Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Jakby mnie o 3 rano obudziło cokolwiek bez wyraźnej przyczyny to przekonałoby się o działaniu grawitacji na trasie 4piętro-trawnik.A przynajmniej zebrało w łeb za "mądry" pomysł.:diabloti:[/QUOTE]

Jak byś otwarł oczy i zobaczył nad soba takiego ślicznego koteczka to od razu papa by Ci sie uśmiechnęła :loveu::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak byś otwarł oczy i zobaczył nad soba takiego ślicznego koteczka to od razu papa by Ci sie uśmiechnęła :loveu::eviltong:[/QUOTE]

nigdy nie byłam "kociarą" ale teraz, odkąd mam też koty wiem, że dużo im się wybacza i jakoś to samo przychodzi(choć są momenty, gdy mam ochotę któregoś z moich ukatrupić)

Posted

[quote name='agaga21']nigdy nie byłam "kociarą" ale teraz, odkąd mam też koty wiem, że dużo im się wybacza i jakoś to samo przychodzi(choć są momenty, gdy mam ochotę któregoś z moich ukatrupić)[/QUOTE]

ja tez czasami mam chwile słabości , nie mówię że nie , jak np położę sie spac a któraś kotka położy mi sie w zgięciu kolana i ja sie ruszyć nie moge bo nie chce jej przestraszyć , ale jak juz mnie noga boli tak ze wyć mi sie chce to brutalnie ja prostuję i zazwyczaj zniesmaczona kotka ucieka z łóżka :evil_lol: dzisiaj Neron jest u nas wiec koty będą wyprowadzone na noc z naszego pokoju ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak byś otwarł oczy i zobaczył nad soba takiego ślicznego koteczka to od razu papa by Ci sie uśmiechnęła :loveu::eviltong:[/QUOTE]

O tak!!!!!!!!

Głaski dla futrzastych:)

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/url] umaszczenie ma piękne, ale gdyby na żywo zobaczyłam to bym uciekała gdzie się da. :oops:

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/url]

:crazyeye: PIĘKNA!:loveu: musisz ją wziąć ,musisz..ja bym wojnę wytoczyła w walce o nią:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']O tak!!!!!!!!

Głaski dla futrzastych:)[/QUOTE]

futrzaki wygłaskane , wszystkie cztery :loveu:

[quote name='phase'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/URL] umaszczenie ma piękne, ale gdyby na żywo zobaczyłam to bym uciekała gdzie się da. :oops:[/QUOTE]

dlaczego ? boisz sie kotów ?? :crazyeye::evil_lol:

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMG_4360_Katie_7m_zps48dc7533.jpg[/URL]

:crazyeye: PIĘKNA!:loveu: musisz ją wziąć ,musisz..ja bym wojnę wytoczyła w walce o nią:evil_lol:[/QUOTE]

ja już ostrze noże :eviltong:
gdyby tesciowa z nami nie mieszkala to bym nawet sie nie prosiła , od razu bym go brała ;)

Posted

[quote name='M&S']Cześć Onku:)

Dobrego dnia.[/QUOTE]

Hejka ;)

dziekujemy :)

wzajemnie ;)

[quote name='Angi']pewnie sobie łazi :D[/QUOTE]

ale teraz jest za zimno na kocie spacery :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Nie jest za zimno:eviltong:, moje chodzą po ogródku.[/QUOTE]

nasze tylko wystawią łepki za drzwi i jak poczuja chłodek to uciekaja aż sie kurzy piecuchy jedne :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']nasze tylko wystawią łepki za drzwi i jak poczuja chłodek to uciekaja aż sie kurzy piecuchy jedne :lol:[/QUOTE]

Widać rozpieszczone kobitki;)

Posted

[quote name='Angi']nie prawda :p[/QUOTE]

prawda :eviltong:

[quote name='M&S']Widać rozpieszczone kobitki;)[/QUOTE]

oj tak , ale jak napada taki suchy puch to zrobię im spacerek smyczkowy ;)

a tak mniej więcej wygląda dzisiejszy dzień naszych dwóch psich futer :roll:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00204_zpsb215fc94.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Naklejka']Łazi gdzieś po dworze, piwnicy, albo śpi u babci :eviltong:[/QUOTE]

a babcia go pewnie dokamia i kiedys do was nie wróci bo sie przez płot nie przeciśnie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']a babcia go pewnie dokamia i kiedys do was nie wróci bo sie przez płot nie przeciśnie :evil_lol:[/QUOTE]

Babcia tak ją rozpieszcza, że potem suchej karmy jeść nie chce :P Ruda już o 7rano czeka pod jej drzwiami, ew. siedzi na oknie i drapie szybę :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Babcia tak ją rozpieszcza, że potem suchej karmy jeść nie chce :P Ruda już o 7rano czeka pod jej drzwiami, ew. siedzi na oknie i drapie szybę :eviltong:[/QUOTE]

czyli kot sprzedany babci musisz wziąć nowego :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']czyli kot sprzedany babci musisz wziąć nowego :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Angi']Naklejka i kot? ehehehehe :o[/QUOTE]

Ruda to pierwszy i ostatni nasz kot, rodzice też nie chcą ;) A ja i kto, ekhem, nie lubię tych stworzeń i ich raczej unikam, bo są nieobliczalne :evil_lol: Szczególnie jak zrzucają na mnie drabinę lub atakują, chociaż przed chwilą dawały się głaskać :evil_lol: Albo to w naszym schronisku te koty są takie niebezpieczne :eviltong: