Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dzięki ;)

Qwendi na pewno ma cieczkę , jak dzisiaj w kuchni prysła to miałam całe kafelki we krwi :roll:[/QUOTE]

Jak Luna podczas cieczki się otrzepała to czerwony deszczyk był ....:shake:A Qwendi potężna babka jest...

Fryzurka śliczniusia:p

Posted

qwendi z cieczką pewnie ma większe fochy ;) jak to kobieta w trudnych dniach :evil_lol:

aga, tak mam 5 zwierzaków i 2 dzieci ale jeszcze męża a on czasem robi za 3 dzieci:diabloti: więc równowaga jakaś jest ;)

Posted

[quote name='agaga21']qwendi z cieczką pewnie ma większe fochy ;) jak to kobieta w trudnych dniach :evil_lol:

aga, tak mam 5 zwierzaków i 2 dzieci ale jeszcze męża a on czasem robi za 3 dzieci:diabloti: więc równowaga jakaś jest ;)[/QUOTE]

No no.:) Uważaj.:)

Posted

[quote name='wiki4']Chyba powinnam sobie zadać to samo pytanie :evil_lol:[/QUOTE]

Wiki, to masz jeszcze przyrodniego brata ;) Bo Angi jest też moją córką, a ja mam też syna ;) Więc skoro tak, to Theodorek jest Twoim przyrodnim bratem :)

[quote name='dOgLoV']
Qwendi na pewno ma cieczkę , jak dzisiaj w kuchni prysła to miałam całe kafelki we krwi :roll:[/QUOTE]

Majtki jej kupcie i niech śmiga w majtach po domu (jak Tora) ;)

[quote name='agaga21']
aga, tak mam 5 zwierzaków i 2 dzieci [B]ale jeszcze męża a on czasem robi za 3 dzieci:diabloti: [/B]więc równowaga jakaś jest ;)[/QUOTE]

Jak większość facetów :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

dokładnie , ale zjaśniały jej do blądu i tak się utrzymują , tylko nie wiadomo po kim bo tatus i mamusia ciemni są ( tatusia by sie nie wyparła bo podobni do siebie sa jak dwie krople wody :eviltong:) pewnie to genetyczne , ktos tam kiedys w naszych przodkach musial miec bląd włosy ;) [/QUOTE]
U mojej cioci tak było, że ciocia jest ciemna włosy czarne, wujek (ś.p) też ciemna karnacja włosy czarne, starsza córka Ania ciemna w nich, a młodsza Gosia jasna jak ściana, włosy bardzo jasny blond i nie podobna do rodziców tylko do swojej babci, a mojej brababci, wygląda jak klon :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']U mojej cioci tak było, że ciocia jest ciemna włosy czarne, wujek (ś.p) też ciemna karnacja włosy czarne, starsza córka Ania ciemna w nich, a młodsza Gosia jasna jak ściana, włosy bardzo jasny blond i nie podobna do rodziców tylko do swojej babci, a mojej brababci, wygląda jak klon :eviltong:[/QUOTE]

Ja miałam w podstawówce koleżaknę rudą, jej brat też, a rodzice czarni ;)

Posted

Ja jak byłam kiedyś na wakacjach to spotkałam takie małżeństwo z 7 letnią dziewczynką, mała drobna jasna blondyneczka z grubym czarnym pasemkiem włosów. Już się taka urodziła, nie farbowali jej tego pasemka :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiki, to masz jeszcze przyrodniego brata ;) Bo Angi jest też moją córką, a ja mam też syna ;) Więc skoro tak, to Theodorek jest Twoim przyrodnim bratem :)

Majtki jej kupcie i niech śmiga w majtach po domu (jak Tora) ;)

Jak większość facetów :evil_lol:[/QUOTE]

Powieksza nam się rodzinka :evil_lol:

chyba raczej by to nie przeszlo rozszarpała by je na kawałki :roll:

[quote name='Ty$ka']Czeeeść :)

Jaka Marysia była malutka i słodziuchna :loveu:
A jej nowa fryzurka śliczna :loveu:[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

[quote name='vege*']U mojej cioci tak było, że ciocia jest ciemna włosy czarne, wujek (ś.p) też ciemna karnacja włosy czarne, starsza córka Ania ciemna w nich, a młodsza Gosia jasna jak ściana, włosy bardzo jasny blond i nie podobna do rodziców tylko do swojej babci, a mojej brababci, wygląda jak klon :eviltong:[/QUOTE]

wszystko zapisane jest w genach ;)

[quote name='Angi']heej, dodałam zdjecia. wpadnij potem :evil_lol:[/QUOTE]

potem to się śmierdzi :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja miałam w podstawówce koleżaknę rudą, jej brat też, a rodzice czarni ;)[/QUOTE]

też fajnie :cool3:

[quote name='vege*']Ja jak byłam kiedyś na wakacjach to spotkałam takie małżeństwo z 7 letnią dziewczynką, mała drobna jasna blondyneczka z grubym czarnym pasemkiem włosów. Już się taka urodziła, nie farbowali jej tego pasemka :evil_lol:[/QUOTE]

ciekawie :lol:

są cuda na tym świecie , rodzice są bali a dziecko może urodzić się czarne albo są bliźniaki ale każde jest innego ojca ;)

[quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór.:lol:[/QUOTE]

dobry dzień :lol:

Posted (edited)

Biorę rozwód :evil_lol:

mąż dzisiaj mi pojechał po całości :eviltong:

czyścił kuwety a że schody były oczywiście standardowo zalane schodząc na dół mówi do mnie :

On : naszykuj sobie wodę ( do mycia schodów )

Ja : ale ja już głowę umyłam ( ściema że niby nie wiem że to do schodów )

On : a od środka też umyłaś ??

Ja : ale co ??

On : głowę Kochanie , głowę , [B]puste naczynia się myję[/B] ......... :mdleje:

Edited by dOgLoV
Posted

To ja życzę wszystkim miłego dzionka i uciekam złożyć ten pozew rozwodowy bo się jeszcze rozmyślę :eviltong:

jutro raczej mnie na dogo nie bedzie bo mamy wystawianie mebli z pokoju bardzoooo ciezkich i troche nam to zejdzie a do pracy jade na 14:15 bo żegnamy kolege ktory odchodzi na emeryturę , damy mu koszulkę z naszymi głowami na plecach a na przodzie jego duża głowa i napis Geniu emeryt :evil_lol: i logo firmy :evil_lol:

no to do pojutrza ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
On : głowę Kochanie , głowę , [B]puste naczynia się myję[/B] ......... :mdleje:[/QUOTE]

:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Biorę rozwód :evil_lol:

czyścił kuwety a że schody były oczywiście standardowo zalane schodząc na dół mówi do mnie :

On : głowę Kochanie , głowę , [B]puste naczynia się myję[/B] ......... :mdleje:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Dobija mnie dogo w nocy :/ 10 minut ładuja się strony ...

[quote name='dOgLoV']Biorę rozwód :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Twój Sebek czasami jest gorszy niż mój :evil_lol:

Kurcze dzieci strasznie szybko rosną.
Śliczną ma Marysia fryzurkę :loveu:

Dobrej nocy Aguś :)