ania90 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='magdabroy']Mój nie będzie taki drogi ;) Szwagier kupuje używane laptopy, wymienia zepsute części i sprzedaje dalej ;) Kilka miesięcy temu, sprzedał nam prawie nowego Acer'a za 150 euro i pewnie mój też będzie tak kosztował :) Szkoda mi kasy na całkiem nowego laptopa, bo ja nie potrzebuję nie wiadomo czego ;) Także trochę się źle wyraziłam: będę miała nowszego laptopa niż mam teraz ;) Ale pewnie dotrze do mnie po nowym roku, bo będę musiał poczekać na jakiś fajny model jak szwagier nabędzie :)[/QUOTE] Ja to mam co chwile innego laptopa w rekach z powodu M ,ale tak czy siak wole jednego bo przynajmniej nie musze martwic sie o zdjecia :eviltong: nie musze ich szybko wstawiac ,a moge z opoznieniem, za to jak M ciagle daje mi inny lapek to cala sesje musze wstawic od razu albo nie robic zdjec jak nie mam czasu na wstawianie :roll: ja to sobie sama kupilam prezent na swieta...... ale efekt tego jest taki ze M chce mi krasc "moj prezent" bo mu sie podoba i jak twierdzi "potrzebuje go na 2-3dni ":angryy: ale to ze jestem taka wredna to mu dalam stary, a nowego schowalam i nie umial go znalesc :evil_lol::diabloti::eviltong: to stwierdzil ze kupi sobie tez nowy , a ja parsklam smiechem :D caly czas twierdzil ze stary jest jeszcze dobry i po co chce kupic nowy a jak kupilam to nagle stary jest zly :crazyeye: jak zasluzy to dostanie nowego do reki a jak nie to nie :eviltong: Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='M&S']Ja też życzę dobrego dnia:)[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='marta.k9080']dzień dobry:p u Was też tak biało jak u nas?:multi:[/QUOTE] Oj tak , ciagle pruszy , jak sie temperatura nie zmieni to w weekend bedziemy mieli śniegu do kolan :cool3: a jak sie zajebiśc... jezdzi rowerem w takim śniegu :roll: [quote name='agaciaaa'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00165.jpg[/URL] widać, że przepada za kagańcem :evil_lol:[/QUOTE] oj tak , nosi go prawie 6 lat a jeszcze sie nie przyzwyczaił :shake: [quote name='Ty$ka']Cześć Aga :loveu:[/QUOTE] hej hej ;) [quote name='magdabroy']Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE] o buuuu a ja własnie od srody mam juz wolne i wiecej czasu na dogo :roll: chyba ze wywala mnie na urlop od poniedzialku bo cos spiewali ze Ci co maja duzo urlopu to pójda na niego wczesniej , a ja mam 12 dni :roll: Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='magdabroy']Nawet nie będę się starała nadrabiać wszystkiego :shake: Jak wrócę, to pewnie przeczytam ostatnie 2-3 dni i tyle :eviltong: A ja może dostanę pod choinkę nowego laptopika :cool3:[/QUOTE] oj Ty niedobra :mad: oooo widzisz , dostaniemy te same prezenty :cool3: tylko ze ja sobie sama go kupię :evil_lol: [quote name='kalyna']bo mi nikt nie chce takich drogich prezentów robić :placz: choć w sumie to jakbym miała dostać prezent w takiej kwocie to wolałabym coś innego :diabloti:[/QUOTE] pewnie aparat :eviltong: [quote name='magdabroy']No, mój laptop ma chyba z 6 lat :hmmmm: To już prawie prehistoria :evil_lol: Ale na dogo mi wystarcza :) Tylko zasilanie mi szwankuje, więc mąż powiedział, że pod choinkę może mi kupić u brata laptopika :multi:[/QUOTE] mój szwagier ma taka baterie w lapku że po wlaczeniu go chodzi moze z 5 min po czym wyskakuje mu ze musi podłaczyc go do sieci :evil_lol: [quote name='ania90']Ja to mam co chwile innego laptopa w rekach z powodu M ,ale tak czy siak wole jednego bo przynajmniej nie musze martwic sie o zdjecia :eviltong: nie musze ich szybko wstawiac ,a moge z opoznieniem, za to jak M ciagle daje mi inny lapek to cala sesje musze wstawic od razu albo nie robic zdjec jak nie mam czasu na wstawianie :roll: ja to sobie sama kupilam prezent na swieta...... ale efekt tego jest taki ze M chce mi krasc "moj prezent" bo mu sie podoba i jak twierdzi "potrzebuje go na 2-3dni ":angryy: ale to ze jestem taka wredna to mu dalam stary, a nowego schowalam i nie umial go znalesc :evil_lol::diabloti::eviltong: to stwierdzil ze kupi sobie tez nowy , a ja parsklam smiechem :D caly czas twierdzil ze stary jest jeszcze dobry i po co chce kupic nowy a jak kupilam to nagle stary jest zly :crazyeye: jak zasluzy to dostanie nowego do reki a jak nie to nie :eviltong:[/QUOTE] Ty uważaj bo M Ci kiedyś powie ze jak zasłużysz to moze da Ci GO do ręki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='dOgLoV']mój szwagier ma taka baterie w lapku że po wlaczeniu go chodzi moze z 5 min po czym wyskakuje mu ze musi podłaczyc go do sieci :evil_lol:[/QUOTE] :angryy:u mnie nie lepiej,przez to cały czas mam go pod ładowarką Quote
kalyna Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='dOgLoV']pewnie aparat :eviltong:[/QUOTE] aparat to ja już mam :diabloti: uuu jeszcze masz 12 dni urlopu? no to teraz to masz dobrze :evil_lol: mój lapcio ma się dobrze :loveu: stukły mu już 3 lata :shake: ino jak coś walnie to wszyscy od razu formatują go... Quote
łamAga Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='marta.k9080']:angryy:u mnie nie lepiej,przez to cały czas mam go pod ładowarką[/QUOTE] dobrze ze chociaz jest taka mozliwosc a nie trzeba od razu wydawac kasy na nową baterię :roll: [quote name='kalyna']aparat to ja już mam :diabloti: uuu jeszcze masz 12 dni urlopu? no to teraz to masz dobrze :evil_lol: mój lapcio ma się dobrze :loveu: stukły mu już 3 lata :shake: ino jak coś walnie to wszyscy od razu formatują go...[/QUOTE] ale zawsze przydał by sie lepszy :eviltong: mam bo nie byłam latem 2 tygodnie na urlopie letnim ( miałam odciety palec:eviltong: ) i mi jakoś tak zostało :evil_lol: 3 lata to jeszcze młodziak , a ja bede miała problem bo Sebastian nie umie robić formata w lapkach , ja też nie :roll: mam nadzieje ze chociaż szwagier umie .... Quote
kalyna Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale zawsze przydał by sie lepszy :eviltong: mam bo nie byłam latem 2 tygodnie na urlopie letnim ( miałam odciety palec:eviltong: ) i mi jakoś tak zostało :evil_lol: 3 lata to jeszcze młodziak , a ja bede miała problem bo Sebastian nie umie robić formata w lapkach , ja też nie :roll: mam nadzieje ze chociaż szwagier umie ....[/QUOTE] aparat lepszy mi nie potrzebny... ino OBIEKTYWY :evil_lol: no a to jest sfera wg moich rodziców pierdół, więc pewnie grosza mi nie dołożą... tak, więc zostało przede mną parę lat oszczędzania :evil_lol: nooo tak. co zrobić aby mieć wolne i aby nie szło to z urlopu? odciąć sobie palec :evil_lol: zapamiętam na przyszłość :evil_lol: ja też formata nie umiem robić.. i zawsze do sklepu zanoszę, aby to zrobili, albo jakiemuś koledzę go podrzucę ;) choć ostatnio to kolega robił formata i do ładu nie mogłam dojść.. :mdleje: A ja mam tak, ze albo zasilanie baterią.. albo baterię wyciągnę bez problemu i na samym kablu jadę ;) Quote
M&S Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Urlop możesz wykorzystać do końca września przyszłego roku. A jak masz jeszcze 4 dni na żądanie za 2012r., to one nie podlegają temu terminowi... A zawsze w trakcie urlopu możesz zachorować;) Quote
ania90 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 on to by chcial zebym miala ciagle GO w rece :diabloti: a najlepiej jak bym ciagle GO trzymala :diabloti::evil_lol: i nic wiecej, a do psow to opiekunke zalatwic bo jak czasem twierdzi" kto normalny ma 4psy , jeden wystarczy " a ja odp "a kto normalny buczy ze sa 4psy a jak by umial to by wszedl im do d**y" i wtedy bierze smycze i idzie na spacer, a po spacerze robi spisek przeciw mnie i psy chce przekupic :cool3: ale moja banda jest taka cwana ze z nim ida na spacer a jak tylko wroca to przybiegaja do mnie:eviltong: jeszcze najlepsze jest to jak on wola "idziemy na spacer "a ekipa tylko glowy dzwignie i zaraz klada sie dalej albo jak zaczynaja mu uciekac a ten ich goni :evil_lol::eviltong::D Quote
kalyna Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='ania90']on to by chcial zebym miala ciagle GO w rece :diabloti: a najlepiej jak bym ciagle GO trzymala :diabloti::evil_lol: i nic wiecej, a do psow to opiekunke zalatwic bo jak czasem twierdzi" kto normalny ma 4psy , jeden wystarczy " a ja odp "a kto normalny buczy ze sa 4psy a jak by umial to by wszedl im do d**y" i wtedy bierze smycze i idzie na spacer, a po spacerze robi spisek przeciw mnie i psy chce przekupic :cool3: ale moja banda jest taka cwana ze z nim ida na spacer a jak tylko wroca to przybiegaja do mnie:eviltong: jeszcze najlepsze jest to jak on wola "idziemy na spacer "a ekipa tylko glowy dzwignie i zaraz klada sie dalej albo jak zaczynaja mu uciekac a ten ich goni :evil_lol::eviltong::D[/QUOTE] No ja mu się nie dziwię, że buczy :evil_lol: U mnie często są jakieś Ale do 3 psów... co nie znaczy, że nie są rozpieszczane :mad: a potem do ładu muszę je składać.. ;) Quote
*Magda* Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='dOgLoV'] mój szwagier ma taka baterie w lapku że po wlaczeniu go chodzi moze z 5 min po czym wyskakuje mu ze musi podłaczyc go do sieci :evil_lol: [/QUOTE] [quote name='kalyna'] A ja mam tak, ze albo zasilanie baterią.. albo baterię wyciągnę bez problemu i na samym kablu jadę ;)[/QUOTE] No ja właśnie jadę ciągle na kablu, bateria leży w torbie ;) A problem mam z zasilaniem nie na kablu, tylko w środku laptopa, więc naprawa raczej się nie będzie opłacać :/ Quote
Donvitow Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 A tak w związku z tym że jesteśmy na Dogo.:)- co słychać u Ibri?.:) Quote
Izabela124. Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ty$ka'] Kurcze, dlaczego ja Twoich filmików nie widzę, a oprócz] nich jest czarna plama :([/QUOTE]Ja wszystkie filmiki na dogo tak widzę :( [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00125.jpg[/url] cudny jest :loveu: Quote
angineuuka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 a mój laptop ma 3 miesiące :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Angi']a mój laptop ma 3 miesiące :evil_lol:[/QUOTE] to pachnie jeszcze nowością :lol: Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='kalyna']aparat lepszy mi nie potrzebny... ino OBIEKTYWY :evil_lol: no a to jest sfera wg moich rodziców pierdół, więc pewnie grosza mi nie dołożą... tak, więc zostało przede mną parę lat oszczędzania :evil_lol: nooo tak. co zrobić aby mieć wolne i aby nie szło to z urlopu? odciąć sobie palec :evil_lol: zapamiętam na przyszłość :evil_lol: ja też formata nie umiem robić.. i zawsze do sklepu zanoszę, aby to zrobili, albo jakiemuś koledzę go podrzucę ;) choć ostatnio to kolega robił formata i do ładu nie mogłam dojść.. :mdleje: A ja mam tak, ze albo zasilanie baterią.. albo baterię wyciągnę bez problemu i na samym kablu jadę ;)[/QUOTE] Oj tam zawsze lepszy moze sie przydać :eviltong: nie polecam , sporo czasu juz minelo a palca nie moge używac bo boli :roll: ale lapek jest dlatego fajny ze mozna go wszedzie zabrac a bez baterii to juz sie nie da :shake: [quote name='ania90']on to by chcial zebym miala ciagle GO w rece :diabloti: a najlepiej jak bym ciagle GO trzymala :diabloti::evil_lol: i nic wiecej, a do psow to opiekunke zalatwic bo jak czasem twierdzi" kto normalny ma 4psy , jeden wystarczy " a ja odp "a kto normalny buczy ze sa 4psy a jak by umial to by wszedl im do d**y" i wtedy bierze smycze i idzie na spacer, a po spacerze robi spisek przeciw mnie i psy chce przekupic :cool3: ale moja banda jest taka cwana ze z nim ida na spacer a jak tylko wroca to przybiegaja do mnie:eviltong: jeszcze najlepsze jest to jak on wola "idziemy na spacer "a ekipa tylko glowy dzwignie i zaraz klada sie dalej albo jak zaczynaja mu uciekac a ten ich goni :evil_lol::eviltong::D[/QUOTE] I to pewnie nie tylko w rękach :diabloti: Ja mam 2 psy a chciała bym jeszcze jednego , o kotach nie wspomnę :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='magdabroy']No ja właśnie jadę ciągle na kablu, bateria leży w torbie ;) A problem mam z zasilaniem nie na kablu, tylko w środku laptopa, więc naprawa raczej się nie będzie opłacać :/[/QUOTE] Ajć to już gorzej , baterie można kupić nową za jakieś 150 zł a jak w środku cos padnie to juz lipa :roll: [quote name='Donvitow']A tak w związku z tym że jesteśmy na Dogo.:)- co słychać u Ibri?.:)[/QUOTE] :evil_lol: U Ibri juz znacznie lepiej , siersc zaczyna odrastać już ma taki meszek wyczuwalny pod palcami , drapie sie mniej bo rzadziej jeździmy z nią na zastrzyki , ostatnio byliśmy w sobotę i teraz tez mamy przyjechać dopiero w sobotę , koopki sie unormowały nie ma juz rewolucji wiec mozna było spokojnie zmniejszyc dawkę leku , ostatnio ogólnie koty rozpiera energia , gonia sie cały czas i skaczą po czym się da :evil_lol: a jak proszą o szyneczke to sąsiedzi je słyszą :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ja wszystkie filmiki na dogo tak widzę :( [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00125.jpg[/URL] cudny jest :loveu:[/QUOTE] może nie macie zainstalowanych jakiś wtyczek :roll: dziekuję :loveu: [quote name='Angi']a mój laptop ma 3 miesiące :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='kalyna']to pachnie jeszcze nowością :lol:[/QUOTE] Moja koleżanka miała Notebooka ( w zasadzie to nie wiem jaka jest różnica miedzy laptopem a notebookiem bo gdzie nie spojrzec to sa same Notebooki ) jakieś 4 miesiące , położyła go na szafie do ładowania , obok ekspresu do kawy i jak jej mąż szedł sobie zrobić kawę to zachaczył i kabel , nootebok spadł i matryca się rozsypała :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='M&S']Urlop możesz wykorzystać do końca września przyszłego roku. A jak masz jeszcze 4 dni na żądanie za 2012r., to one nie podlegają temu terminowi... A zawsze w trakcie urlopu możesz zachorować;)[/QUOTE] Ja w tym zakładzie jeszcze nigdy nie brałam urlopu na żądanie :shake: niby moge wziac chorobowe ale u nas teraz jest taka lipa z pracą ( branża samochodowa nie ma sie zbyt dobrze :shake:) że lepiej nie przeginać , co prawda jestem chora , ale te pare dni wytrzymam a dokuruję sie na urlopie , wczoraj oświadczyli nam ze idziemy do pracy tylko do poniedziałku i urlop mamy od wtorku , czyli urlopu starczy mi na styk bo mam 11 dni i tyle jest potrzeba :roll: mam tylko nadzieję że tego 7dmego rzeczywiście wrócimy a nie dostaniemy telefonów że jednak przedłużają nam urlop i bedzie trzeba ciągnąć już z nowego :roll: Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [B]Gdzie można kupić rzeczy dla ludzi z psimi nadrukami , tzn w psie i kocie łapki itd ?? sa takie sklepy w ogóle ?? [/B];) Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 a może T-shirt z własnym nadrukiem?Wybierzesz psi-wzorek i masz.:p [url]http://www.koszulka.pl/koszulkomat[/url] ALBO TO [url]http://www.koszulki.wabi.pl/flame/psy.php[/url] [url]http://www.dogomaniak.pl/t-shirty,82.html[/url] Quote
