)
Kotki jakie ciekawskie :evil_lol:

Marysia :loveu: Poproszę o więcej jej zdjęć :loveu:

U nas pada deszcz ze śniegiem i jest poniżej zera, więc ślizgawa niesamowita :shake: Mam dość takiej pogody.

Posted

[quote name='WATACHA']No to "fajnie"[/QUOTE]

na całe szczęście wymyślili cos takiego jak krople do nosa wiec da sie wytrzymac ;)

[quote name='Ty$ka']Cześć :)
Kotki jakie ciekawskie :evil_lol:

Marysia :loveu: Poproszę o więcej jej zdjęć :loveu:

U nas pada deszcz ze śniegiem i jest poniżej zera, więc ślizgawa niesamowita :shake: Mam dość takiej pogody.[/QUOTE]

Ja wiedziałam że jak bede musiała jechac rowerem do pracy to pogoda sie popsuje i masz , zgadłam :roll:

dzisiaj juz chyba zdjec nie dodam :shake: normalni jakaś depresja mnie owładnęła :shake:

Posted

[quote name='bira']Do pracy nie, wszędzie grzeje na rowerze obwieszona z obu stron dziećmi ;-) Ale przyzwyczaiłam się[/QUOTE]

Oj to nie zazdroszczę , ja niby też się przyzwyczaiłam ale jak jest mokro i zimno to strasznie sie jeździ :roll: