łamAga Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [video=youtube_share;1quiKLMy0ng]http://youtu.be/1quiKLMy0ng[/video] Quote
angineuuka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ehehe, musiałabym sobie taki uniwersalny banerek załatwić :) Quote
Ty$ka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Cudne fotki :loveu: Świetnie komponują się Twoje czworołapy w śnieg :P Kurcze, dlaczego ja Twoich filmików nie widzę, a oprócz] nich jest czarna plama :( Quote
*Magda* Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dobry wieczór :) Kolejny tydzień będziemy się mijać na dogo :( Quote
łamAga Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Angi']ehehe, musiałabym sobie taki uniwersalny banerek załatwić :)[/QUOTE] ja dostałam w prezencie :lol: [quote name='Ty$ka']Cudne fotki :loveu: Świetnie komponują się Twoje czworołapy w śnieg :P Kurcze, dlaczego ja Twoich filmików nie widzę, a oprócz] nich jest czarna plama :([/QUOTE] dziekuję :loveu: hmmmm nie wiem :roll: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) Kolejny tydzień będziemy się mijać na dogo :([/QUOTE] hejka ;) noooo bedziemy się mijały :-( mało tego nie ma mnie dzisiaj w domu , jestem u mamy bo ide do miasta i stad od razu pojadę do pracy więc nawet nie odwiedzę dzisiaj waszch galerii :-( dorwałam sie na chwilę do lapka szwagra :-( [quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku:)[/QUOTE] hejka ;) dziekuje i wzajemnie :lol: [quote name='M&S']Dobry wieczór Onku:)[/QUOTE] hejka :lol: kto to do nas wrócił :multi: jutro odwiedzę waszą galerię , mam nadzieje zastać tam dużooooo foteczek :lol: Miłego dnia wam żcze i do juterka ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 dzień dobry:p u Was też tak biało jak u nas?:multi: Quote
agaciaaa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00165.jpg[/url] widać, że przepada za kagańcem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='dOgLoV'] noooo bedziemy się mijały :-( [/QUOTE] Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='magdabroy']Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE] i widzisz jak te 4 tygodnie zleciało? :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Angi']i widzisz jak te 4 tygodnie zleciało? :D[/QUOTE] Jeszcze nie zleciało :eviltong: Wszystko przede mną :( Quote
angineuuka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 TYLKO 7 dni, lepsze to niż 4 tygodnie :p Quote
kalyna Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='magdabroy']Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE] wiesz jak będzie nagadane.. bo tyle wolnego czasu będzie :mdleje: aż Ci współczuję :lol: Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='kalyna']wiesz jak będzie nagadane.. bo tyle wolnego czasu będzie :mdleje: aż Ci współczuję :lol:[/QUOTE] Nawet nie będę się starała nadrabiać wszystkiego :shake: Jak wrócę, to pewnie przeczytam ostatnie 2-3 dni i tyle :eviltong: A ja może dostanę pod choinkę nowego laptopika :cool3: Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='M&S']Życzę ci takiego fajnego prezentu:)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
kalyna Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='magdabroy']Nawet nie będę się starała nadrabiać wszystkiego :shake: Jak wrócę, to pewnie przeczytam ostatnie 2-3 dni i tyle :eviltong: A ja może dostanę pod choinkę nowego laptopika :cool3:[/QUOTE] to sie okaże :lol: no wiesz co :crazyeye: nie gadam z Tobą :obrazic: Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='kalyna'] no wiesz co :crazyeye: nie gadam z Tobą :obrazic:[/QUOTE] Czemu? :placz: Quote
kalyna Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='magdabroy']Czemu? :placz:[/QUOTE] bo mi nikt nie chce takich drogich prezentów robić :placz: choć w sumie to jakbym miała dostać prezent w takiej kwocie to wolałabym coś innego :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='kalyna']bo mi nikt nie chce takich drogich prezentów robić :placz: choć w sumie to jakbym miała dostać prezent w takiej kwocie to wolałabym coś innego :diabloti:[/QUOTE] Mój nie będzie taki drogi ;) Szwagier kupuje używane laptopy, wymienia zepsute części i sprzedaje dalej ;) Kilka miesięcy temu, sprzedał nam prawie nowego Acer'a za 150 euro i pewnie mój też będzie tak kosztował :) Szkoda mi kasy na całkiem nowego laptopa, bo ja nie potrzebuję nie wiadomo czego ;) Także trochę się źle wyraziłam: będę miała nowszego laptopa niż mam teraz ;) Ale pewnie dotrze do mnie po nowym roku, bo będę musiał poczekać na jakiś fajny model jak szwagier nabędzie :) Quote
kalyna Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='magdabroy']Mój nie będzie taki drogi ;) Szwagier kupuje używane laptopy, wymienia zepsute części i sprzedaje dalej ;) Kilka miesięcy temu, sprzedał nam prawie nowego Acer'a za 150 euro i pewnie mój też będzie tak kosztował :) Szkoda mi kasy na całkiem nowego laptopa, bo ja nie potrzebuję nie wiadomo czego ;) Także trochę się źle wyraziłam: będę miała nowszego laptopa niż mam teraz ;) Ale pewnie dotrze do mnie po nowym roku, bo będę musiał poczekać na jakiś fajny model jak szwagier nabędzie :)[/QUOTE] aaaa ;) ale i tak lepiej mieć nowszego nie starszego lapcia :lol: myślałam, że nowy to wiadomo ;) ja chciałam kupić używany, ale nic nie było ciekawego i zdecydowałam się na nowy ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 No, mój laptop ma chyba z 6 lat :hmmmm: To już prawie prehistoria :evil_lol: Ale na dogo mi wystarcza :) Tylko zasilanie mi szwankuje, więc mąż powiedział, że pod choinkę może mi kupić u brata laptopika :multi: Quote
Recommended Posts