łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Oj tam od razu niebezpieczne , ja wczoraj idąc do lazienki tez dostałam z łapy od Ibri ale ona chciała tylko zwrócić na siebie uwagę :evil_lol: Quote
phase Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV'] dlaczego ? boisz sie kotów ?? :crazyeye::evil_lol: [/QUOTE] Ty, Ty, Ty! :eviltong::evil_lol: [quote name='Angi']kotom w schronisku nie ma co się dziwić. ;)[/QUOTE] Akurat muszę przyznać, że w moim schronisku naprawdę koty są jakieś nadzwyczaj miłe, łaszą się, szukają kontaktu z człowiekiem. Quote
Guest wolfheart Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam od razu niebezpieczne , ja wczoraj idąc do lazienki tez dostałam z łapy od Ibri ale ona chciała tylko zwrócić na siebie uwagę :evil_lol:[/QUOTE] nokaut i ja zaliczyłam od Luny ,wczoraj w amoku zabawy,walnęła mnie łapą w usta i mam jakieś 2cm różowej kreski nad górą wargą:evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00204_zpsb215fc94.jpg[/URL] leniuszki:loveu:...nie dziwota w taką chlapę Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='phase']Ty, Ty, Ty! :eviltong::evil_lol: Akurat muszę przyznać, że w moim schronisku naprawdę koty są jakieś nadzwyczaj miłe, łaszą się, szukają kontaktu z człowiekiem.[/QUOTE] Nasze się łaszą ale i potrafią zaczepić człowieka w najmniej spodziewanym momencie :evil_lol: [quote name='marta.k9080']nokaut i ja zaliczyłam od Luny ,wczoraj w amoku zabawy,walnęła mnie łapą w usta i mam jakieś 2cm różowej kreski nad górą wargą:evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00204_zpsb215fc94.jpg[/URL] leniuszki:loveu:...nie dziwota w taką chlapę[/QUOTE] ojojoj to nieciekawie :evil_lol: Qwenda już buszuję na dworze a Neron dalej siedzi w domu leniuch .... Wy też sie dzisiaj tak słabo czujecie jak ja ?? normalnie aż siedzieć nie mam siły :roll: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/url] o mamo :mdleje: Zakochałam się :loveu: Jest cudna, piękna, wspaniała :loveu: Ale ja jestem akurat pod tym względem subiektywna, bom wielka kociara jest ;] Namawiaj TŻ, namawiaj :loveu: Koty są niebezpieczne, wredne i nie mają mózgu. Jak wracam do domu to często aż się cofam, bo nie poznaję własnego mieszkania :lol:. Jednak mimo to je ubóstwiam :D Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Ty$ka'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/URL] o mamo :mdleje: Zakochałam się :loveu: Jest cudna, piękna, wspaniała :loveu: Ale ja jestem akurat pod tym względem subiektywna, bom wielka kociara jest ;] Namawiaj TŻ, namawiaj :loveu: Koty są niebezpieczne, wredne i nie mają mózgu. Jak wracam do domu to często aż się cofam, bo nie poznaję własnego mieszkania :lol:. Jednak mimo to je ubóstwiam :D[/QUOTE] namawiam namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie ;) nasze nie roznosza domu ale jak mają głupawkę to skacza po wszystkim :evil_lol: [quote name='magdabroy']Hej Aga :)[/QUOTE] hejka ;) jak my dawno na siebie tutaj nie trafiłyśmy :lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']jak my dawno na siebie tutaj nie trafiłyśmy :lol:[/QUOTE] I zostały nam 3 dni :( [SIZE=1]Albo i mniej, bo mój laptop coraz częściej odmawia posłuszeństwa :([/SIZE] Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Angi']cześć :lol:[/QUOTE] hello , ale lipny ten mecz :eviltong: [quote name='magdabroy']I zostały nam 3 dni :( [SIZE=1]Albo i mniej, bo mój laptop coraz częściej odmawia posłuszeństwa :([/SIZE][/QUOTE] buuuuuuuuuuuuuuu :-( mam nadzieję że szwagier szybko Ci załatwi nowego :-( ja już mam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 no, jakoś zbyt poważnie to sobie biorą :p Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']buuuuuuuuuuuuuuu :-( mam nadzieję że szwagier szybko Ci załatwi nowego :-( ja już mam :evil_lol:[/QUOTE] Mój inteligentny mąż stwierdził, że jak w PL znajdzie jakiś fajny laptop to [B]sobie [/B]kupi, a mi odda swojego acer'a :mad: Quote
M&S Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='magdabroy']Mój inteligentny mąż stwierdził, że jak w PL znajdzie jakiś fajny laptop to [B]sobie [/B]kupi, a mi odda swojego acer'a :mad:[/QUOTE] Mężowie zazwyczaj są inteligentni..... Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Angi']no, jakoś zbyt poważnie to sobie biorą :p[/QUOTE] ja ogólnie meczy nie ogladam ale slysze jak tesciowa narzeka :evil_lol: [quote name='magdabroy']Mój inteligentny mąż stwierdził, że jak w PL znajdzie jakiś fajny laptop to [B]sobie [/B]kupi, a mi odda swojego acer'a :mad:[/QUOTE] to powiedz mu ze jak będą tanie to od razu ma brac 2 pewnie jakas zniżkę jeszcze dostanie :evil_lol: acer to dobra firma , zamien sie z nim teraz na Twojego :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV'] acer to dobra firma , zamien sie z nim teraz na Twojego :evil_lol:[/QUOTE] Ja mogę mieć tego acer'a, a on nowego, to nie problem :) Ja laptop potrzebuję tylko do internetu, więc wystarczy mi w zupełności ;) Ale wkurzył mnie, że tak postanowił, nie pytając mnie czy się na to zgadzam :mad: Quote
Ty$ka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='dOgLoV']nasze nie roznosza domu ale jak mają głupawkę to skacza po wszystkim :evil_lol:[/QUOTE] I po ludziach też? Bo u nas to najważniejszy punkt kociego repertuaru :diabloti::mad: Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='magdabroy']Ja mogę mieć tego acer'a, a on nowego, to nie problem :) Ja laptop potrzebuję tylko do internetu, więc wystarczy mi w zupełności ;) Ale wkurzył mnie, że tak postanowił, nie pytając mnie czy się na to zgadzam :mad:[/QUOTE] bo faceci już tacy są :roll: [quote name='Ty$ka']I po ludziach też? Bo u nas to najważniejszy punkt kociego repertuaru :diabloti::mad:[/QUOTE] jak na razie ludzi omijają , ale obrywa nam sie jak siedza na drapaku a my przechodzimy obok , czasami sie z łapy w łeb dostanie :diabloti: Teraz Ibri zaczepia Nerona , chce sie z nim bawić a on patrzy na nia i do niej przemawia :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 u nie są wojny a nie zabawy ( Chodzi mi o koty ) Zuzia chce się bawić, a Figa jej nie lubi :P Quote
łamAga Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Angi']u nie są wojny a nie zabawy ( Chodzi mi o koty ) Zuzia chce się bawić, a Figa jej nie lubi :P[/QUOTE] Neron sie boi kotów , podchodzi do Ibri wącha ją a jak ona sie do niego odwraca to on ucieka :diabloti: teraz sobie poszły oby dwa , bo Qwenda zaczela sie drzec na dworze , Neron polecial do drzwi a ibri uciekła :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 witamy się w ten jakże szary,ponury dzień...:roll: Quote
Izabela124. Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00204_zpsb215fc94.jpg[/url] u mnie tak większość dnia psy przesypiają odkąd śniegu jest więcej niż oni mają wzrostu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Cześć Aga :D W takim razie jesteście wielkimi farciarzami skoro koty nie urządzają sobie po Was wspinaczki :lol: Quote
agaciaaa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Koteczka bardzo oryginalnej urody :loveu: pasowała by do Ibri i Pepsi :loveu: :cool3: Quote
łamAga Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='marta.k9080']witamy się w ten jakże szary,ponury dzień...:roll:[/QUOTE] hejka ;) u nas dzisiaj jest nawet fajnie bez deszczu i cieplutko :loveu: [quote name='Izabela124.'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00204_zpsb215fc94.jpg[/URL] u mnie tak większość dnia psy przesypiają odkąd śniegu jest więcej niż oni mają wzrostu :evil_lol:[/QUOTE] biedactwa :diabloti::eviltong: [quote name='Ty$ka']Cześć Aga :D W takim razie jesteście wielkimi farciarzami skoro koty nie urządzają sobie po Was wspinaczki :lol:[/QUOTE] hej hej :lol: dreptaja po nas jak śpimy ale w dzien daja nam spokój ;) [quote name='agaciaaa']Koteczka bardzo oryginalnej urody :loveu: pasowała by do Ibri i Pepsi :loveu: :cool3:[/QUOTE] Niestety na dobre moge sie pożegnać z adopcja tej kotki , okazalo sie ze mieszka z nia 8 miesieczny kocurek rudy też MC i najlepiej żeby były adoptowane razem :roll: Quote
Recommended Posts