M&S Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja w tym zakładzie jeszcze nigdy nie brałam urlopu na żądanie :shake: niby moge wziac chorobowe ale u nas teraz jest taka lipa z pracą ( branża samochodowa nie ma sie zbyt dobrze :shake:) że lepiej nie przeginać , co prawda jestem chora , ale te pare dni wytrzymam a dokuruję sie na urlopie , wczoraj oświadczyli nam ze idziemy do pracy tylko do poniedziałku i urlop mamy od wtorku , czyli urlopu starczy mi na styk bo mam 11 dni i tyle jest potrzeba :roll: mam tylko nadzieję że tego 7dmego rzeczywiście wrócimy a nie dostaniemy telefonów że jednak przedłużają nam urlop i bedzie trzeba ciągnąć już z nowego :roll:[/QUOTE] Dziwne obyczaje. jak jest przestój, to powinno być powiedziane wyraźnie, co to za zmuszanie do urlopu...?! Fajne te koszulki:) Quote
*Magda* Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='dOgLoV']Ajć to już gorzej , baterie można kupić nową za jakieś 150 zł a jak w środku cos padnie to juz lipa :roll: [/QUOTE] Jak szwagrowi powiedziałam co się dzieję, to sama część (używana) kosztuje 80euro :roll: No i nie ma gwarancji, że ta używana długo pochodzi ;) Więc naprawa mi się nie opłaca :shake: Trzeba nabyć coś nowszego :) [quote name='dOgLoV']wczoraj oświadczyli nam ze idziemy do pracy tylko do poniedziałku i urlop mamy od wtorku [/QUOTE] Czyli uda nam się troszkę popisać zanim będę miała odwyk :multi: Quote
łamAga Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='marta.k9080']a może T-shirt z własnym nadrukiem?Wybierzesz psi-wzorek i masz.:p [URL]http://www.koszulka.pl/koszulkomat[/URL] ALBO TO [URL]http://www.koszulki.wabi.pl/flame/psy.php[/URL] [URL]http://www.dogomaniak.pl/t-shirty,82.html[/URL][/QUOTE] Dziekuje za linki ;) calkiem ciekawe rzeczy poza koszulkami nawet tam maja :) ale najbardziej chodziło mi o czapki szaliki czy polary ;) [quote name='M&S']Dziwne obyczaje. jak jest przestój, to powinno być powiedziane wyraźnie, co to za zmuszanie do urlopu...?! Fajne te koszulki:)[/QUOTE] Bardzo dziwne obyczaje :roll: [quote name='unikatowydiament']witamy się :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Jak szwagrowi powiedziałam co się dzieję, to sama część (używana) kosztuje 80euro :roll: No i nie ma gwarancji, że ta używana długo pochodzi ;) Więc naprawa mi się nie opłaca :shake: Trzeba nabyć coś nowszego :) Czyli uda nam się troszkę popisać zanim będę miała odwyk :multi:[/QUOTE] To rzeczywiscie bardziej oplaca Ci sie nabyć nowego , ja jade jutro w poszukiwaniu , mam nadzieje ze cos fajnego dostane i wreszcie to biurko stad zniknie :angryy: dokładnie :multi::multi::multi::multi: Quote
łamAga Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 A jaki miałam ostatnio głupi sen :splat: śniło mi sie że miałam dwa tybetany , jednego dorosłego samca i szczeniaka suczkę , suczka wabiła się Otanga i wydawało mi się ok a samca chciałam nazwać Hutuktu albo Hurmudzu ale sobie myśle że lepiej nie bo już są takie MT to powiedzą że zerżnęłam od nich imiona a to co że Otanga ( Bisurman) też już jest :diabloti: Quote
Recommended Posts