Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
mam nadzieję że do nas się nic nie " przyplata" bo tez nie potrafiła bym przejśc obojętni obok potrzebującego zwierzaczka :roll:[/QUOTE]

noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak ja marzę o licznym stadku...:-( ale na razie musi mi wystarczyć moja jedna panna:loveu:

Ta kotka jest taka śliczna,ładniejszej chyba w życiu nie widziałam:loveu:[/QUOTE]

jeszcze bediesz miała "swoje" stadko :lol:

mi tez sie strasznie podoba :loveu:

[quote name='magdabroy']A ja widziałam: Pepsi i Ibri :loveu:[/QUOTE]

dziekuję Madziu :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja troche inaczej na to patrze bo je juz mam wiec tamta mi sie mega bardzo podoba bo jest "inna" niż one :loveu:

[quote name='kalyna']noo co innego jak coś przypląta się, a co innego jak ciągle coś za mną chodzi :splat::splat:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niestety na dobre moge sie pożegnać z adopcja tej kotki , okazalo sie ze mieszka z nia 8 miesieczny kocurek rudy też MC i najlepiej żeby były adoptowane razem :roll:[/QUOTE]

Najlepiej to chyba nie znaczy koniecznie? Może jeszcze się dopytaj ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Najlepiej to chyba nie znaczy koniecznie? Może jeszcze się dopytaj ;)[/QUOTE]

Nie miała bym serca ich rozdzielać :shake:

umyłam trzy okna , powiesiłam firankę , umyłam podłogę w pokoju ( była czysta może jakaś minutę ) , pozmywałam i padam na twarz :mdleje:ale jak wypiję kawe to czeka mnie jeszcze starcie kurzy , chociaz nie wiem po co bo do świat i tak zarosne kurzem , nigdy wiecej nie chce ciemnych mebli :shake:

Guest wolfheart
Posted

Pepsi i Irbi to cudeńka ,ale właśnie tamta jest taka inna i przez to przeurocza:loveu:
Szkoda,że adopcji nie będzie,ale ja też bym nie rozdzieliła zwierzaków...

Brawa za pracowitość:klacz: wysącz kawę i do dzieła.Mnie czeka odkłaczanie dywanów,mebli itp ,ale to chleb powszedni:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Pepsi i Irbi to cudeńka ,ale właśnie tamta jest taka inna i przez to przeurocza:loveu:
Szkoda,że adopcji nie będzie,ale ja też bym nie rozdzieliła zwierzaków...

Brawa za pracowitość:klacz: wysącz kawę i do dzieła.Mnie czeka odkłaczanie dywanów,mebli itp ,ale to chleb powszedni:evil_lol:[/QUOTE]

ja odklacze legowisko , Neron sie połozy na nim i juz nie widac ze bylo odklaczane :shake:

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś :)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

Qwendi przez 30 min stała , patrzyła na furtkę i darła mordę aż jej nie zaciągnełam do domu siłą , normalnie do głowy dostała a przecież cieczka juz jej sie skończyla:angryy:

jak dalej jej bedzie tak odpierdzielac to chyba predzej niz w piatek ją scignie koniec swiata :angryy: jak ja jej nie zatłukę to zrobi to moja teściowa :mad:

a Neron lezy koło mnie i nie wie co sie dzieję :shake:

Posted

I co z tą piękną?
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/url]

Bierzesz?

A tak na marginesie, moi znajomi kociarze mówią, że trzy koty to liczba do kitu....;)

Posted

[quote name='M&S']I co z tą piękną?
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/URL]

Bierzesz?

A tak na marginesie, moi znajomi kociarze mówią, że trzy koty to liczba do kitu....;)[/QUOTE]

niestety nie biorę :roll: jest do adopcji z kocurkiem 8 miesięcznym a na 4ry koty sie nie zdecyduję :shake:

a dlaczego 3 to do kitu ?? bo nieparzyście ??

Posted

[quote name='dOgLoV']niestety nie biorę :roll: jest do adopcji z kocurkiem 8 miesięcznym a na 4ry koty sie nie zdecyduję :shake:

a dlaczego 3 to do kitu ?? bo nieparzyście ??[/QUOTE]

Eee tam, a co to są 4 koty.....drobiazg:)

Koty ponoć muszą być do pary....

Posted

[quote name='Angi']ja słyszałam, że zabawa zaczyna się od czterech kotów :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie tak.

[quote name='dOgLoV']pod warunkiem ze nie posiada sie juz 2 psów :eviltong:[/QUOTE]

Guzik prawada:eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Hej Aguś :)

A jak u Nerona z jedzeniem?[/QUOTE]

hejka ;)

na poczatku nie chciał jeśc ale chyba zgłodnial bo wczoraj aż garnek wylizał a dzisiaj też ładnie wyczyścił miseczkę :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

na poczatku nie chciał jeśc ale chyba zgłodial bo wczoraj aż garnek wylizał a dzisiaj też ładnie wyczyścił miseczkę :loveu:[/QUOTE]

To może nie będzie z nim tak źle ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie chce przesadzać z ilością zwierzat w domu , boje sie ze teraz wzieli bysmy 2 pozniej nastepne i nastepne ....[/QUOTE]

To później nie weźmiesz.