Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudne fotki :loveu:
Świetnie komponują się Twoje czworołapy w śnieg :P

Kurcze, dlaczego ja Twoich filmików nie widzę, a oprócz] nich jest czarna plama :(

Posted

[quote name='Angi']ehehe, musiałabym sobie taki uniwersalny banerek załatwić :)[/QUOTE]

ja dostałam w prezencie :lol:

[quote name='Ty$ka']Cudne fotki :loveu:
Świetnie komponują się Twoje czworołapy w śnieg :P

Kurcze, dlaczego ja Twoich filmików nie widzę, a oprócz] nich jest czarna plama :([/QUOTE]

dziekuję :loveu:

hmmmm nie wiem :roll:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

Kolejny tydzień będziemy się mijać na dogo :([/QUOTE]

hejka ;)

noooo bedziemy się mijały :-(

mało tego nie ma mnie dzisiaj w domu , jestem u mamy bo ide do miasta i stad od razu pojadę do pracy więc nawet nie odwiedzę dzisiaj waszch galerii :-(
dorwałam sie na chwilę do lapka szwagra :-(

[quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku:)[/QUOTE]

hejka ;)

dziekuje i wzajemnie :lol:

[quote name='M&S']Dobry wieczór Onku:)[/QUOTE]

hejka :lol:

kto to do nas wrócił :multi:

jutro odwiedzę waszą galerię , mam nadzieje zastać tam dużooooo foteczek :lol:

Miłego dnia wam żcze i do juterka ;)

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry:p u Was też tak biało jak u nas?:multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']
noooo bedziemy się mijały :-(
[/QUOTE]

Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]

i widzisz jak te 4 tygodnie zleciało? :D

Posted

[quote name='magdabroy']Zostaje nam weekend, a potem tylko do środy ;) Bo w czwartek już jedziemy do PL, więc na dogo mnie nie będzie :shake: [SIZE=1]I 2 tygodnie odwyku [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]

wiesz jak będzie nagadane.. bo tyle wolnego czasu będzie :mdleje: aż Ci współczuję :lol:

Posted

[quote name='kalyna']wiesz jak będzie nagadane.. bo tyle wolnego czasu będzie :mdleje: aż Ci współczuję :lol:[/QUOTE]

Nawet nie będę się starała nadrabiać wszystkiego :shake: Jak wrócę, to pewnie przeczytam ostatnie 2-3 dni i tyle :eviltong:

A ja może dostanę pod choinkę nowego laptopika :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet nie będę się starała nadrabiać wszystkiego :shake: Jak wrócę, to pewnie przeczytam ostatnie 2-3 dni i tyle :eviltong:

A ja może dostanę pod choinkę nowego laptopika :cool3:[/QUOTE]

to sie okaże :lol:

no wiesz co :crazyeye:
nie gadam z Tobą :obrazic:

Posted

[quote name='magdabroy']Czemu? :placz:[/QUOTE]

bo mi nikt nie chce takich drogich prezentów robić :placz:
choć w sumie to jakbym miała dostać prezent w takiej kwocie to wolałabym coś innego :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']bo mi nikt nie chce takich drogich prezentów robić :placz:
choć w sumie to jakbym miała dostać prezent w takiej kwocie to wolałabym coś innego :diabloti:[/QUOTE]

Mój nie będzie taki drogi ;)
Szwagier kupuje używane laptopy, wymienia zepsute części i sprzedaje dalej ;) Kilka miesięcy temu, sprzedał nam prawie nowego Acer'a za 150 euro i pewnie mój też będzie tak kosztował :)
Szkoda mi kasy na całkiem nowego laptopa, bo ja nie potrzebuję nie wiadomo czego ;)
Także trochę się źle wyraziłam: będę miała nowszego laptopa niż mam teraz ;) Ale pewnie dotrze do mnie po nowym roku, bo będę musiał poczekać na jakiś fajny model jak szwagier nabędzie :)

Posted

[quote name='magdabroy']Mój nie będzie taki drogi ;)
Szwagier kupuje używane laptopy, wymienia zepsute części i sprzedaje dalej ;) Kilka miesięcy temu, sprzedał nam prawie nowego Acer'a za 150 euro i pewnie mój też będzie tak kosztował :)
Szkoda mi kasy na całkiem nowego laptopa, bo ja nie potrzebuję nie wiadomo czego ;)
Także trochę się źle wyraziłam: będę miała nowszego laptopa niż mam teraz ;) Ale pewnie dotrze do mnie po nowym roku, bo będę musiał poczekać na jakiś fajny model jak szwagier nabędzie :)[/QUOTE]

aaaa ;)
ale i tak lepiej mieć nowszego nie starszego lapcia :lol:

myślałam, że nowy to wiadomo ;)

ja chciałam kupić używany, ale nic nie było ciekawego i zdecydowałam się na nowy ;)

Posted

No, mój laptop ma chyba z 6 lat :hmmmm: To już prawie prehistoria :evil_lol: Ale na dogo mi wystarcza :) Tylko zasilanie mi szwankuje, więc mąż powiedział, że pod choinkę może mi kupić u brata laptopika :multi: