kalyna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV'] mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll:[/QUOTE] noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='marta.k9080']jak ja marzę o licznym stadku...:-( ale na razie musi mi wystarczyć moja jedna panna:loveu: Ta kotka jest taka śliczna,ładniejszej chyba w życiu nie widziałam:loveu:[/QUOTE] jeszcze bediesz miała "swoje" stadko :lol: mi tez sie strasznie podoba :loveu: [quote name='magdabroy']A ja widziałam: Pepsi i Ibri :loveu:[/QUOTE] dziekuję Madziu :loveu::loveu::loveu::loveu: ja troche inaczej na to patrze bo je juz mam wiec tamta mi sie mega bardzo podoba bo jest "inna" niż one :loveu: [quote name='kalyna']noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='dOgLoV']Niestety na dobre moge sie pożegnać z adopcja tej kotki , okazalo sie ze mieszka z nia 8 miesieczny kocurek rudy też MC i najlepiej żeby były adoptowane razem :roll:[/QUOTE] Najlepiej to chyba nie znaczy koniecznie? Może jeszcze się dopytaj ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='agaciaaa']Najlepiej to chyba nie znaczy koniecznie? Może jeszcze się dopytaj ;)[/QUOTE] Nie miała bym serca ich rozdzielać :shake: umyłam trzy okna , powiesiłam firankę , umyłam podłogę w pokoju ( była czysta może jakaś minutę ) , pozmywałam i padam na twarz :mdleje:ale jak wypiję kawe to czeka mnie jeszcze starcie kurzy , chociaz nie wiem po co bo do świat i tak zarosne kurzem , nigdy wiecej nie chce ciemnych mebli :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Pepsi i Irbi to cudeńka ,ale właśnie tamta jest taka inna i przez to przeurocza:loveu: Szkoda,że adopcji nie będzie,ale ja też bym nie rozdzieliła zwierzaków... Brawa za pracowitość:klacz: wysącz kawę i do dzieła.Mnie czeka odkłaczanie dywanów,mebli itp ,ale to chleb powszedni:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='marta.k9080']Pepsi i Irbi to cudeńka ,ale właśnie tamta jest taka inna i przez to przeurocza:loveu: Szkoda,że adopcji nie będzie,ale ja też bym nie rozdzieliła zwierzaków... Brawa za pracowitość:klacz: wysącz kawę i do dzieła.Mnie czeka odkłaczanie dywanów,mebli itp ,ale to chleb powszedni:evil_lol:[/QUOTE] ja odklacze legowisko , Neron sie połozy na nim i juz nie widac ze bylo odklaczane :shake: [quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='M&S']Witanko środowe:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Qwendi przez 30 min stała , patrzyła na furtkę i darła mordę aż jej nie zaciągnełam do domu siłą , normalnie do głowy dostała a przecież cieczka juz jej sie skończyla:angryy: jak dalej jej bedzie tak odpierdzielac to chyba predzej niz w piatek ją scignie koniec swiata :angryy: jak ja jej nie zatłukę to zrobi to moja teściowa :mad: a Neron lezy koło mnie i nie wie co sie dzieję :shake: Quote
Aleksa. Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 rany, współczuję.. Dora też nieźle wyła.. Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']rany, współczuję.. Dora też nieźle wyła..[/QUOTE] Teraz siedzi w domu i drzwi rozwala .... Quote
M&S Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 I co z tą piękną? [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/url] Bierzesz? A tak na marginesie, moi znajomi kociarze mówią, że trzy koty to liczba do kitu....;) Quote
Naklejka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A mój kochany tybetanek nie drze japy bez potrzeby :loveu: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='M&S']I co z tą piękną? [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/URL] Bierzesz? A tak na marginesie, moi znajomi kociarze mówią, że trzy koty to liczba do kitu....;)[/QUOTE] niestety nie biorę :roll: jest do adopcji z kocurkiem 8 miesięcznym a na 4ry koty sie nie zdecyduję :shake: a dlaczego 3 to do kitu ?? bo nieparzyście ?? Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Naklejka']A mój kochany tybetanek nie drze japy bez potrzeby :loveu:[/QUOTE] moja widocznie jest nienormalna :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ja słyszałam, że zabawa zaczyna się od czterech kotów :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Angi']ja słyszałam, że zabawa zaczyna się od czterech kotów :evil_lol:[/QUOTE] pod warunkiem ze nie posiada sie juz 2 psów :eviltong: Quote
M&S Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']niestety nie biorę :roll: jest do adopcji z kocurkiem 8 miesięcznym a na 4ry koty sie nie zdecyduję :shake: a dlaczego 3 to do kitu ?? bo nieparzyście ??[/QUOTE] Eee tam, a co to są 4 koty.....drobiazg:) Koty ponoć muszą być do pary.... Quote
M&S Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Angi']ja słyszałam, że zabawa zaczyna się od czterech kotów :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie tak. [quote name='dOgLoV']pod warunkiem ze nie posiada sie juz 2 psów :eviltong:[/QUOTE] Guzik prawada:eviltong: Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Hej Aguś :) A jak u Nerona z jedzeniem? Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Nie chce przesadzać z ilością zwierzat w domu , boje sie ze teraz wzieli bysmy 2 pozniej nastepne i nastepne .... Quote
łamAga Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='magdabroy']Hej Aguś :) A jak u Nerona z jedzeniem?[/QUOTE] hejka ;) na poczatku nie chciał jeśc ale chyba zgłodnial bo wczoraj aż garnek wylizał a dzisiaj też ładnie wyczyścił miseczkę :loveu: Quote
*Magda* Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']hejka ;) na poczatku nie chciał jeśc ale chyba zgłodial bo wczoraj aż garnek wylizał a dzisiaj też ładnie wyczyścił miseczkę :loveu:[/QUOTE] To może nie będzie z nim tak źle ;) Quote
M&S Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie chce przesadzać z ilością zwierzat w domu , boje sie ze teraz wzieli bysmy 2 pozniej nastepne i nastepne ....[/QUOTE] To później nie weźmiesz. Quote
Recommended Posts